Monday, Apr 21, 2025

صفحه نخست » دیدار مدیر یک موسسه خیریه لندن با مقام سپاه

spukbanner.jpgایران اینترنشنال - برخی رسانه‌های بریتانیا با پوشش دادن خبر دیدار ام‌فروه نقوی، مدیر موسسه «لبیک یا زهرا» در لندن با مجید هاشمی‌دانا، مقام سپاه پاسداران و مدیر پیشین «خبرگزاری دفاع مقدس»، از آن انتقاد کردند.

روزنامه تایمز و تلگراف بریتانیا با اشاره به دیدار سال ۱۴۰۳ مدیر این موسسه که پنج متولی و ۵۴ داوطلب دارد و در سراسر این کشور فعالیت می‌کند، درباره نفوذ جمهوری اسلامی از طریق موسسات خیریه هشدار دادند.

به گزارش تایمز، در این دیدار نقوی و همراهانش چای نوشیدند و در کنار تصویری از قاسم سلیمانی، فرمانده پیشین نیروی قدس سپاه پاسداران که از سوی بریتانیا تحریم شده بود، عکس گرفتند.

به نوشته سایت دفاع پرس، وابسته به وزارت دفاع جمهوری اسلامی، نقوی در سال ۱۳۹۷ «جزو هشت بانوی مطرح جهان اسلام» معرفی شده و «نشان گوهرشاد» را از «آستان قدس رضوی» دریافت کرده است.

raeisi.jpg

تصاویر منتشرشده نشان می‌دهد او این جایزه را از ابراهیم رئیسی، رییس‌ دولت پیشین جمهوری اسلامی، گرفته بود.

این زن حامی علی خامنه‌ای همچنین در یک مصاحبه با خبرگزاری وابسته به بسیج جمهوری اسلامی گفت که به آموزش مسائل جنسی به کودکان در مدارس بریتانیا معترض است و از حجاب برای کودکان حمایت می‌کند.

او افزود که برای آموزش این موارد به کودکان در بریتانیا اقدام می‌کند.

گزارش‌های خیریه این فعال مسلمان نشان می‌دهد او سابقه برگزاری تجمع اعتراضی مقابل سفارت عربستان سعودی در لندن را نیز دارد.

پیش از این و در اسفند ۱۴۰۳، دن جارویس، معاون امنیتی وزیر کشور بریتانیا، اعلام کرد هر شخصی که در خاک بریتانیا برای حکومت ایران کار می‌کند، در صورت اعلام نکردن و معرفی و ثبت مشخصات خود، با مجازات زندان مواجه خواهد شد.



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy