ایران وایر - انتشار ویدیویی از مصاحبه «سیدمحمدمهدی میرباقری»، عضو مجلس خبرگان رهبری با واکنش گسترده و منفی کاربران شبکههای اجتماعی و شماری از فعالان سیاسی روبرو شده است.
وی در مصاحبه با برنامه تلویزیونی جریان مدعی اجتناب ناپذیر بودن «جنگ مؤمنان با کافران» شده و میگوید چه بخواهیم چه نخواهیم سطح درگیری در آینده افزایش پیدا خواهد کرد.
رییس فرهنگستان علوم اسلامی قم در پاسخ به سوال مجری برنامه جریان درباره کشته شدن ۴۲۰۰۰ هزار نفر در نوار غزه هم میگوید: «برای رسیدن به مقصد قرب الهی حتی اگر نصف مردم جهان کشته شوند، میارزد؛ لذا کشته شدن ۴۲ هزار نفر از مردم غزه در قبال آن مقصد بزرگ اهمیت ندارد.»
جنگ برای #جمهوری_اسلامی نه در راستای حفظ تمامیت ارضی #ایران است و نه سعادت و رفاه مردم.
-- Ali Bornaei (@abornaei) October 17, 2024
تمام دلایل جمهوری اسلامی برای جنگ با جهان خلاصه می شود در توهمات آخرالزمانی شیعی!
و یکی از تئوریسینهای این جنگ آخرالزمانی یعنی #محمدمهدی_میرباقری به خوبی بن مایه های تئوریک و ایدئولوژیک... pic.twitter.com/Qo212hUQUt
میرباقری با نقل قولی از روحالله خمینی، بنیانگذار جمهوری اسلامی میگوید اگر «ابرقدرتها همه ما بسیجیهای دنیای اسلام را به دار بکشند و همه زنهای ما را به اسارت بگیرند، برای رسیدن به مقصد میارزد.»
او در ادامه نظام جمهوری اسلامی را در وضعیت جنگ خندق دانسته و خواهان متحد شده همه کشورهای اسلامی از افغانستان تا یمن و از ایران تا فلسطین به عنوان تنها راه حل برای پیروزی میشود.
سخنان این روحانی نزدیک به جبهه پایداری با واکنش منفی شماری از روحانیون داخل ایران روبرو شده است.
👈مطالب بیشتر در سایت ایران وایر
محمد تقی فاضل میبدی، روحانی نزدیک به اصلاحطلبان در این باره نوشته: «آقای میرباقری می گویدنصف عالم هم کشته شوند، ولی ما به مقصد برسیم می ارزد. یعنی چهارمیلیارد کشته شوند تا آقا به مقصدبرسد.
مقصدی که این آقامی گوید همان پیروزی پایدارچی هاست! ظاهرا خودایشان جزونصفه ای است که می خواهد زنده بماند. وگرنه بایدغزه باشد. تاسف این که به نام اسلام سخن می گوید.»
آیت الله شهاب الدین حائری شیرازی هم در نقد سخنان آیت الله محمدمهدی میرباقری نوشته است: «در دین واقعی، هدف وسیله را توجیه نمی کند.»
میرباقری از شاگردان محمدتقی مصباح یزدی است و برخی از نزدیکان مصباح او را یکی از گزینههای رهبری آینده میدانند.
نام او پس از مسمومیت زنجیرهای در مدارس دخترانه، در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ هم به میان آمد. «محمدجواد اکبرین»، دینپژوه و روزنامهنگار او را رهبر جریان بنیادگرا و مخالف تحصیل دختران خواند و به صورت تلویحی به رد پای او و همفکرانش در ماجرای مسمومیتها اشاره کرد و نوشت: «او نماینده مجلس خبرگان است و مرشد یک باند هیاتی-بسیجی در شهرهای مختلف کشور.
اولین بار در سال ۱۳۹۱ نسبت به طرح غرب برای با سواد شدن زنان خاورمیانه تحت یک تعریف خاص هشدار داد و طی سه دهه گذشته برای مهار تحصیل دختران و اسلام حداکثری طرح و ایدهپردازی کرد.»
حمله داریوش سجادی، روزنامه نگار سابق به مهدی نصیری