Monday, May 4, 2026

صفحه نخست » آغاز تلاش آمریکا برای هدایت کشتی‌های گرفتار در تنگه هرمز

trump.jpgایران اینترنشنال - دونالد ترامپ در تروت سوشال اعلام کرد تلاش ایالات متحده برای هدایت کشتی‌ها از مسیر تنگه هرمز از صبح دوشنبه به وقت خاورمیانه آغاز خواهد شد.

رییس‌جمهوری آمریکا نوشت: «کشورهای متعددی از سراسر جهان که در مناقشه خاورمیانه نقش ندارند، از ایالات متحده خواسته‌اند به آزادسازی کشتی‌های‌شان که در تنگه هرمز متوقف شده‌اند، کمک کند.»

او افزود: «این کشورها بی‌طرف هستند و هیچ ارتباطی با درگیری جاری ندارند.»

اکسیوس: طرح ترامپ لزوماً شامل اسکورت کشتی‌های تجاری توسط ناوهای آمریکا نیست

اکسیوس به نقل از دو مقام آمریکایی نوشت طرح جدید دونالد ترامپ برای تنگه هرمز لزوماً شامل اسکورت کشتی‌های تجاری توسط کشتی‌های نیروی دریایی ایالات متحده نخواهد بود.

یکی از این مقامات گفت که ناوهای نیروی دریایی ایالات متحده در صورت نیاز به جلوگیری از حمله ارتش ایران به کشتی‌های تجاری در حال عبور از تنگه، «در مجاورت» آن‌ها خواهند بود.

این دو مقام آمریکایی گفتند که نیروی دریایی امریکا قرار است اطلاعاتی در مورد بهترین خطوط دریایی در تنگه هرمز، به ویژه در مورد استفاده از خطوطی که توسط ارتش ایران مین‌گذاری نشده‌اند، در اختیار کشتی‌های تجاری قرار دهد.



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy