Thursday, Aug 20, 2026

صفحه نخست » کشته شدن سه نیروی مرتبط با جمهوری اسلامی در یمن؛ دو نفر عضو سپاه بودند

yemen.jpgایران اینترنشنال - منابع نظامی یمنی گفتند دو عضو ایرانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و یک عراقی مرتبط با این نهاد، در درگیری با نیروهای دولتی یمن کشته شدند. همزمان، درگیری نیروهای دولتی با حوثی‌های مورد حمایت جمهوری اسلامی در چند جبهه غرب یمن شدت گرفته است.

شبکه‌های العربیه و الحدث پنج‌شنبه ۲۹ مرداد به نقل از منابع نظامی یمنی از کشته شدن این سه نفر در درگیری با نیروهای دولتی یمن خبر دادند.

هویت آن‌ها و محل دقیق کشته شدنشان اعلام نشده است.

این منابع همچنین گفتند فرمانده تیپ سوم «الویه الفتح» حوثی‌ها در یک حمله پهپادی زخمی شده است.

جزییات بیشتری درباره هویت و وضعیت او منتشر نشده است.

نماینده یمن در سازمان ملل، ۲۲ مرداد گفت حوثی‌ها این کشور را به «سکویی برای خدمت به سپاه پاسداران» تبدیل کرده‌اند و از شورای امنیت خواست قطعنامه‌های خود را درباره یمن اجرا کند.

او افزود دولت یمن ادامه «سیاست باج‌گیری» را نمی‌پذیرد و حوثی‌ها با هدف قرار دادن بنادر و کمک‌های غذایی، رنج مردم را افزایش می‌دهند.

به گفته این نماینده دولت یمن، این گروه «جنگی سازمان‌یافته» را پیش می‌برد که جان مردم یمن را هدف قرار داده است.




Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy