Monday, May 12, 2025

صفحه نخست » فیلسوفکی که نمی داند در یک جامعه سالم فاحشه‌خانه هم باید وجود داشته باشد!؛ ف. م. سخن

5151b77399ad0679fa1fde70f4db683ec793ea58.pngببخشید که به هر کس که دو تا کتاب فلسفی خوانده و دو تا اسم فلاسفه را یاد گرفته می گویم فیلسوف یا فیلسوفک چون در جامعه ی ما «این مموری فلش» های ۶۴ مگابایتی (مگابایت ها نه گیگابایت! :)) که دانشگاه های ایران را به اسم «استاد» پر کرده اند و مغز بچه های ما را با محفوظات شان پر می کنند و نمره ی رد یا قبول می دهند به این اسم شناخته شده اند.

این بابا،،، عبدالکریمی هم که دستگاه امنیتی حکومت او را که اصولا پاچه گیر است (البته پاچه ی امریکا و اسراییل منظور نظر است) برده بند قلاده اش را در تلویزیون باز کرده که مثلا مقداری علیه حکومت نکبت اسلامی واق واق کند تا بگویند در ایران آزادی انتقاد هست و این بیژن خان هم یک نمونه اش.

حالا ایشان در یک برنامه یک غلطی کرده و فرموده که امریکایی ها آبادان را فاحشه خانه کرده بودند یا یه همچی چیزی بعد آمده که این غلط را راس و ریس کند بدتر خودش را قهوه ای کرده.

من وقتی شنیدم ایشان توضیحاتی پیرامون غلط اضافی اش داده گفتم حتما خواهد گفت من می خواستم بگم امریکایی ها مگر بیکار بودند بیایند در آبادان فاحشه خانه درست کنند که البته نظام حکومتی وقت جاهای معینی را در شهرها به فاحشه خانه ها اختصاص داده بود که همه چیز،،، مثل همه ی دنیای متمدن تحت کنترل و نظارت باشد، و اگر کسی -داخلی یا خارجی- خواست برود خود را تخلیه ی جنسی کند بهشان گفت برای این کار تشریف ببرید ج..ه خانه های موجود که از ژتونی و ج..د پن زاری تا بارهای گران قیمت و کلوب های شبانه ی زیر کاباره ها مثل کلوب شبانه ی شکوفه نو با مال های مرغوب و گران قیمت وجود دارد و نیازی به تاسیس ج..ده خانه توسط شما نیست که بخواهید «کاپیتولاسیون»ِ پر ارزش را خرج آن کنید، ولی بنده ی خدا، فیلسوفک که از خشم مردم هراسیده، آمد شرق و غرب ایران را اسم برد و امریکا و اسراییل را هم به عنوان نمک فلفل به فرمایشات اش اضافه کرد و دست آخر هم فرمود که حرف اش تقطیع شده اما در مذمت فاحشه خانه نیز فرمایشاتی فرمود که از یک فیلسوف جامعه شناس این حرف ها بعید بود و نشان داد که ایشان فیلسوفک هم نیست چه برسد به فیلسوف.


جهت اطلاع ایشان و همفکران ضد امپریالیست ایشان عرض می شود که اتفاقا مرغوب ترین و پر مراجع ترین و پر مشتری ترین ج..ده خانه های جهان، در کشورهای سوسیالیستی و کمونیستی و کوبا و امثال این ها وجود دارد که قیمت هایش هم نسبت به مرغوبیت مال بسیار خوب است بعد می رسیم به کشورهای امپریالیستی و دیگر کشورها که جاهایی را اختصاص به این کارها داده اند که مناطق «نور قرمز» نامیده می شوند و در همین هامبورگ ما کوچه ای در محله ی معروف «رِپر بان» هست که دو طرف اش را دیوار آهنی کشیده اند و ورود زن و بچه به این کوچه ممنوع است و خانم های بسیار بسیار زیبا که هر کدام شان به اندازه ی هنرپیشه های هالیوود خوشگل هستند پشت ویترین ها نشسته اند و به شغل تن فروشی مشغول اند. خیلی جالب است که خانم هایی که در پشت ویترین در حال عرضه ی خود هستند، اغلب کتابی قطور در دست دارند و اوقات انتظار شان را به مطالعه می گذرانند که کاش جناب بیژن خان هم اندازه ی این خانم های تن فروش آگاهی و مطالعه و قدرت مردم شناسی داشت.

IMG_0585.jpeg

اما دو کلمه هم از ج..ده خانه ی عظیمی به اندازه ی یک کشور که جمهوری نکبت اسلامی طی ۴۶ سال گذشته به وجود آورده حرف بزنم که درست است شهرنو را سوزاندند و کشور، اسلامی شد ولی آمار ج..ده ها در ایران واقعا رکورد جهانی شکست و علاوه بر دختر بچه ی ده دوازده ساله و محصل و غیره، شاهد تن فروشی بانوان خانه دار و شوهردار هستیم که بتوانند با در آمد حاصله زندگی خانوادگی شان را بچرخانند و شما این خیل عظیم ج..گان اسلامی را شب ها در خیابان های خاص می بینید که اغلب یک کیسه نایلون از وسایل کارشان در دست دارند و یک «دور دور» در تهران و یک تور شبانه در شهرهای خارجی کافی ست تا جناب عبدالکریمی ببینند که در هر جامعه ای، فاحشه خانه «باید» وجود داشته باشد اما تحت کنترل و نظارت و هزار شرط و شروط که در خارج از ایران شخص تن فروش و واسطگان او باید آن ها را رعایت کنند اما در یک جامعه ی «ناسالم» و از نوع اسلام آخوندی هر کس هر کار خواست می کند و گور بابای سلامت روانی جامعه و سلامت جسمی تن فروشان و مشتری ها.

حالا بیژن خان برو توو تلویزیون داد و بیداد راه بنداز و ما هم گاگول،،، میگیم نگاه کن حکومت نکبت اسلامی بالاخره دریچه های انتقاد را گشود....


تماس با ف.م.سخن 004917623337550 [email protected]



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy