Monday, May 26, 2025

صفحه نخست » فیلم اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره با جمهوری اسلامی

dt.jpgایران اینترنشنال - دونالد ترامپ، رییس‌جمهور ایالات متحده آمریکا، روز یکشنبه ۴ خرداد در نیوجرسی به خبرنگاران اعلام کرد که در مذاکرات هسته‌ای با جمهوری اسلامی «پیشرفت واقعی و جدی» حاصل شده و ممکن است «خبرهای خوبی درباره ایران» داشته باشد.

او گفت ترجیح می‌دهد این گفت‌وگوها به نتیجه برسد، چرا که دوست ندارد بمبی بیفتد و انسان‌های زیادی کشته شوند.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین از احتمال بررسی اعمال تحریم‌های تازه علیه روسیه خبر داد و در ادامه گفت از پوتین راضی نیستم، دیوانه است.

روح‌الله رحیم‌پور: اگر ترامپ می‌گوید خبرهای خوبی در راه است، این خبر خوب به‌نفع آمریکا است

روح‌الله رحیم‌پور، تحلیل‌گر سیاسی به ایران‌اینترنشنال گفت: «اگر دونالد ترامپ می‌گوید خبرهای خوبی در رابطه با مذاکرات با جمهوری اسلامی در راه است، این خبر خوب به‌نفع آمریکا است، نه جمهوری اسلامی.»

:::



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy