Saturday, Oct 15, 2022

صفحه نخست » انتشار اسامی و مشخصات سرکوب‌گران

sarkoob_banner.jpgایران اینترنشنال - سازمان «عدالت برای ایران» نام ۲۰۰ نفر از مقام‌های جمهوری اسلامی در ۱۶ استان را منتشر کرد که مظنون به نقش داشتن در سرکوب معترضان در جریان خیزش سراسری مردم ایران علیه جمهوری اسلامی هستند.

در این گزارش و فهرستی که در اختیار ایران‌اینترنشنال قرار گرفته است، نام و تصاویر استاندار، رییس کل دادگستری، فرمانده نیروی انتظامی، فرمانده سپاه و دادستان استان‌ها که در سرکوب معترضان خیزش سراسری نقش داشته‌اند، ذکر شده است.

استان‌های سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی، کردستان، تهران، البرز، خراسان رضوی، هرمزگان، قزوین، کهگیلویه و بویر احمد، اصفهان، زنجان، سمنان، ایلام، گیلان، کرمانشاه و مازندران، استان‌هایی هستند که نام مقام‌های دخیل در سرکوب آن‌ها در این گزارش ذکر شده است.

معرفی یکی از ماموران سرکوبگر لباس شخصی؛ رد پای طلبه ۲۶ ساله در تمام سرکوب‌ها:

این فهرست در وب‌سایت عدالت برای ایران در این صفحه در دست‌رس است

سازمان عدالت برای ایران از مردم خواست اطلاعات مربوط به مقامات سرکوبگر را به حساب تلگرام @Justice4Iran بفرستند تا برای تکمیل پرونده مظنونان استفاده شود.

انتشارنام ۲۰۰ نفرازمقامات جمهوری اسلامی که درسرکوب معترضان نقش داشتند ازسوی سازمان عدالت برای ایران:

سازمان عدالت برای ایران همچنین نام و تصاویر برخی از مقام‌های دولتی شهرهای این استان‌ها را که در سرکوب معترضان نقش داشته‌اند، از جمله فرماندار، فرمانده نیروی انتظامی، فرمانده سپاه پاسداران، رییس دادگستری و دادستان، ذکر کرده است.

در استان‌ها و شهرهایی که نام مقام‌های آن‌ها منتشر شده، بیشترین اعتراضات در یک ماهه اخیر در جریان بوده است.

مطالب بیشتر در سایت ایران اینترنشنال

شادی امین، از مدیران سازمان عدالت برای ایران، اعلام کرد این مقام‌ها به دلیل سمت خود مظنون به نقش داشتن در سرکوب معترضان هستند.

به گفته امین، این فهرست اولیه است و فهرست‌های دیگری نیز منتشر خواهد شد.

سازمان عدالت برای ایران از شهروندان خواست که اطلاعات احتمالی خود را برای تکمیل پرونده این افراد ارائه کنند.

او گفت که پس از آن، این افراد از مظنون به متهم تغییر خواهند کرد و می‌توان این پرونده‌ها را در عرصه بین‌المللی ارائه و فردای پس از سرنگونی جمهوری اسلامی از آن استفاده کرد.

او با اشاره به تجربه کشورهای دیگر مانند آرژانتین و شیلی، اعلام کرد که شهروندان می‌توانند با نوشتن یا علامت‌گذاری روی خانه یا خودروی این افراد، اعلام کنند که آنان در سرکوب نقش داشته‌اند.

در روزهای گذشته شهروندان در ایران سعی کرده‌اند با انتشار تصاویری از سرکوب خشونت‌آمیز شهروندان در رسانه‌های اجتماعی، عوامل سرکوب را شناسایی و معرفی کنند.



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy