پیروز نهایی ماراتون دموکراسی در ایران مردم هستند و منافع مردم در این است که فعلا در مقابل اختناق اجتماعی ناشی از حکومت ایدئولوژیکی و مذهبی و فقر و فلاکت اقتصادی ناشی از سوءمدیریت و فساد و رانت خواری مسئولین و آقازاده های فاسدشان و محدودیت های سیاسی که حکومت به انها تحمیل کرده از خود مقاومت مدنی نشان بدهند و به هر ضرب و زوری که شده تا واپسین لحظات و تا زمان فرا رسید تغییرات بزرگ برغم همه مشکلات و محدودیت های اجتماعی و سیاسی و اقتصادی در صحنه های اجتماعی حضور مستمر داشته باشند و غفلت جایز نیست.
توافق با گروسی به نفع مردم ایران است چرا که با هر عقب نشینی که حاکمیت در مقابل غرب از خود نشان می دهد متعاقبا در داخل ریزش بزرگ صورت می گیرد و عاقبت این ریزش ها با مرور زمان به جای می رسد که مجبور به پذیرش مطالبات بحق مردم می شود.
حکومت نه در سطح بین الملل و نه در داخل و نه در مقابل واقعیت های اجتماعی قدرت انطباق خود را از دست داده و اگر برای بقای خودش کاری نکند مثل نپال با یک شوش بزرگ و همگانی روبرو می شود شورشی که در ادامه اگر کنترول نشود به انقلاب می رسد و ریزش تعیین کنند بیشتر در همان لحظات انتهایی صورت می گیرد که بعضا کار را تمام می کند.
در ان زمان دیگر برای هر ابتکار عملی دیر شده و کاری از دست کسی بر نمی آید چه برسد به گذار مسالمت آمیز و انتخابات آزاد لذا حکومت فعلا که قدری برایش فرصت و زمان باقی مانده اجازه بدهد مردم ارزش گذاری کنند و در نهایت انتخابات آزاد برگزار کند.
روحانیون یا از طرق مسالمت آمیز و یا از طریق انقلاب از میدان سیاست حذف خواهند شد لذا مردم همچنان گام به گام تحولات سیاسی و اجتماعی را دنبال می کنند تا به مرحله فشار از پایین یعنی قدرت ملی برای دموکراسی و ازادی و فشار از بالا که از طریق جامعه جهانی به حاکمیت وارد می شود برسند.
مضافا به اینکه تحریم های اقتصادی همانگونه که موجودیت مردم را نشانه گرفته ارکان مدیریتی حاکمیت را فلج می کند و به عقب نشینی های بزرگتر تن می دهد.
جمهوری اسلامی دیر یا زود به مرحله می رسد که با این سیستم مدیریتی دیگر نخواهد توانست مملکت را اداره بکند و فرو می ریزد.

افبیآی: اولین تصاویر از ضارب ترور چارلی کرک

آن مرد سکولار "دزد" است!