Wednesday, Dec 24, 2025

صفحه نخست » واکنش خانواده زندانیان زن اوین به صحبت‌های فائزه هاشمی

faaezeh.jpgخانواده‌های زندانیان زن اوین: تجربه فائزه هاشمی از زندان نتیجه رانت و روابط شخصی اوست

در پی اظهارات فائزه هاشمی رفسنجانی که زندان اوین را «هتل» توصیف کرده بود، شماری از خانواده‌های زندانیان زن محبوس در اوین، در تماس با ایران‌اینترنشنال، این سخنان را «تحقیر رنج زندانیان سیاسی» دانستند.

این خانواده‌ها گفتند: «اوین برای فائزه هاشمی هتل بود، اما برای دیگر زنان زندانی سیاسی جهنم و شکنجه‌گاه است.»

به گفته این خانواده‌ها، تجربه‌ای که فائزه هاشمی از زندان روایت می‌کند، تجربه‌ای استثنایی و مبتنی بر رانت و روابط شخصی و خانوادگی بوده و هیچ نسبتی با واقعیت زندگی اکثریت زنان زندانی ندارد.

این خانواده‌ها توضیح داده‌اند در دوره‌ای که فائزه هاشمی در بند زنان اوین حضور داشت، هر آنچه می‌خواست برای او فراهم بوده است؛ از تغذیه خاص، گوشت، پسته و خوراکی‌های متنوع گرفته تا لباس‌های برند خارجی، لوازم بهداشتی وارداتی و امکان ملاقات و تماس منظم.

یکی از این خانواده‌ها به ایران‌اینترنشنال گفت: «اگر فائزه هاشمی فقط یکی از موش‌های بزرگ بند تازه زنان اوین را می‌دید، دیگر خوابش نمی‌برد؛ چه برسد به اینکه مانند برخی زندانیان، شبی موش روی صورتش بپرد.»



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy