Monday, Aug 25, 2025

صفحه نخست » تست اجباری بازیکنان پرسپولیس

viber_image_2025-06-27_16-04-01-970.jpgبا وجود تکذیب خطرناک بودن بیماری سرژ اوریه توسط باشگاه پرسپولیس اما خبرگزاری فارس مدعی شده که سطح بالایی از ویروس در بدن سرژ اوریه، وجود دارد که «این تعداد باعث می‌شود تا او نتواند در تمرینات و بازی‌ها حضور پیدا کند.»

این خبرگزاری مدعی است که حدود ۵۷ هزار ویروس فعال در بدن مدافع پرسپولیس وجود دارد. تسنیم هم نوشته که میزان مجاز ویروس فعال هپاتیت کمتر از هزار است در حالی در مورد اوریه این رقم به بیش از ۵۰ هزار می‌رسد.

به نوشته این رسانه، به دلیل حضور اوریه در تمرینات پرسپولیس، سرخ‌پوشان باید تحت آزمایش قرار بگیرند: «اوریه در تمرینات پرسپولیس حضور داشته که آخرین آن مربوط به تمرین روز گذشته می‌شود.

از آنجایی که بیماری این بازیکن از راه‌های مختلف از جمله عرق کردن، پرتاب آب دهان و خونریزی ناشی از خراشیدگی منتقل می‌شود، متخصصان تأکید دارند که بازیکنان پرسپولیس باید تحت آزمایش قرار بگیرند تا میزان آنتی بادی موجود در بدنشان اندازه‌گیری شود.»

همچنین و به نوشته فارس «با نظر پزشکان متخصص، دوره بهبود این بیماری به‌شرط استفاده از داروهای ویژه، حدود ۶ ماه خواهد بود و به‌این‌ترتیب در صورت تأیید این شایعه، اوریه این فصل نمی‌تواند برای پرسپولیس به میدان برود.»

پیش از این تسنیم خبر داده بود که «اولین جلسه کمیته انضباطی درباره بررسی پرونده بیماری سرژ اوریه روز دوشنبه هفته آینده (۳ شهریور ۱۴۰۴) در فدراسیون فوتبال برگزار خواهد شد.»

Untitled-1.jpg



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy