ایران وایر - برخی از رسانهها از درگیری شدید کلامی و فیزیکی در یکی از جلسات هیات رییسه فدراسیون فوتبال خبر دادهاند.
رسانه «طرفداری» در گزارشی مدعی شده که در یکی از آخرین جلسات هیات رییسه فدراسیون فوتبال، یکی از اعضا پس از درگیری شفاهی با یکی دیگر از اعضا، به سمت طرف مقابل خود قندان پرتاب کرده است.
رسانههای ایران نامی از این عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال نبردهاند اما «ایرانوایر» مطلع شده است شخص مورد نظر، میرشاد ماجدی، سرپرست فدراسیون فوتبال بوده است که از زمستان سال ۱۴۰۰ به عنوان جانشین موقت «شهابالدین عزیزی خادم» انتخاب شده بود.
ماجرای پرتاب قندان در جلسه هیات رییسه فدراسیون چیست؟
در یکی از آخرین جلسات هیات رییسه فدراسیون فوتبال، موضوع بلیت فروشی در بازی ایران و لبنان که به میزبانی شهر مشهد برگزار شد، مورد بحث و انتقاد برخی از اعضای هیات مدیره قرار گرفت.
👈مطالب بیشتر در سایت ایران وایر
در این جلسه، میرشاد ماجدی به عنوان عضو هیات رییسه و سرپرست موقت فدراسیون فوتبال به همراه احمدرضا براتی، «مهرداد سراجی»، «خداداد افشاریان»، «بهرام رضاییان»، «طهمورث حیدری» و «احسان اصولی» حضور داشتند.
احمدرضا براتی و خداداد افشاریان در این جلسه نسبت به اتفاقاتی که در مشهد رخ داد و بازتاب برخورد نیروی انتظامی با زنانی که پشت درهای ورزشگاه مانده بودند، واکنش نشان دادند. احمدرضا براتی مدعی شد موضوع بلیت فروشی برای این مسابقه نه تنها در اختیار سرپرست فدراسیون فوتبال نبوده که این موضوع باید به تایید هیات رییسه فدراسیون فوتبال میرسیده است.
احمدرضا براتی دوره فوق کارشناسی خود را در رشته حقوق خصوصی (Private Law) و با موضوع پاياننامه «بررسی جنبههای حقوقی قراردادهای فوتبال» پشت سر گذاشت و در کنار عضویت در مرکز داوری «اتاق بازرگانی و صنايع و معادن تهران»، معاونت حقوقی «اتحادیه باشگاههای فوتبال ايران» را نیز از سال ۱۳۸۸ برعهده گرفت.
او طی سالهای اخیر، خود را عضو جامعه جهانی حقوق ورزش، دارنده گواهینامههای «حقوق فوتبال» از اسپانيا و «مديريت فوتبال» و «TMS» از فيفا معرفی میکند. به همین دلیل، با ورود به هیات رییسه فدراسیون فوتبال، بخشی از نظارت بر امور حقوقی در این مجموعه را در دست گرفت.
او در جلسه هیات رییسه، رفتار میرشاد ماجدی در تصمیم برای بلیتفروشی را خودسرانه دانست و طبق ادعای منابع خبری «ایرانوایر»، از امضای سه برگه حقوقی که توسط سرپرست فدراسیون فوتبال آماده شده، امتناع کرده بود. اما آنچه باعث شده میرشاد ماجدی قندان را از روی میز به سمت احمدرضا براتی پرتاب کند، عبارت «شما در حد این پست نیستی» بوده است.
منابع خبری «ایرانوایر» میگویند درگیری میرشاد ماجدی، سرپرست فدراسیون فوتبال و احمدرضا براتی با واکنش خداداد افشاریان به پایان رسیده است.
طی هفتههای اخیر نیز جلسات هیات رییسه فدراسیون فوتبال به دلیل بازداشت شدن «شهره موسوی»، نایب رییس زنان این فدراسیون، کلاهبرداری در یک رمز ارز مجعول و همینطور قهر مهرداد سراجی با اعضای هیات رییسه یا غیبت خداداد افشاریان برگزار نشدهاند.
