Sunday, Mar 13, 2022

صفحه نخست » رکورد آمار روزانۀ ابتلا به کرونا در چین شکسته شد؛ قرنطینۀ کامل شهر شِنژِن و تعطیلی مدارس و مراکز تجاری در شانگهای

china.jpg رادیو بین المللی فرانسه ـ در پی ثبت بالاترین آمار روزانۀ ابتلا به کووید-‍ ۱۹ از زمان آغاز همه‌گیری این بیماری در چین، مقامات بهداشتی این کشور در راستای «سیاست کووید صفر» دولت پکن، بار دیگر مقررات سخت قرنطینه و تعطیلی چندین شهر پرجمعیت در این کشور از جمله شهر شِنژِن در نزدیکی مرز هنگ کنک را به اجرا گذاشته‌اند. همچنین در شانگهای که بزرگترین شهر چین به شمار می‌رود، کلیۀ مدارس، رستوران‌ها، شرکت‌ها و مراکز تجاری، به طور موقت تعطیل شده‌اند.

مقامات بهداشتی چین، در روز یکشنبه ۱۳ مارس/ ۲۲ اسفند، از شناسایی نزدیک به ۳۴۰۰ مورد جدید ابتلا به کووید-۱۹ خبر داده‌اند که این میزان، بالاترین آمار روزانۀ ابتلا به کرونا در دو سال گذشته و از زمان آغاز همه گیری در فوریۀ ۲۰۲۰ در این کشور به شمار می‌رود.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، در پی افزایش سریع موارد ابتلا به کووید-۱۹ در سراسر چین و در حالی که ۱۹ استان این کشور درگیر شیوع واریانت‌های نوع دلتا و اُمیکرون ویروس کرونا هستند، به دستور مقامات بهداشتی چین تمام مدارس در شهر پرجمعیت شانگهای تعطیل اعلام شده است و شهر شِنژِن و کلیۀ شهرهای واقع در شمال شرقی این کشور نیز در قرنطینۀ کامل قرار گرفته‌اند.

با وضع قوانین قرنطینه در شهر شِنژِن که ۱۳ میلیون نفر جمعیت دارد و در جنوب شرقی چین در نزدیکی مرز با هنگ کنگ قرار گرفته است، برای غلبه بر گسترش سویۀ اُمیکرون ویروس کرونا، حمل و نقل عمومی از جمله تردد اتوبوس‌ها و متروها از روز دوشنبه ۱۴ مارس/ ۲۳ اسفند، به حالت تعلیق درآمده و از ساکنان خواسته شده است که خانه و شهر را به جز در موارد ضروری ترک نکنند.

همچنین در این شهر که بالاترین میزان ابتلا از زمان آغاز همه‌گیری در آن به ثبت رسیده است، کلیۀ رستوران‌ها و مراکز تفریحی نیز بسته‌ شده‌اند و از شرکت‌ها خواسته شده است تا امکان کار از راه دور را برای کارمندان فراهم کنند.

👈مطالب بیشتر در سایت رادیو بین المللی فرانسه

خبرگزاری فرانسه به نقل از یکی از مقامات رسمی چین گزارش داده است که در شهر ۹ میلیون نفری چانگچون که یک پایگاه صنعتی محسوب می‌شود نیز از روز جمعه قوانین قرنطینه برقرار شده است و همزمان دستور برپایی بیمارستان‌ موقت ۱۵۰۰ تختخوابه در این شهر داده شده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، همچنین در شهر بزرگ جی‌لین که به کانون شیوع کرونا در شمال شرقی چین تبدیل شده است، از روز شنبه صدها محله در قرنطینه قرار گرفته‌اند.

بنا به گفتۀ مقامات محلی در شهر جی‌لین که بیش از ۲۲۰۰ مورد جدید ابتلا به سویۀ اُمیکرون گزارش شده است، ساکنان تا روز یکشنبه شش دور تست‌های اجباری همگانی تشخیص کرونا را انجام داده‌اند.

