Monday, Apr 20, 2026

صفحه نخست » حمله آمریکا به کشتی باری جمهوری اسلامی؛ ویدئوی لحظه هدف‌گیری منتشر شد

ship.jpgدونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا اعلام کرد که ناوشکن یو اس اس اسپروئنس یک کشتی باری با پرچم جمهوری اسلامی به نام توسکا را هنگام تلاش برای عبور از محاصره دریایی در دریای عمان متوقف کرد.

دونالد ترامپ در شبکه «تروث سوشال» نوشت:

امروز یک کشتی باری جمهوری اسلامی به نام «توسکا»، با طولی نزدیک به ۹۰۰ فوت و وزنی تقریباً هم‌تراز با یک ناو هواپیمابر، تلاش کرد از محاصره دریایی ما عبور کند اما این تلاش برای آن‌ها به‌خوبی پیش نرفت.

ویدئوی لحظه هدف‌گیری:

ناوشکن موشک‌انداز نیروی دریایی آمریکا به نام «یواس‌اس اسپروانس» این کشتی را در خلیج عمان رهگیری کرد و به آن هشدار رسمی برای توقف داد. با این حال، خدمه رژیم از این دستور سرپیچی کردند.

در پی این اقدام، ناو آمریکایی با هدف قرار دادن اتاق موتور کشتی، آن را عملاً از حرکت بازداشت. در حال حاضر، نیروهای تفنگدار دریایی آمریکا (مارینز) کنترل این کشتی را در اختیار دارند.

کشتی «توسکا» پیش‌تر به‌دلیل سابقه فعالیت‌های غیرقانونی، تحت تحریم‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا قرار گرفته بود. اکنون این کشتی به‌طور کامل در اختیار نیروهای آمریکایی است و بررسی محتویات آن در جریان است.

تفنگداران دریایی ایالات متحده با بالگرد از ناو تهاجمی آبی-خاکی تریپولی پس از پرواز بر فراز دریای عرب، بر روی عرشه کشتی «توسکا» با پرچم جمهوری فرود آمدند و آن را توقیف کردند:

این عملیات پس از آن انجام شد که ناوشکن یو اس اس اسپروئنس مجهز به موشک های هدایت‌شونده، اتاق موتور کشتی «توسکا» را از کار انداخته بود:



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy