تکمیلی: علی پاکزاد، خبرنگار روزنامه شرق در تماسی با خانواده خود اعلام کرده که از سوی نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی بازداشت شده است
روزنامه شرق اعلام کرد علی پاکزاد، خبرنگار بخش تصویر این رسانه که برای تهیه گزارش پس از حمله اسرائیل به سطح شهر رفته بود، از عصر روز دوشنبه مفقود شده است
🔸شرق نوشت: از شب گذشته حدود ساعت ۱۹ تا امروز خبری از علی پاکزاد خبرنگار تصویری گروه رسانهای شرق در دسترس نیست. او برای تهیه گزارش از مناطق مورد هجوم قرار گرفته توسط اسرائیل به سطح شهر رفته بود. از ساعت ۱۹ تلفن همراه او از دسترس خارج شده و امروز علیرغم روشن شدن تلفن، پاسخگوی تلفن نیست.
🔹خانواده و همکاران علی به شدت نگران هستند. پیگیریهای خانواده مدیر مسئول روزنامه شرق تا کنون برای پیدا کردن ردی از علی بدون نتیجه باقی مانده است.