Monday, Apr 7, 2025

صفحه نخست » اختصاصی؛ آماده‌باش صدا‌و‌سیما برای حمله نظامی

6-3.jpgاختصاصی ایران وایر - طبق اطلاعاتی که در اختیار «ایران‌وایر» قرار گرفته است، صداوسیمای جمهوری‌اسلامی هزاران ساعت برنامه به دفاتر فیلم‌سازی افراد نزدیک به حکومت برای شبکه‌های مختلف استانی سفارش داده که در صورت حمله نظامی و هدف قرار‌گرفتن صداو‌سیمای جمهوری‌اسلامی، مراکز استانی تا مدت‌ها بتوانند این برنامه‌ها را پخش کنند.

یک منبع مطلع به «ایران‌وایر» گفته است که برای ساخت این برنامه‌ها بودجه ویژه در نظر گرفته شده است. او تاکید می‌کند محتوای برنامه‌های سفارشی که طیف گسترده‌ای از برنامه‌های سرگرم‌کننده مثل مسابقه، مباحث تاریخی و روان‌شناسی، داستان، سرود و ... را در برمی‌گیرد بیش از این‌که ایدئولوژیک و تبلیغ باورهای جمهوری‌اسلامی باشد، تبلیغ ملی‌گرایی است.

این در حالی است که صدا‌و‌سیمای جمهوری‌اسلامی به جز در مناسبت‌هایی مثل انتخابات، کم‌تر از سرودها و نشانه‌های ملی استفاده می‌کند و در برنامه‌‌سازی‌های معمول، بیش از تاکید بر ملی‌گرایی بر موضوع اسلامی بودن نظام حاکم تاکید دارد.

با این حال به نظر می‌رسد که حالا در مقابل احتمال حمله نظامی به ایران، تبلیغ ملی‌گرایی و برانگیختن احساسات وطن‌پرستانه مردم برای مسوولان اهمیت بیشتری پیدا کرده است.

👈مطالب بیشتر در سایت ایران وایر

پیش از این نیز، وقتی در زمان ریاست جمهوری «محمود احمدی‌نژاد» بحث حمله نظامی اسراییل به ایران مطرح شده بود، صدا‌و‌سیما با دفاتر فیلم‌سازی مورد اعتماد مدیران حکومتی، قراردادهایی برای پروژه‌‌های مشابه امضا کرده بود. اما با گذشت زمان و کم‌رنگ شدن احتمال حمله نظامی به ایران، این پروژه متوقف شد.

حالا بار دیگر با بالا رفتن احتمال رویارویی نظامی، صدا‌و‌سیما سراغ برنامه‌سازان مورد اعتماد حکومت جمهوری اسلامی رفته است.



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: info@gooya.com تبلیغات: advertisement@gooya.com Cookie Policy