Wednesday, Jan 7, 2026

صفحه نخست » ورود +۸۰۰ نفر از شبه‌نظامیان شیعه عراقی برای سرکوب مردم به ایران

iraqSarkoop.jpgایران اینترنشنال - بر اساس اطلاعات رسیده به ایران اینترنشنال، از چهار روز پیش، شبه‌نظامیان عراقیِ وابسته به حکومت ایران شروع به جذب نیرو برای کمک به نیروهای جمهوری اسلامی در سرکوب اعتراضات در ایران کرده‌اند.

براساس این اطلاعات، تاکنون حدود ۸۰۰ نفر از شبه‌نظامیان شیعه عراقی به ایران اعزام شده‌اند که تقریبا همه آنها از اعضای کتائب حزب‌الله، حرکة النجباء، سیدالشهدا و بدر هستند.

بر اساس این اطلاعات، مقامات دولت عراق از بسیج نیرو برای کمک به جمهوری اسلامی آگاه هستند، اما هنوز به‌طور علنی واکنشی به آن نشان نداده‌اند.

گزارش‌های رسیده به ایران‌اینترنشنال حاکی از آن است که روند انتقال این نیروها از سه گذرگاه مرزی شلمچه، چذابه و خسروی انجام می‌شود و پوشش رسمی آن «سفر زیارتی به اماکن مقدس امام رضا در مشهد» عنوان شده است اما در عمل، این نیروها در پایگاه خامنه‌ای در اهواز گرد هم می‌آیند و سپس برای مشارکت در سرکوب خشونت‌آمیز اعتراضات به مناطق مختلف اعزام می‌شوند.

شماری از شهروندان ایرانی نیز در ویدیوهایی که برای ایران‌اینترنشنال فرستاده‌اند بر این نکته تاکید کرده‌اند که برخی از ماموران سرکوبگر جمهوری اسلامی عربی حرف می‌زنند.

گزارش‌ها از جذب نیروهای نیابتی جمهوری اسلامی برای سرکوب مردم معترض در حالی منتشر می‌شود که در جریان اعتراضات سراسری در ۱۰ روز گذشته،‌ شمار دیگری از شهروندان ایرانی به‌دست نیروهای سرکوبگر جمهوری اسلامی کشته و تعداد زیادی از جمله کودکان بازداشت شده‌اند.

به‌گزارش خبرگزاری هرانا، در جریان این اعتراضات دست‌کم ۳۶ نفر جان خود را از دست داده‌اند که چهار نفر از آنان زیر ۱۸ سال بوده‌اند.

در همین حال، حمله نیروهای مسلح جمهوری اسلامی به دو بیمارستان در ملکشاهی ایلام و تهران، واکنش‌های گسترده‌ای را در داخل و خارج از ایران برانگیخته است.

وزارت امور خارجه آمریکا در صفحه فارسی خود در شبکه‌های اجتماعی از حمله به بیمارستان ملکشاهی به‌عنوان «جنایتی آشکار علیه بشریت» یاد کرده است.

حملات به شهروندان غیرمسلح در حالی رخ می‌دهد که دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، به‌صراحت به رهبران جمهوری اسلامی هشدار داده است در صورتی که حکومت به روال همیشگی خود دست به کشتار معترضان بزند، آمریکا برای دفاع از شهروندان ایرانی اقدام خواهد کرد.

علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ۱۳ دی، یک روز پس از اولین هشدار ترامپ، بر سرکوب معترضان تاکید کرد و گفت که «باید آنان را سر جای خود نشاند».

سابقه حضور نیروهای نیابتی برای سرکوب مردم ایران

این نخستین بار نیست که گزارش‌هایی از حضور نیروهای نیابتی جمهوری اسلامی در ایران برای سرکوب معترضان منتشر می‌شود.

ایران‌اینترنشنال ۱۰ آبان ۱۴۰۱ در میانه خیزش انقلابی زن، زندگی، آزادی گزارش داد که یک پرواز اختصاصی از فرودگاه بغداد، روز دوشنبه ۹ آبان‌ تعدادی از نیروهای حشدالشعبی و کتائب حزب‌الله عراق را به مشهد منتقل کرد.

در آن زمان منابع مطلع گفتند که نزدیک به ۱۵۰ تن با یونیفرم ویژه به احتمال قوی برای سرکوب اعتراضات به مشهد اعزام شده‌اند.

پیش از آن و در سال‌های گذشته نیز اخباری از اعزام نیروهای سرکوب‌گر به ایران از کشورهای مورد حمایت جمهوری اسلامی از جمله لبنان، منتشر شده بود.



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy