Saturday, Nov 30, 2024

صفحه نخست » باران ارجمند در فرودگاه دانمارک "ناپدید" شد

tt.jpgعضو تیم ملّی تنیس روی میز نوجوان به ایران بازنگشت؛ باران ارجمند خود را به پلیس دانمارک معرفی کرد

کیهان لندن - باران ارجمند عضو تیم ملّی تنیس روی میز زیر ۱۵ سال دختران ایران، پس از شرکت در مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان در سوئد، از بازگشت به ایران خودداری و خود را به پلیس کشور دانمارک معرفی کرد.

خبرگزاری «تسنیم» نزدیک به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گزارش داده که روز گذشته باران ارجمند که همراه تیم ملی به سوئد سفر کرده بود، در مسیر بازگشت، از دانمارک به ترکیه و سپس ایران، تصمیم به ترک تیم گرفت. او با وجود دریافت کارت پرواز، از سوار شدن به هواپیما خودداری کرده و خود را به پلیس دانمارک معرفی کرده است.

منابع خبری اعلام کرده‌اند این نوجوان که زیر ۱۵ سال سن دارد خود را به پلیس دانمارک معرفی کرده تا به او کمک کنند به ایران باز نگردد.

👈مطالب بیشتر در کیهان لندن

خبرگزاری «مهر» در گزارشی نوشته «مسابقات تنیس روی میز قهرمانی نوجوانان و جوانان جهان به خاطر مدال برنز بنیامین فرجی که برای نخستین بار در رده انفرادی این رقابت‌ها به دست آمد، پایان قابل تقدیری برای تنیس روی میز ایران داشت این در حالیست که ساعاتی پیش از قطعی شدن این مدال ارزشمند، اقدام یکی از بازیکنان اعزامی به همین رقابت‌ها شوک بزرگی را به مجموعه تیم ایران وارد کرده بود.»

بر اساس این گزارش، باران ارجمند یکی از دو عضو تیم تنیس روی میز نوجوانان دختر بود که سوم آذر همراه با وانیا یاوری هم‌تیمی و مریم معظمی مربی‌اش راهی سوئد شد تا در رقابت‌های جهانی این رده سنی شرکت کند. ارجمند سهمیه حضور در این رقابت‌ها را از طریق رنکینگ جهانی به دست آورد. او با قرار گرفتن در جایگاه هفدهم رده سنی زیر ۱۵ سال دنیا باعث شد تا برای «نخستین بار» یک دختر ایرانی جواز حضور در مسابقات قهرمانی جهان را کسب کند.

خبرگزاری «مهر» نوشته، باران ارجمند پس از پایان کار تیم تنیس روی میز نوجوانان همراه با دیگر اعضای این تیم به دانمارک رفت تا از طریق پایتخت این کشور راهی استانبول و سپس تهران شود. او در دانمارک کارت پرواز خود برای سفر به ترکیه را هم دریافت کرد با این حال دیگر اعضای تیم هنگام سوار هواپیما شدن متوجه ناپدید شدن یکباره‌اش شدند.

در پی انتشار این خبر، فدراسیون تنیس روی میز در بیانیه‌ای اعلام کرده که «این ورزشکار نوجوان بدون اطلاع و هماهنگی فدراسیون پس از پایان مسابقات قهرمانی جهان و حین بازگشت تیم به کشور، خود را به پلیس شهر کپنهاگ معرفی کرد و از دسترس مسئولان تیم خارج شد. این در حالیست که شیوه‌نامه‌های مراقبتی و معمول، در تمامی مراحل برای ورزشکاران اعزامی انجام گرفته بود.»

فدراسیون تنیس روی میز افزوده که «پس از اطلاع مسئولان فدراسیون از این اتفاق، موضوع به صورت فوری از طریق سفارتخانه ‌ایران در سوئد و دانمارک و در تماس با خانواده این ورزشکار مورد پیگیری قرار گرفت و در حال حاضر اقدامات لازم برای کسب اطلاع از وضعیت او در جریان است.»

بیش از ۶۵ ورزشکار عضو تیم ملی رشته‌های مختلف ورزشی ایران از ابتدای دهه ۹۰ خورشیدی به دیگر کشورها پناهنده شده‌اند. بیشتر این ورزشکاران از بعد از سال ۹۸ در دیگر کشورها اعلام پناهندگی کرده‌اند.

در کاروان پناهندگان المپیک ۲۰۲۴ پاریس نیز که تابستان امسال برگزار شد ورزشکاران ایرانیِ پناهنده با ۱۴ نفر بیشترین نماینده را در میان کشورهای مختلفی که ورزشکاران پناهنده داشتند. ورزشکاران ایرانی در کاروان پناهندگان المپیک در رشته‌های مختلفی چون تکواندو، کشتی و وزنه‌برداری رقابت کردند.

شمار دیگری از ورزشکاران ایرانی پناهنده نیز با پرچم کشور میزبان در رقابت‌های المپیک شرکت کرده بودند.

فشارها و رصدهای امنیتی، عدم حمایت مالی کافی و لازم از ورزشکاران، و همچنین فشارهای ناشی از جنسیت بر ورزشکاران زن از جمله مهمترین دلایل ترک ایران و پناهندگی ورزشکاران حرفه‌ای به دیگر کشورها است که به افتخارات ملی و جهانی در رشته‌های خود دست می‌یابند اما نه برای ایران بلکه برای کشورهایی که آنها را به دامان خود پذیرفته و از آنها حمایت می‌کنند.



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy