بوسه دو جوان در خیابان شبکه تلویزیونی حکومتی را وادار به عذرخواهی کرد
رادیو فردا - نمایش بوسه زن و مردی جوان در خیابان در شبکه تلویزیونی نسیم، متعلق به صداوسیمای جمهوری اسلامی، روابط عمومی این شبکه را وادار ساخت در اطلاعیهای ویژه بابت این «سهلانگاری» عذرخواهی کند.
روز پنجشنبه، دهم فروردینماه، کلیپی از یکی از برنامههای شبکه نسیم در شبکههای اجتماعی منتشر شد که در برنامهای که در پارک ضبط شده دو جوان در حال رد شدن از مقابل دوربین یکدیگر را میبوسند.
این رخداد چند ثانیهای که مجریان برنامه با عنوان «چهار شگفتانگیز» هم بلافاصله به آن واکنش نشان میدهند باعث شد که شبکه نسیم در همین روز اطلاعیهای صادر کرده و این رخداد را نتیجه «سهلانگاری تیم تولید برنامه و بیدقتی ناظران» بنامد.
روابط عمومی شبکه نسیم که خود را شبکه «نشاط و سرگرمی» معرفی میکند در ادامه وعده داده است که «ضمن بررسی ابعاد کامل این اتفاق، پس از مسجل شدن نتایج، برخورد قاطع با مسببان این سهلانگاری را در دستور کار خود» قرار دهد.
نزدیک به هفت ماه پس از آغاز اعتراضاتی که با مرگ مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد به دلیل «حجاب» او شروع شد و همچنان ادامه دارد، عدم رعایت حجاب اجباری توسط زنان و حمایت مردها از آنان هر روز بیشتر شده و اتفاقهایی از این دست در خیابان و انظار عمومی نادر نیست.
ویدئویی که یکی از مخاطبان رادیوفردا از گرگان ارسال کرده است رقص یک دختر جوان بدون #حجاب_اجباری و در حمایت از #دختران_اکباتان را نمایش میدهد. pic.twitter.com/kyClYOC00G
-- RadioFarda|راديو فردا (@RadioFarda_) March 30, 2023
به نظر میرسد بوسه یک زن و مرد جوان در برابر دوربین صداوسیما و دررفتن آن از دست ناظران پخش و نمایش آن در یکی از شبکههای تلویزیون حکومتی هم گواهی بر این امر باشد.
بیاعتنایی به حجاب اجباری و رقص و پایکوبی و آواز زنان در خیابانها بهویژه در ایام نوروز سال ۱۴۰۲ آن قدر زیاد شده است که هر روز ویدئوهایی از آن در فضای مجازی منتشر میشود.
در مقابل حکومت جمهوری اسلامی تلاش میکند نشان دهد که همچنان به «قانون» اِعمال حجاب اجباری مقید است، امری که با فرستادن بهاصطلاح آمران به معروف به خیابان و پلمب مکانهای کسب و کار مردم به اتهام عدم رعایت حجاب اتفاق میافتد.
در همین زمینه وزارت کشور دولت ابراهیم رئیسی روز پنجشنبه بیانیهای صادر کرد و در آن تلاش کرد نشان دهد که هیچ گونه «عقبنشینی از اصول و احکام دین» توسط حکومت صورت نگرفته است.
وزارت کشور با صدور این بیانیه ضمن تاکید بر این که «هیچ گونه عقبنشینی یا تساهل در اصول و احکام دینی و ارزشهای سنتی صورت نگرفته و نخواهد گرفت»، از «حجاب» به عنوان «یک ضرورت شرعی غیر قابل تردید» و از «اصول عملی جمهوری اسلامی» نام برده بود.
در یک ماه گذشته بهویژه در آستانه تعطیلات نوروزی که با ماه رمضان نیز همزمان شده و سپس در ده روز اول سال نو، شدت برخورد دستگاههای حکومتی با زنان به خاطر عدم رعایت حجاب اجباری افزایش یافته است. پلمب صدها کافه، رستوران، واحد صنفی و فروشگاه و حتی پلمب هتلها و مراکز اقامتی گردشگران بخشی از تشدید برخوردها مرتبط با حجاب اجباری است.