Tuesday, May 31, 2022

صفحه نخست » افزایش تعداد جان‌باختگان متروپل به ۳۷ نفر؛ ادامه فضای امنیتی در آبادان

metropol.jpg ایران اینترنشنال - همزمان با حاکم کردن فضای امنیتی بر آبادان به وسیله دولت و نهادهای امنیتی، وعده اختصاص ۷۰ میلیارد تومان برای پرداخت خسارات به آسیب‌دیدگان مطرح شده است. نماینده خوزستان در مجلس خبرگان هم گفته است مشخص نیست عبدالباقی عبدالفانی شده یا نه.

شمار جان‌باختگان حادثه فروریختن ساختمان متروپل آبادان به ۳۷ نفر رسیده است و سپاه (قرارگاه خاتم‌الانبیا) قرار است عهده‌دار آواربرداری شود. همزمان با ادامه فضای امنیتی در آبادان، سخنگوی دولت از اختصاص ۷۰ میلیارد تومان برای جبران خسارات این حادثه خبر داد.

احسان عباسپور، فرماندار آبادان، گفت که عملیات آواربرداری در متروپل با استفاده از «تجهیزات سنگین»، به «پیشرفت قابل ملاحظه‌ای» رسیده است.

او گفت: «در کنار سرعت، دقت را نیز مورد توجه قرار داده‌ایم تا در صورت مشاهده پیکرها بتوانیم آنها را از زیر آوار خارج کنیم.»

👈 مطالب بیشتر در سایت ایران اینترنشنال

قدرت‌الله محمدی، فرمانده عملیات آواربرداری متروپل آبادان نیز گفت که عملیات آواربرداری به «مراحل پایانی» نزدیک شده است.

فضای شهر آبادان همچنان امنیتی است و اینترنت نیز در این شهرستان دچار اختلال است. در همین حال ویدیوهای رسیده به ایران اینترنشنال صحنه‌هایی از عزاداری مردم فولادشهر اصفهان در شامگاه سه‌شنبه به یاد جان‌باختگان متروپل آبادان را نشان می‌دهد.

استاندار خوزستان و معاون اول رییس جمهوری اعلام کرده‌اند اموال مالک متروپل توقیف شده تا از محل آن خسارت‌ها جبران شود.

در همین حال علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت، اعلام کرد که دولت ۷۰ میلیارد تومان برای پوشش بخشی از هزینه‌های‌ حادثه متروپل اختصاص داده اما هزینه اصلی باید از مالکان دریافت شود.

در مقابل محمدحسین احمدی شاهرودی، نماینده خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: «ما نمی‌دانیم این آقای عبدالباقی، واقعا عبدالباقی است هنوز یا عبدالفانی است؟ چگونه است؟ کجا یقه‌اش را بگیریم و محکومش کنیم به پرداخت خسارت‌های مالی؟.»

او تأکید کرد که جبران این خسارت‌ها ممکن است سال‌ها طول بکشد و خواستار تشکیل هیأتی از سوی نهادهای دولتی برای سرعت دادن به این موضوع شد.

در حالی که مقام‌ها و رسانه‌های حکومتی از مرگ حسین عبدالباقی در حین ریزش ساختمان متروپل خبر داده‌اند و حتی به تأیید آزمایش ژنتیک او اشاره می‌کنند، بسیاری از مردم ادعاها درباره مرگ او را باور ندارند.

از زمان ریزش ساختمان متروپل آبادان تاکنون مقام‌های دادگستری خوزستان از دستگیری ۱۳ نفر از افراد متهم خبر داده‌اند که به گفته استاندار خوزستان، در میان آن‌ها سه شهردار، شهردار منطقه یک آبادان، ناظران ساختمان و افرادی از نظام مهندسی هستند.

بخشی از ساختمان دوقلوی متروپل آبادان ساعت ۱۲:۴۰ روز دوشنبه دوم خرداد ماه ریزش کرد.

پس از فرو ریختن این ساختمان، صادق خلیلیان، استاندار خوزستان، گفت: «در ابتدا مجوز ساخت شش طبقه برای این ساختمان صادر شده بود اما با گذشت زمان طی دو نوبت سه طبقه و دو طبقه به آن اضافه شد.»

او تأکید کرد که متروپل هنوز به صورت کامل ساخته نشده بود و ساخت و ساز در آن ادامه داشت.

حمزه شکیب، سرپرست سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور هم گفت که شهرداری آبادان بدون اطلاع نظام مهندسی، پروانه ساختمان متروپل را صادر کرده بود.

در همین رابطه، محمدرضا رضایی کوچی، رییس کمیسیون عمران مجلس، ساختمان متروپل اعلام کرد که ساختمان متروپل به صورت «مشارکت بین شهرداری و گروه عبدالباقی» در حال ساخت بوده و شهرداری خود در این پروژه «منافع» داشته است.

او گفت نظام مهندسی چندین بار از شهرداری خواسته اجرای این پروژه متوقف شود و تخلفات را به فرماندار و دادستان اطلاع داده بود.

برج‌های دوقلوی متروپل، در خیابان امیری آبادان واقع شده و قرار بود با دو پل شیشه‌ای در طبقات سوم و ششم به یکدیگر متصل شوند.

برج شماره دو این سازه که فرو ریخت، قرار بود در ۱۱ طبقه و در زیربنای بیش از چهار هزار و ۵۰۰ مترمربع ساخته شود.

برج شماره یک متروپل یک برج تجاری، پزشکی و اداری در ۹ طبقه با بیش از شش هزار متر مربع زیربنا است.



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy