Saturday, Apr 4, 2026

صفحه نخست » حملات سنگین به شش مرکز پتروشیمی در جنوب‌غربی ایران

pchemical.jpgانفجار، قطعی برق و چند مجروح

رسانه‌های داخلی ایران گزارش دادند که حملات «آمریکا و اسرائیل» روز شنبه شش مرکز پتروشیمی در جنوب‌غربی ایران را هدف قرار دادند و چندین شرکت در این مناطق آسیب دیدند

در پی حملات بامداد شنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۵ به ماهشهر، ویدیوهای منتشرشده از برخاستن دود گسترده از منطقه ویژه پتروشیمی این شهر حکایت دارد. مقام‌های محلی نیز از اصابت چند پرتابه و وقوع انفجار خبر داده‌اند.

استاندار خوزستان اعلام کرد، چندین واحد پتروشیمی از جمله "رازی، کارون، بندر امام و فجر" هدف قرار گرفته‌اند. به گفته مدیران شرکت فجر انرژی خلیج فارس، توربین‌ها از کار افتاده و برق این مجموعه قطع شده است. در پی این وضعیت، برق بسیاری از پتروشیمی‌های ماهشهر که از فجر انرژی تأمین می‌شد، دچار اختلال شده است. معاون امنیتی استاندار نیز از وقوع سه انفجار مهیب خبر داده و گفته است، دست‌کم پنج نفر مجروح شده‌اند.

ولی الله حیاتی، معاون امنیتی استاندار خوزستان هم اعلام کرد شرکت پتروشیمی «بندرامام» دقایقی پیش هدف قرار گرفت و بخش هایی از آن آسیب دیده است. او تایید کرد مجتمع های پتروشیمی فجر 1، فجر 2 و «رجال» نیز شنبه 15 فروردین در معشور (ماهشهر) هدف قرار گرفتند:



تایمز اسرائیل به نقل از منابع امنیتی این کشور انجام این حمله توسط نیروی هوایی اسرائيل را تأیید کرده است.

منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر در استان خوزستان، با سهمی حدود ۲۷ درصد از تولید پتروشیمی کشور، یکی از مهم‌ترین قطب‌های صنعتی جمهوری اسلامی به شمار می‌رود.

***



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy