ایران اینترنشنال - بازداشت سرین کرتیس، مشهور به «شاهزاده سرین» در کرج، واکنشهای بسیاری به همراه داشته است. این چهره جنجالبرانگیز رسانههای اجتماعی در روزهای اخیر با انتشار چند ویدیو در اینستاگرام، از سفر خود به ایران خبر داده بود.
مهدی کشتدار، مدیرعامل خبرگزاری میزان، وابسته به قوه قضاییه جمهوری اسلامی روز دوشنبه ششم فروردین در رسانه اجتماعی ایکس «شاهزاده سرین» را «فرد هتاک به مقدسات» معرفی کرد و از دستگیری او در استان البرز خبر داد.
کشتدار نوشت: «متهم پس از تفهیم اتهام با صدور قرار بازداشت موقت پس از معرفی به زندان، جهت ادامه تحقیقات در اختیار ضابط قرار گرفت.»
برخی رسانههای داخلی سرین را فرزند جلال بدیعی، رییس ساواک قم و از نظامیان عالیرتبه ارتش در حکومت پهلوی معرفی کردند. جلال بدیعی در ابتدای انقلاب در ایران اعدام شد.
بر اساس این گزارشها، «شاهزاده سرین» متولد ۱۳۵۲ در تهران و ۵۱ ساله است.
او که در آمریکا سکونت داشته است، در سالهای اخیر با انتشار ویدیوهای جنجالی از دین اسلام، مذهب شیعه، قرآن و حکومت جمهوری اسلامی انتقاد کرده بود.
سرین خود را شاهزاده و وارث پادشاهی قاجار در ایران میداند.
برخی کاربران رسانههای اجتماعی با توجه به سوابق فعالیتهای این فرد، درباره سرنوشت و احتمال صدور حکم سنگین برای او اظهار نگرانی کردند.
کاربری در همین زمینه نوشت: «برای هیچکس مهم نیست که سرین را گرفتند. همه جک میگویند و به او میخندند، انگار نه انگار که او هم یک ایرانی است که جانش اهمیت دارد ...»
حامیان حکومت در فضای مجازی از بازداشت سرین استقبال کردند.
یک آخوند با نام محمدمهدی مصلحی در شبکه ایکس نوشت کسی که «به مقدسات هتاکی کرده بود، به گونی هدایت شد».
کاربر دیگری با نام «صدف» هم سرین را عامل توهین به مقدسات مسلمانان خواند و خواستار اعدام او شد.
برخی دیگر از کاربران حامی حکومت هم «شاهزاده سرین» را به هرزهنگاری متهم کردند.
کاربری با نام «آزوف» در شبکه ایکس پرسید چطور فردی با این سوابق توانسته است «جلوی چشم نهادهای نظارتی» جمهوری اسلامی به ایران سفر کند؟
برخی دیگر از کاربران سفر و بازداشت سرین را تلاشی از سوی جمهوری اسلامی برای دور کردن توجه مردم از مسایل اساسی نظیر قیمت دلار، تورم و فساد مالی کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران دانستند.
کاربری با نام «پونه» نوشت پروژه جمهوری اسلامی پس از امیرحسین مقصودلو (ملقب به تتلو)، وحید خزایی و میلاد حاتمی اینبار به شاهزاده سرین رسید.
خزایی، حاتمی و تتلو از چهرههای جنجالی فضای مجازی در سالهای گذشته بودند.
کاربر دیگری با نام «سمیرا» گفت: «شما که ... ویتنی رایت، میا خلیفه و تتلو رو بردید توی سنگرتون؛ این شاهزاده سرین هم ببرید که سنگرتون کامل بشه.»
اشاره این کاربر به سفر اخیر ویتنی رایت، بازیگر پورن آمریکایی به ایران است. رایت که از حامیان فلسطین به شمار میرود، در جریان سفر خود به ایران در بهمن ماه ۱۴۰۲، عکسهایی با حجاب و روسری منتشر کرد.
میا خلیفه، پورناستار سابق نیز از دیگر حامیان فلسطین به شمار میرود.
عبدالله عبدی که در فضای مجازی با نام «عبدیمدیا» شناخته میشد، با استفاده از هشتگ «سیاست پیچیده و بیرحم» به دستگیری سرین واکنش نشان داد.
عبدی نوشت: «باید دید چه کسانی و با چه وعدههای احتمالیای این شخص را برای سفر به ایران ترغیب کردند؟ با فرض اینکه چنین چیزی نبوده و کسی او را ترغیب به این سفر نکرده، دستگاههای انتظامی و اطلاعاتی کشور "با چه هدف بزرگتری" و چگونه اجازه دادند که او در داخل کشور اقدام به تهیه گزارش و کلیپسازی کند و بعد مبادرت به بازداشت وی کنند؟»
علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری نیز در ایکس نسبت به «سرگرم شدن به شاهزاده سرین در کشاکش ماجرای افشای اسناد علیه کاظم صدیقی» هشدار داد.
در یکی از آخرین موارد افشا شده از فساد نزدیکان علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، مشخص شد صدیقی از طریق تاسیس یک شرکت خانوادگی، باغی را به مساحت چهار هزار و ۲۰۰ متر مربع در کنار حوزه علمیه خمینی در ازگل تهران تصاحب کرده است.
شاهزاده سرین در ایران بازداشت شد
میزان، خبرگزاری قوه قضاییه از بازداشت سرین کرتیس معروف به «شاهزاده سرین» در کرج خبر داد. میزان او را «فرد هتاک به مقدسات» توصیف کرده و اعلام کرده است که او «پس از تفهیم اتهام با صدور قرار بازداشت موقت پس از معرفی به زندان، جهت ادامه تحقیقات در اختیار ضابط قرار گرفت.»
انصاف نیوز - سرین بدیعی یا همان شاهزاده سرین در ۲۰ سپتامبر ۱۹۷۱ در اکباتان تهران به دنیا آمده است.
بنا بر این اطلاعات او بازیگر فیلمهای اصطلاحاً غیراخلاقی بوده و فعالیت خود را از سال ۲۰۱۰ آغاز کرده است.
بر اساس اعلام قوه قضاییه، شاهزاده سرین به دلیل هتاکی به مقدسات در ششم فروردین ۱۴۰۳ در استان البرز بازداشت شده است.
مدیرعامل خبرگزاری قوه قضاییه در حالی سرین کرتیس را «فرد هتاک به مقدسات خوانده» که اتهام «توهین به مقدسات» در قوانین جمهوری اسلامی فرد بازداشتشده را با خطر اعدام مواجه میکند.
از جمله در اردیبهشت سال گذشته مقامات قضایی جمهوری اسلامی یوسف مهراد و صدرالله فاضلی زارع را که گرداننده چند کانال تلگرامی بودند به اتهام «سب النبی» و «ارتداد» اعدام کردند.
صدیقی برکنار شد؟