میرشاد ماجدی طی دو ماه چه یادگاری در فدراسیون فوتبال گذاشت؟
میرشاد ماجدی بارها خودش را پیشکسوت باشگاه «استقلال» معرفی کرده است. او طی سالهای ۱۳۷۰ و ۱۳۷۱، بازیکن تیم فوتبال استقلال بود. در این مدت، کمتر از ۲۰ بار پیراهن تیمش را بر تن کرد اما با این تیم، مدال قهرمانی استقلال در جام باشگاههای آسیا و نایب قهرمانی در لیگ ایران را به دست آورد.
سال ۱۳۷۱، استقلال او را به تیم «صنایع دفاع» قرض داد و در پایان قراردادش هم به تیم «کشاورز» رفت. هر دو تیم دیگر در فوتبال ایران وجود خارجی ندارند. میرشاد ماجدی سپس از سال ۱۳۷۴ تا سال ۱۳۸۳ در لیگهای اول و دوم تایلند بازی کرد.
در بازگشت به ایران، به عنوان سرپرست تیم ملی فوتسال کشور منصوب شد و مدتی هم هدایت این تیم را در دست داشت.
ارتباط میرشاد ماجدی با «امیر قلعهنویی» در سال ۱۳۸۶، پلهای ارتباطی او در فوتبال ایران را قویتر از قبل کرد. ماجدی در فوتبال ایران پستهایی مانند سرپرستی تیم فوتبال استقلال و عضویت در هیات مدیره این باشگاه را تجربه کرده است.
در مورد ماجدی، انتقاداتی همیشگی نسبت به بیثباتی او در قبال شخصیتهای فوتبال وارد میشود؛ برای نمونه، او از نخستین چهرههای فوتبال ایران بود که علیه «کارلوس کیروش»، سرمربی پیشین فوتبال ایران بیانیه نوشت و هواداران استقلال را در سال ۱۳۹۳ مجاب به شعار دادن علیه سرمربی تیم ملی فوتبال کرد.
در مورد فعالیتهای اقتصادی او نیز میدانیم که عضو هیات مدیره و مدیرعامل شرکت «بهتاش زمرد پارس» است که در زمینه واردات و صادرات غلات، خشکبار، ادويه و قند و شکر فعالیت میکند.
با همه این اوصاف، نمیتوان تصور کرد که میرشاد ماجدی چهرهای برازنده برای پست ریاست یا سرپرستی فدراسیون فوتبال باشد. او ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ با رای اعضای هیات رییسه فدراسیون فوتبال که فقط در تلاش برای برکناری شهابالدین عزیزی خادم بودند، جای رییس فدراسیون فوتبال نشست.
طی کمتر از دو ماه مدیریت میرشاد ماجدی بر فدراسیون فوتبال، ماجرای جلوگیری از ورود زنان به ورزشگاه مشهد در بازی ایران و لبنان و ضبط مخفیانه صدای «جیانی اینفانتینو»، رییس فدراسیون جهانی فوتبال به ثبت رسید.
طبق ادعای سایت «تابناک»، دوازدهم فروردین ۱۴۰۱، میرشاد ماجدی سرپرست فدراسیون فوتبال، «حمید استیلی» مدیر تیمهای ملی، «حسن کامرانیفر» دبیر کل فدراسیون و «بهرام رضاییان» عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال با جیانی اینفانتینو در حاشیه کنگره سالیانه فیفا دیدار کردند. در جریان این جلسه، اینفانتینو متوجه ضبط شدن مخفیانه صدایش شده و با پرخاش، جلسه را ترک کرده بود.
میرشاد ماجدی در حالی که تمامی بازیهای تدارکاتی پیشنهاد شده به تیم ملی فوتبال ایران را بدون درنظر گرفتن نظر سرمربی تیم ملیِ لغو کرده است، در صداوسیمای حکومتی ایران از دولت «ابراهیم رئیسی» خواستار بودجه حداقل ۱۸۰ میلیارد تومانی برای آمادهسازی این تیم در راه جام جهانی شد؛ بودجهای که حتی برای آمادهسازی تیمهای مدعی قهرمانی جام جهانی نیز در نظر گرفته نمیشود.
تورم در ترکیه به ۷۰ درصد رسید