روزنامه شرق - محمد دادکان: نهتنها علی دایی، آقای وریا غفوری، کریم باقری و آقای کریمی، همه اینها برای چه رفتند؟
محمد دادکان در گفتوگو با «شرق» گفت: نهتنها علی دایی، آقای وریا غفوری، کریم باقری و آقای کریمی، همه اینها برای چه رفتند؟ آدمهای کوچک، نوکِ دماغبین اینها را نمیخواستند، وگرنه اینها چه کار کردهاند؟ از مردمشان طرفداری کردند. جرم است؟ من هم از مردمم طرفداری کردم. آقای غفوری یا علی دایی، اینها بهعنوان یک ورزشکار از مردم حمایت کردند.
محمد دادکان در گفتوگو با شرق با روایت خاطرهای از حضور در بازیهای آسیایی هندوستان در سالهای بعد از انقلاب نقبی به سیاستهای ایران در دهههای اخیر میزند و میگوید که ما در شرایط امر و نهی دنیا نیستیم!
دادکان درباره فساد در مدیریت فوتبال، دوران ریاستش به عنوان رئیس فدراسیون و تمایل او برای افشای مستقیم مسائل سیستمی به رئیس جمهور صحبت می کند.
تجربیات گذشته خود را در یک زمان پر فراز و نشیب منعکس می کند، در مورد چالش هایی که با آن مواجه شده اند و پیامدهای اعمال خود بحث می کند و در عین حال اهمیت ارتباط و آگاهی را برجسته می کند. - به 28 روز حبس قبل از انقلاب اشاره می کند.}
دادکان بر اهمیت صداقت، عدالت و پایبندی به ارزش های اخلاقی در رهبری تأکید می کند و از نظام فعلی به دلیل اجازه فساد و عدم صداقت انتقاد می کند.
دادکان ضمن بحث در مورد پیامدهای این فریبکاری ها، از عدم صداقت در سیاست جهانی، به ویژه تمرکز بر انگلستان و تأثیر آن بر امور جهانی انتقاد می کند.
دادکان ضمن پرداختن به مسائل فساد و پاسخگويي در داخل فدراسيون، تجارب و دستاوردهاي آنها در مديريت ورزش، به ويژه در فوتبال را مورد بحث قرار مي دهد.
بحث حول وضعیت فعلی زیرساخت های فوتبال در ایران می چرخد و بر گسست بین علاقه نسل جوان به فوتبال و بافت تاریخی توسعه ورزش در کشور تاکید می کند. - دادکان به ارتباط معاصر این موضوع می پردازد و بر اهمیت آن برای جوانان امروزی تأکید می کند
دادکان از برخورد رسانه ها و دولت با ورزشکاران و شخصیت های عمومی ابراز ناامیدی می کند و بر ناعادلانه بودن هدف قرار دادن افراد به خاطر شهرت و دستاوردهایشان تاکید می کند.