Saturday, Jan 17, 2026

صفحه نخست » ترامپ: زمان آن فرا رسیده که ایران رهبری جدید داشته باشد

kjdjjg.jpgترامپ: زمان آن فرا رسیده که ایران رهبری جدید داشته باشد

دونالد ترامپ، شنبه در مصاحبه‌ای با پولیتیکو خواستار پایان ۳۷ ساله رهبری آیت‌الله علی خامنه‌ای شد و گفت: «زمان آن رسیده که به دنبال رهبری جدید در ایران باشیم.» این اظهارات در حالی مطرح شد که اعتراضات گسترده علیه رژیم در ایران اخیراً کم‌رنگ‌تر شده است.

در سه هفته گذشته، هزاران معترض در سراسر کشور جان خود را از دست داده‌اند و ترامپ بارها تهدید به مداخله نظامی کرده است. وی سه‌شنبه گذشته از ایرانیان خواست تا به اعتراض ادامه دهند و «نهادهای کشور را تصرف کنند»، و تأکید کرد که «کمک در راه است.»

با این حال، رئیس‌جمهور آمریکا روز بعد موضع خود را تغییر داد و گفت که به او اطلاع داده شده که کشتارها متوقف شده‌اند. ترامپ در پاسخ به پرسشی درباره ابعاد احتمالی عملیات نظامی آمریکا در ایران گفت: «بهترین تصمیمی که گرفته شد، عدم اعدام بیش از ۸۰۰ نفر دو روز پیش بود.»

اظهارات ترامپ پس از آن مطرح شد که خامنه‌ای در حساب کاربری خود در X پیام‌هایی خصمانه علیه او منتشر کرد و رئیس‌جمهور آمریکا را مسئول خشونت‌ها و ناآرامی‌ها در ایران دانست. خامنه‌ای نوشت: «ما رئیس‌جمهور آمریکا را به دلیل تلفات، خسارت‌ها و افتراهایی که بر ملت ایران وارد کرده است، محکوم می‌کنیم.»

در پاسخ به این پیام‌ها، ترامپ گفت که حاکمان تهران برای حکومت بر مردم خود به سرکوب و خشونت متکی هستند. او افزود: «مسئولیت او به عنوان رهبر یک کشور، نابودی کامل کشور و اعمال خشونت در سطحی بی‌سابقه است. رهبری واقعی یعنی احترام، نه ترس و مرگ.»

ترامپ در پایان، نظام حکومت ایران و خامنه‌ای را به شدت مورد انتقاد قرار داد و گفت: «این مرد بیمار است و باید کشورش را به درستی اداره کند و از کشتار مردم دست بردارد. کشور او به دلیل رهبری ضعیف، بدترین جای جهان برای زندگی است.»

G-4dFomaQAANG2T.jpg



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy