Sunday, Dec 14, 2025

صفحه نخست » اسرائیل هیوم به نقل از مقام اسرائیلی: جمهوری اسلامی پشت حمله تروریستی استرالیا

austiran.jpgخبرنامه گویا - به گزارش اسرائیل هیوم یک منبع ارشد امنیتی این کشور می‌گوید تهران و نیروهای نیابتی‌اش تلاش‌ها برای هدف قرار دادن مراکز اسرائیلی و یهودی در سراسر جهان را تشدید کرده‌اند. هم‌زمان با افزایش شمار قربانیان حمله تروریستی در "ساحل باندی"، این مقام ارشد امنیتی اسرائیل به روزنامه اسرائیل هیوم گفت: «در ماه‌های اخیر، فعالیت ایران برای سازمان‌دهی حملات علیه اهداف اسرائیلی و یهودی در سراسر جهان افزایش یافته است.» او افزود: «هیچ تردیدی نیست که هدایت و زیرساخت این حمله از تهران سرچشمه گرفته است.»

در تیراندازی امروز دست‌کم ۱۲ نفر کشته شده اند.

«اهداف اسرائیلی در سراسر جهان»

یک منبع اطلاعاتی اسرائیلی نیز به اسرائیل هیوم گفت: «در ماه‌های اخیر افزایش چشمگیری در فعالیت ایران و نیروهای نیابتی‌اش، یعنی حزب‌الله و حماس، برای اجرای حملات علیه اهداف اسرائیلی و یهودی در سراسر جهان مشاهده شده است.» به گفته این منبع، «این فعالیت‌ها شامل استرالیا نیز می‌شود؛ جایی که دولت این کشور پس از هشدارهای اطلاعاتی مشخص، اقداماتی محدود علیه سفارت ایران انجام داد، از جمله اخراج سفیر. تردیدی نیست که هدایت و زیرساخت این حمله از تهران نشأت گرفته است.»

هادی حطیط، خبرنگار شبکه پرس‌تی‌وی، در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: «آیا کسی که افرادی را می‌کشد که همچنان از دولتی حمایت می‌کنند که به مدت ۷۷ سال علیه مردم بومی فلسطین و لبنان دست به نسل‌کشی مداوم زده است، تروریست محسوب می‌شود؟»

tweethadi.jpg



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy