خبر تکمیلی:
مجید میراحمدی معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور در مورد جزئیات حمله تروریستی شامگاه گذشته به مقر انتظامی در راسک استان سیستان و بلوچستان، گفت: از ساعت ۲ بامداد تروریستها از چند محور به کلانتری راسک حمله میکنند
او همچنین با اشاره به حمله مسلحانه به مقر انتظامی در راسک، گفت: «از عوامل حمله، ۲ نفر کشته، یک نفر زخمی و دستگیر شده و مابقی نیز فرار کردند. »
۱۱ کشته در حمله مسلحانه به مقر فرماندهی نیروی انتظامی راسک-سيستان و بلوچستان
رادیو فردا - نیروی انتظامی استان سیستان و بلوچستان در جنوب شرقی ایران از کشته شدن ۱۱ نیروی خود و زخمی شدن تعدادی دیگر در یک حمله مسلحانه در شهرستان راسک خبر داد.
به گفته نیروی انتظامی، در این حمله که بامداد جمعه، ۲۴ آذرماه، علیه یک مقر این نیرو انجام شد، تعدادی از مهاجمان نیز «کشته و زخمی» شدهاند.
منابع انتظامی جمهوری اسلامی ابتدا تعداد کشتهها از طرف این نیرو را ۱۲ نفر اعلام کرده بودند. همزمان منابع محلی از جمله حالوش تعداد زخمیها از میان نیروی انتظامی را «هفت نفر» اعلام کردهاند.
حالوش و کمپین فعالان بلوچ بامداد جمعه ۲۴ آذر، ویدیوهایی را از درگیرهای سنگین در مقر فرماندهی نیروی انتظامی در شهرستان راسک واقع در استان سیستان و بلوچستان منتشر کردهاند که گروه «جیش العدل» در بیانیهای مسئولیت این حمله را پذیرفته است. pic.twitter.com/suQXyYPhgh
-- ايران اينترنشنال (@IranIntl) December 15, 2023
راسک در جنوب شرقی استان سیستان و بلوچستان و در نزدیکی مرز پاکستان واقع است.
خبرگزاری دولتی ایرنا روز جمعه گزارش داد که گروه جیشالعدل با انتشار بیانیهای مسئولیت این حمله را برعهده گرفته است.
گروه جیشالعدل تاکنون بارها با نیروهای سپاه و مرزبانان ایران در استان سیستان و بلوچستان درگیر شده، تعدادی از آنها را گروگان گرفته یا به قتل رسانده است.
آمریکا در تیرماه سال ۹۷ این گروه را به فهرست سازمانهای تروریستی بینالمللی خود اضافه کرد.
در آبانماه، دستگاه قضایی جمهوری اسلامی از اعدام سه نفر در زاهدان به اتهام «همکاری» با گروه جیشالعدل خبر داد.
این گروه پیشتر حمله افراد مسلح به کلانتری ۱۶ زاهدان در روز ۱۷ تیرماه امسال را که در جریان آن، دو مامور نیروی انتظامی و هر چهار مهاجم کشته شدند، بر عهده گرفته بود.
سال گذشته رسانههای سپاه پاسداران بدون ارائه سند و مدرک مدعی شدند که گروه جیشالعدل مسئول حمله مرگبار و گسترده به نمازگزاران در زاهدان در مهرماه ۱۴۰۱ بود که به «جمعه خونین» زاهدان معروف شد.
مولوی عبدالحمید امام جمعه اهل سنت زاهدان این ادعا را رد کرد، و چندی بعد، علاوه بر برکناری فرمانده نیروی انتظامی استان و رئیس کلانتری ۱۶ زاهدان به دلیل آن چه «قصور» و کوتاهی خوانده شد، برخی از مقامهای جمهوری اسلامی به نقش خود عوامل جمهوری اسلامی در این کشتار اشاره کردند.