در روزهایی که پروژه اخراج اساتید از دانشگاهها با انتقاد زیادی از سوی فعالان سیاسی و افکار عمومی مواجه شده، خبر رسید که سعید حدادیان در دانشگاه تهران مشغول به تدریس شده است.
رسانههای ایران دوشنبه ۱۳ شهریور گزارش دادند که علیاصغر حدادیان نایینی معروف به سعید حدادیان، مداح طرفدار حکومت، استاد ادبیات دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد شد. بنا به این گزارشها دانشگاه تهران در ترم جدید به حدادیان، واحد تخصصی در مقطع کارشناسی ارشد برای تدریس داده است.
ادبیات حماسی، ادبیات غنایی و ادبیات پایداری شاخههای رشته ادبیات در کارشناسی ارشد دانشگاه تهران هستند. این مداح در حالی «استاد دانشگاه» شده است که در هفتههای اخیر موج اخراج استادان دانشگاهها در ایران بهراه افتاده و گفته میشود که ۱۵هزار نفر همسو با حکومت جذب هیئتهای علمی دانشگاهها میشوند. سیدمحمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران نیز روز گذشته، یکشنبه ۱۲ شهریور گفت: «جذب در دانشگاه تهران دارای ضوابط و معیارهای سختگیرانه و با استانداردهای سطح بالاست و افرادی که میخواهند پرونده آنها در فرآیند علمی به جریان بیفتد، باید در رشته خود شاخص باشند.» سعید حدادیان از جمله مداحانی است که در بیت علی خامنهای مداحی میکنند. او تا سال ۱۳۷۹ مسئول قرآن دانشگاه تهران و سپس مسئول دفتر ادبیات نمایندگی ولی فقیه این دانشگاه بود.
حالا تصویری از سعید حدادیان با لباس نظامی منتشر شده که مربوط به سال ۹۴ و زمانی است که به جمع مدافعان حرم پیوسته و به سوریه رفته بود.
در همین زمینه:
علی شریفی زارچی؛ از اخراج از دانشگاه شریف تا ریاست بالاترین مرجع علمی المپیاد جهانی کامپیوتر
رادیو بین المللی فرانسه - علی شریفی زارچی به ریاست بالاترین مرجع علمی المپیاد جهانی کامپیوتر انتخاب شد. علی شریفی زارچی، استاد دانشگاه شریف که به تازگی خبر اخراج او با واکنشهای زیادی مواجه شده بود، عضو هیات علمی بیوانفورماتیک و هوش مصنوعی و در دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف تدریس میکرد. او یکی از حامیان دانشجویان در جریان جنبش اعتراضی ۱۴۰۱ بود.
علی شریفی زارچی، پس از انتخاب به عنوان رئیس کمیته علمی بینالمللی المپیاد جهانی کامپیوتر، در توییتر، نوشت: در رقابت با دو نامزد دیگر از کشورهای ایتالیا و سوئیس، با رای اکثریت ۸۷ کشور حاضر برای یک دوره سه ساله به عنوان عضو کمیته علمی بینالمللی المپیاد جهانی کامپیوتر انتخاب شدم.
بر أساس اعلام علی شریفی زارچی، وی با رای أعضاء کمیته علمی بینالمللی المپیاد جهانی کامپیوتر به عنوان رئیس این کمیته برگزیده شد.
کمیته علمی بینالمللی المپیاد جهانی کامپیوتر، بالاترین مرجع علمی المپیاد جهانی کامپیوتر است.
👈مطالب بیشتر در سایت رادیو بین المللی فرانسه
علی شریفی زارچی، پیش از این در سالهای ۹۱ و ۹۷ نیز برای عضویت در این کمیته انتخاب شده بود.
علی شریفی زارچی، به همراه بهداد اسفهبد، در دوازدهمین المپیاد جهانی کامپیوتر در سپتامبر ۲۰۰۰ (مهر ماه ۱۳۷۹)، در چین، با شرکت ۷۰ کشور جهان و حدود ۳۰۰ دانشآموز، موفق به کسب مدال طلا شد. این نخستین بار بود که ایران در المپیاد جهانی کامپیوتر موفق به کسب دو مدال طلا شد.
انتخاب علی شریفی زارچی در مقام ریاست بالاترین مرجع علمی المپیاد جهانی کامپیوتر در حالی صورت گرفت که دانشگاه صنعتی شریف، با عدم تمدید قرارداد این استاد دانشکده کامپیوتر، خبر از تمایل به قطع همکاری با وی داده است.
اعلام خبر اخراج علی شریفی زارچی از دانشگاه صنعتی شریف، طی یک هفته گذشته، همزمان با ادامه موج اخراج اساتید، با واکنشهای زیادی همراه شده است.
در حالیکه مدیریت دانشگاه صنعتی شریف، دلیل اخراج این استاد دانشکده کامپیوتر را «عدم اقدام برای تمدید قرارداد» اعلام کرده بود، علی شریفی زارچی با انتشار اسنادی در توییتر این ادعا را تکذیب کرد و نوشت: «تاریخ ثبت درخواستهای ترفیع و تبدیل وضعیت را ببینید تا متوجه شوید چطور حقیقت فدای سیاست میشود».
علی شریفی زارچی، خبر اخراج خود از دانشگاه صنعتی شریف را با ابیاتی، اعلام کرد: «سیصد گل سرخ، یک گل نصرانی، ما را ز سر بریده میترسانی؟...».
افسردهترین استان ایران مشخص شد