Wednesday, Jan 4, 2023

صفحه نخست » خبرگزاری ایسنا: چرا شبکه افق دوست دارد مردم را عصبانی کند

isna.jpgگسترش موج مخالفت با برنامه‌های تخریبی صداوسیما

صدای آمریکا - موج حمله و تخریب مستقیم چهره‌های فرهنگی و ورزشی حامی اعتراضات سراسری از صفحات مجازی به برنامه‌های صداوسیمای جمهوری اسلامی رسیده و با اوج گرفتن این فرایند در ماه‌های اخیر، حتی برخی از رسانه‌های دولتی یا حکومتی نیز نسبت به آن اعتراض کرده‌اند.

در جدیدترین مورد، خبرگزاری دولتی «ایسنا» از رویه صداوسیمای جمهوری اسلامی انتقاد کرده و نوشته است: امیرحسین حاجی نصیری، از نیروهای نظامی ایرانی شرکت کننده در نبردهای داخلی سوریه شامگاه سه‌شنبه ۱۳ دی‌ماه در برنامه «جهان‌آرا» علی دایی را «تحقیر» کرده است.

علی دایی، فوتبالیست سرشناس که سابقه عضویت در تیم ملی فوتبال ایران و مربیگری آن را نیز در کارنامه خود دارد، در ماه‌های اخیر بارها از اعتراضات و اعتصابات سراسری شهرهای مختلف ایران حمایت کرده که با واکنش مقامات و دستگاه‌های حکومتی نیز مواجه شده است.

ایسنا در بخشی دیگری از گزارش خود آورده است: در این برنامه تلویزیونی درباره «علی دایی» جملاتی گفته شد که با واکنش‌های مختلفی از سوی طیف‌های ورزشی و هنری کشور روبرو شد و «به درستی» کاربران فضای مجازی از اینکه دایی «در رسانه ملی تحقیر می‌شود، عصبانی بودند.»

این خبرگزاری با اشاره به اینکه هدف از راه‌اندازی «شبکه افق» تولید محتوی و برنامه برای «نیروهای انقلاب» بود، افزوده است: در برخی از مقاطع تولیدکنندگان برنامه فراموش می‌کنند که «شبکه افق» شبکه‌ای سراسری است که همه مردم می‌توانند محتوای آن را دنبال کنند و بایستی نسبت به «حساسیت‌های افکارعمومی» توجه ویژه داشته باشد.

در پی حمله کلامی امیرحسین حاجی نصیری، از نیروهای پیشین سپاه قدس جمهوری اسلامی به علی دایی در تلویزیون جمهوری اسلامی، علی کریمی، وریا غفوری، مهرداد پولادی و برخی دیگر از چهره‌های ورزشی و فرهنگی با انتشار پست‌هایی در شبکه‌های اجتماعی، از دایی حمایت کردند.

این نیروی پیشین قاسم سلیمانی در «شبکه افق» که به سیاست‌های سپاه پاسداران نزدیک است، گفته بود که علی دایی «قهرمان ملی نیست» بلکه همه گل‌هایش را به واسطه «شانس و بلندی قدش» به ثمر رسانده است.

در حالی صداوسیمای جمهوری اسلامی که زیر نظر نماینده مستقیم علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی اداره می‌شود را در ادبیات رسمی «رسانه ملی» می‌نامند که در دهه‌های اخیر مخالفان و منتقدان حکومت به آن نام «رسانه میلی» داده‌اند.

از این روست که حتی خبرگزاری دولتی «ایسنا» نیز با طرح این پرسش که چرا آنها به دنبال عصبانی کردن مردم هستند، نوشته است: گاهی شبکه افق تبدیل به شبکه‌ای می‌شود که «محل افتراق و ایجاد شکاف در جامعه است» و با تولید برنامه‌های «حساسیت برانگیز» موجب بروز «واکنش‌های تند» از سوی جامعه می‌شود.



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy