رادیو فردا - حسین زمان، خواننده موسیقی پاپ، که مدتی بود با سرطان پیشرفته کبد دستوپنجه نرم میکرد، درگذشت.
ابوذر زمان، فرزند حسین زمان، خبر درگذشت پدرش را در توئیتر منتشر کرده است.
حسین زمان یکی از خوانندگان شناختهشده پاپ دهه هفتاد بود که در جریان اعتراضات پس از مرگ مهسا امینی نیز ترانه «خیابان» را در حمایت از معترضان خواند.
حسین زمان در دهه ۶۰ از نیروهای سپاه پاسداران بود و در دهه ۷۰ نیز در همکاری با گروهها و احزاب اصلاحطلب فعالیت سیاسی داشت. این خواننده پاپ سابقه ممنوعیت از فعالیت هنری به دلیل فعالیتهای سیاسی نیز داشته است.
زینب زمان، دختر او که از فعالان حقوق زنان است و از اعتراضات به صورت علنی حمایت کرده بود، مدتی در بازداشت بود.
آهنگ #خیابان از #حسین_زمان خواننده ای که به خاطر پشت مردم بودنش سالها ممنوع الکار است. هدیه به زنان و آزادی خواهان
-- EDroid (@emaddroid) October 30, 2022
ترانه: #بابک_صحرایی
🎵
برای مرگتان فریاد ما کافیست
خروش بچه ها در کوچه ها کافیست
در آخر یکنفر از ما بماند که
برقصد بر سر گور شما کافیست #اعتراضات_سراسری #مهسا_امینی pic.twitter.com/iYyB1vLjyK
حسین زمان سال ۱۳۹۶ خورشیدی در گفتوگویی با خبرگزاری ایلنا گفته بود از ۱۵ سال قبل تاکنون «ممنوعالکار» شده و درخواستش برای فعالیت هنری در دولت حسن روحانی نیز بینتیجه مانده است.
به گفته او، دفتر موسیقی و معاونت امور هنری وزارت ارشاد نیز همان «پاسخ» دوره ریاست جمهوری محمود احمدینژاد را به وی دادهاند.
بابام رفت، بابا برای همیشه رفت...
-- Aboozar Zaman (@aboozarrrr) May 11, 2023
او که به گفته خودش از دوران محمد خاتمی، رئیس جمهوری پیشین ایران، «ممنوعالکار» شده، در اظهاراتی کنایهآمیز اضافه کرده بود که «گفته بودند در این دولت هم تدبیر هست و هم امیدواری. از این رو چندین بار به وزارت ارشاد و دفتر موسیقی و معاونت امور هنری ارشاد مراجعه کردم که آنها همین پاسخ دوره احمدینژاد را به من دادند».
وی سرانجام در سال ۹۸ پس از حدود ۱۷ سال دوری از صحنه، باردیگر کنسرت خود را در مرکز همایشهای برج میلاد با ارکستری سی نفره روی صحنه برد.
او درباره وضعیت موسیقی پس از انقلاب ۱۳۵۷ گفته بود: «با صراحت میتوانم بگویم که هنر موسیقی از بعد انقلاب هیچ حامی و پشتیبانی به جز تعداد انگشتشماری از هنرمندان دلسوز نداشته و نظام حاکم تا توانسته تیشه بر ریشه این هنر ارزشمند زده است.»
پیامی که علی لاریجانی مخابره کرد
کارگری که از خرافات دینی متنفر بود و اعدام شد