مریم قربانی و رامین معصومی زوج جوانی در آبادان، «کافه مری» را ۲۵ دی ماه 1400 در طبقه همکف ساختمان متروپل آبادان افتتاح کرده بودند و دوم خرداد 1401 در فاصله چند ماه بعد که کاری را با عشق و امید آغاز کرده بودند، دست در دست هم زیر خروارها خاک، بتن و آهن مدفون شدند تا داستان «کافه مری» از یک داستان عاشقانه پایانی تراژیک داشته باشد
***
ایران وایر - نه روز بعد از فروریختن ساختمان متروپل عاقبت پیکر مریم قربانی یکی از صاحبان کافه مری از زیر آوار بیرون کشیده شد.
پیکرهای رامین معصومی همسر مریم که همراه با خواهر جوانش شیرین بیرون ساختمان در خودرو منتظر او بودند در سومین روز پس از فاجعه فروریختن متروپل پیدا شده و به خاک سپرده شدهاند.
با بیرون آمدن پیکر مریم قربانی شمار جان باختگانی که هویت آنها روشن شده است به ۳۸ نفر رسید.
مریم قربانی در خانوادهی جنگزده به دنیا آمد که به خاطر وقوع جنگ همراه با پدر و مادرش به شاهینشهر اصفهان رفته بودند.
او تا ۸ سالگی در شاهینشهر بود و بعد همراه با خانوادهاش به آبادان بازگشت.
مادر مریم قربانی وقتی که او ۹ ساله بود به علت ابتلا به بیماری ام اس جان خود را از دست داد و مریم در خانواده مادری در کنار پدرش بزرگ شد.
بنا به گفته نزدیکان مریم قربانی او اگر چه در دانشگاه نفت آبادان مهندسی شیمی خوانده بود اما به واسطه علاقه به ورزش در زمینه شنا و نجات غریق به درجه استادی رسیده بود.
👈مطالب بیشتر در سایت ایران وایر
مریم قربانی و رامین معصومی سال ۱۳۹۹ ازدواج کرده و دیماه سال گذشته کافه مری را در کوچه متروپل افتتاح کرده بودند.
نزدیکان مریم و رامین میگویند روزی که فاجعه متروپل رخ داد به علت اینکه خودروی رامین خراب بود او از خواهرش خواسته بود به دنبالشان برود. این دو در خودرو منتظر مریم بودند تا آخرین کارهایش را در کافه انجام بدهد و به آنها بپیوندد که ساختمان بر سرشان آوار شد.
منابع محلی فهرستی پنجاه نفره از جان باختگان متروپل تهیه کردهاند اما آمار رسمی زسانههای ایران تعداد کشتهشدهها را ۳۸ نفر اعلام کرده است.
به جز مریم قربانی پیکرهای فوزی جلیلیان و دو پسرش آرین و عرفان همراه با فرزند برادرش حمیدرضا جلیلیان نیز در محل آبمیوهفروشی آنها کشف شد.
پیکر محمد حسین (آرمان) قیصرنژاد ۲۲ ساله و شاغل در فروتلندِ آبادان که تنها یک مغازه با کافه مری فاصله داشت نیز روز گذشته از آوار بیرون آورده شد.
دانیان خسروی مشاور تبلیغاتی که برای انجام کارهای تبلیغاتی به متروپل رفته بود نیز چند روز قبل از زیر آوار بیرون کشیده شد.
یکی دیگر از قربانیان سجاد حمدزاده بود. جوانی که فرزند آخر خانواده و صاحب یک مغازه کاشیفروشی در محل دیگری از شهر آبادان بود. او روز فاجعه برای تحویل کاشی به مشتری به متروپل رفته بود.
کاظم ناصر مطوری، طارق قیم و علیرضا دریس از کارگرانی بودند که در این فاجعه جان باخته و پیکرهایشان شناسایی شده است.
پیکر مرد جوان ۲۴ سالهای به نام منصور عیدانی کارگر نقاشی ساختمان که در برج شماره ۱ متروپل کار میکرد نیز روز گذشته از زیر آوار بیرون کشیده شد.
خانواده منصور عیدانی میگویند محلی که او کار میکرد زیرش نکرده اما احتمالا هنگام خروج از محل کار همزمان با ریزش ساختمان شماره ۲ متروپل زیر آوار مانده و جان باخته است.
ملیکا و میترا صالحیان که همراه با عمهشان فاطمه صالحیان در نزدیکی ساختمان متروپل منتظر سفارش آبمیوه از مغازه آقای جلیلیان بودند نیز از جانباختگانی هستند که پیکرهایشان به خانوادهها تحویل شده اسا.
یک کودک هفت ساله به نام مسیح صادقی نیز از اولین جان باختگان این فاجعه است که پیکرش توسط پدرش به بیمارستان منتقل شد اما متاسفانه به علت شدت جراحات ناشی از آوار ساختمان جان باخت.
"توهین بی شرمانه رائفی پور به سینماگران ایران"
اقلیما: قالیباف هزار برابر من و شما پول دارد