همچنین با توجه به گسترش سریع موارد ابتلا، شهر ۷۰۰ هزار نفری یانجی در نزدیکی مرز با کره شمالی نیز از روز یکشنبه به طور کامل در قرنطینه قرار گرفته است.

این در حالیست که به گزارش رسانه‌های دولتی چین، چند مقام بهداشتی و محلی در شهر چانگچون و نیز شهردار شهر جی‌لین به دلیل عملکرد ضعیف در پیشگیری و کنترل گسترش سریع همه‌گیری در این منطقه، روز شنبه از سمت خود برکنار شده‌اند.

خبرگزاری فرانسه نوشته است که برکناری مسئول بهداشتی شهر چانگچون و شهردار شهر جی‌لین از مقام‌های خود، نشان دهندۀ الزام سیاسی تحمیل شده بر مقامات محلی چین برای مبارزه با همه گیری ویروس کرونا است.

از سوی دیگر، در پی افزایش موارد ابتلا به کرونا در شانگهای بزرگترین شهر چین که ۲۶ میلیون نفر جمعیت دارد، مقامات بهداشتی این کشور ضمن تأکید بر رعایت فاصله گذاری اجتماعی، اعلام کردند که کلیۀ مدارس، رستوران‌ها، شرکت‌ها و مراکز تجاری شهر شانگهای به طور موقت تعطیل خواهد بود.

مقامات بهداشتی چین به جای وضع قرنطینۀ کامل در شانگهای از ساکنان این شهر خواسته‌اند به جز در موارد اضطراری از خانه و شهر خارج نشوند و برای خروج از شهر باید تست منفی کرونا در ۴۸ ساعت قبل را ارائه دهند.

ژانگ یان مقام بهداشتی شهر جی‌لین در کنفرانس مطبوعاتی دولت در این زمینه گفت: «مکانیسم واکنش اضطراری در در مقابل گستردگی شیوع اومیکرون در برخی مناطق به اندازۀ کافی قوی نبوده است».

این مقام بهداشتی، درک ویژگی‌های سویۀ اومیکرون را ناکافی دانست و گفت که «پیش بینی‌ها و قضاوت‌ها در این مورد نادرست بوده است».

ژانگ یان افزود: شیوع همه‌گیری در مناطق مختلف سرعت گرفته است و کمبود منابع پزشکی، باعث تأخیر در پذیرش در بیمارستان‌ها و درمان بیماران شده است».

به گزارش خبرگزاری فرانسه، کشور چین تا کنون با وضع قرنطینه‌های محلی، انجام غربالگری و آزمایش‌های تشخیص کرونای انبوه و بستن مرزها، موفق شده است موارد ابتلا به ویروس کرونا را بسیار پایین نگه دارد.

به رغم آنکه ویروس کرونا برای نخستین بار در اواخر سال ۲۰۱۹ در چین شناسایی شد، دولت پکن از همان ابتدا «سیاست کووید صفر» را به اجرا گذاشت و در مواجهه با طغیان‌های همه گیری، با اعمال محدودیت‌های محلی، غربالگری انبوه و کنترل جمعیت از طریق اپلیکیشن‌های ردیابی، به مبارزه با شیوع گستردۀ کرونا پرداخت. همچنین مرزهای این کشور نیز عملاً بسته مانده است.

این در حالیست که شکسته شدن آمار روزانۀ ابتلا به اومیکرون، هم اکنون رویکرد پیشین دولت پکن را تضعیف کرده است.

در همین حال شماری از مقامات چین و اقتصاددانان، با حمایت از اقدامات هدفمند تر برای مهار شیوع کرونا، هشدار داده‌اند که وضع قوانین و محدودیت‌های سختگیرانه، به اقتصاد این کشور آسیب می‌زند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، در پی ازدیاد موارد مشکوک به ابتلا در چین، مسئولان بهداشتی این کشور برای اولین بار روز جمعه به مردم اجازه داده‌اند تا از کیت‌های تست خودآزمایی آنتی ژن سریع برای کمک به تشخیص فوری ابتلا به کرونا، استفاده کنند.



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy