Friday, Apr 17, 2026

صفحه نخست » حمله خبرگزاری مهر به عراقچی

araqachi.jpgخبرگزاری مهر: توییت عراقچی به ترامپ فرصت اعلام پیروزی داد

خبرگزاری مهر، وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی، با انتقاد از نحوه اعلام بازگشایی تنگه هرمز از سوی عباس عراقچی نوشت توییت بدون توضیحات تکمیلی «بهترین فرصت را برای ترامپ مهیا کرد تا فراتر از واقعیت، خود را برنده جنگ اعلام کند و جشن پیروزی بگیرد.»

مهر در ادامه تاکید کرد مذاکرات مربوط به آتش‌بس تنها از سوی وزارت خارجه پیگیری نمی‌شود و افزود طبیعی است در چنین شرایطی لازم باشد همه اعضای تیم به صورت یکپارچه درباره تصمیم‌های اتخاذشده توضیح دهند.

انتقاد امیرحسین طهماسبی مجری شبکه سه صدا و سیما از توییت عراقچی درباره بازگشایی تنگه هرمز

به گزارش فرارو اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگویی تلویزیونی در پاسخ به برخی واکنش‌ها در فضای رسانه‌ای درباره پیام بازگشایی تنگه هرمز که از سوی وزیر خارجه کشورمان عصر جمعه اعلام شد، گفت: ایران نگهبان تنگه هرمز است و هرجا که لازم باشد در اجرای تدابیری که تضمین کننده حقوق ایران باشد، هیچ مماشاتی به خرج نمی‌دهد.

سخنگوی وزارت خارجه گفت: آنچه که آقای عراقچی اعلام کردند در چارچوب توافق آتش بسی است که نوزدهم فروردین ماه بین ایران و آمریکا اعلام شد.



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy