Thursday, Jun 17, 2021

صفحه نخست » مداخلات زیبایی چهره و انتخابات ایران؛ گفت‌وگو با یک جراح

rezaei.jpg یورونیوز - در روزهای اخیر و مخصوصا بعد از اولین مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری یکی از حواشی که در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد مساله مداخلات زیبایی برخی از نامزدهای ریاست جمهوری خصوصا «تغییر چهره محسن رضایی» نسبت به تنها یکسال پیش از انتخابات ریاست جمهوری حال حاضر بود.

بسیاری از چین و چروک‌های چهره او با وجود یکسال بالارفتن سن کمتر شده و شایعه این که فرمانده پیشین سپاه پاسداران در زمان جنگ، «لیفت صورت» و یا «بوتاکس» تزریق کرده در شبکه‌های اجتماعی قوت گرفتند. البته این تنها محسن رضایی ۶۷ ساله نیست که نامش به دلیل این شایعات شهرت یافته است. پیش‌تر شایعاتی درباره محمود احمدی نژاد، دو دوره رییس جمهوری ایران در زمینه تزریق بوتاکس و ژل مطرح شده است.

البته به گفته دکتر بابک محی، جراح پلاستیک در ایران «همچنان که جراحی‌های زیبایی در میان مردم عادی بسیار بیشتر شده و به همین صورت سیاستمداران هم، به دلیل این که بخشی از مردم هستند» حق دارند به جراحی‌ها و مداخلات زیبایی اقدام کنند.

مطالب بیشتر در یورونیوز

این جراح پلاستیک که در یک کلینیک زیبایی در شهر اردبیل مشغول به کار است معتقد است: «۵ سال پیش زمانی که من کارم را در شهر سنتی و مذهبی اردبیل شروع کردم به عنوان مثال زمانی که یک دختر جوان می‌آمد و وقت جراحی زیبایی می‌گرفت همزمان به ما می‌گفت می‌روم که پدرومادرم را راضی کنم. پس از این که می‌رفت معلوم نبود کی برگردد. یا اصولا برگردد یا نه. معمولا هم والدین اجازه جراحی‌های زیبایی نمی‌دادند. اما در حال حاضر دخترانی را جراحی می‌کنم که با پدرانشان می‌آیند و برخی از مواقع حتی پدران در مورد فرم بینی دخترشان نظر می‌دهند.»

با این حال همچنان به نظر می‌رسد که جراحی‌های پلاستیک در زنان بسیار بیشتر از مردان است. البته دکتر محی می‌گوید که «مردان جوان» بیش از بقیه برای جراحی‌های زیبایی به مطب مراجعه می‌‌کنند. وی می‌گوید: ‌ «می‌توانم بگویم معادل سنی ۱۸ تا ۲۱ سال شاهد حضور پسران جوان در مطب هستم.»

یورونیوز درباره شایعاتی که درباره محسن رضایی پس از مناظره‌های اخیر ریاست جمهوری مطرح شد و تغییر چهره او پرسید. وی بدون اشاره مستقیم به مورد آقای رضایی گفت: «نباید فراموش کنیم که بسیاری از سیاستمداران مشهور که مثلا قرار است برای ۴ سال سکان‌های مهم اداره یک کشور را برعهده بگیرند، یا این که دست کم باید حدود یک ماه و دو ماه در جلوی دوربین‌ها و رسانه‌ها حاضر شوند دست به عمل‌های جراحی معمول می‌زنند. بالاخره این سیاستمداران قرار است در سفر باشند و با مردم در ارتباط باشند. عقل در این باره چه می‌گوید به نظر بهترین کار مداخلات و عمل‌های زیبایی هستند چرا که به نوعی تبلیغ برای این سیاستمداران محسوب می‌شوند.»

این جراح پلاستیک ایرانی معتقد است که اغلب جراحان ترجیح می‌دهند که در دوران کارزارهای انتخاباتی اگر هم می‌خواهند تغییری در چهره سیاستمداران ایجاد کنند، این تغییرها نباید «خیلی محسوس» باشند.

بابک محی می‌گوید: «معمولا سیاستمداران که قرار است در یک دوره زمانی کوتاه فعالیت کنند دست به عمل‌های جراحی سخت و دشوار نمی‌زنند و سعی می‌شود تنها با کارهای زیبایی جزیی‌تر و محافظه‌کارانه تر آنها را برای رقابت‌های انتخاباتی آماده کرد. به عنوان مثال: یکسری بوتاکس ساده ویا تزریق ژل‌های زیبایی. بدین صورت می‌توانیم تغییرات مثبتی ایجاد کنیم. نمونه آن را در سال‌های اخیر در میان سیاستمداران مشهور آمریکایی داشتیم و حالا می‌بینیم که در ایران هم برخی از سیاستمداران به زیبایی صورت خود اهمیت بیشتری می‌دهند. به نظرم که کار خوبی است. در این جور مواقع ما معمولا جراحی‌های اساسی و اگرسیو را پیشنهاد نمی‌کنیم. مثل جراحی‌های لیفت صورت که خیلی در چشم هستند و یا جراحی‌های پلک که خیلی صورت را تغییر می‌دهند مناسب نیستند چون همه متوجه می‌شوند. اما بوتاکس و یا تزریق ژل اگر با مهارت پزشکان همراه باشد مطمئنا می‌تواند تاثیر مثبتی داشته باشد.»



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy