Tuesday, Aug 25, 2026

صفحه نخست » از ودکا و رقص تا روزه‌خواری در ماه رمضان؛ آنچه توریست آمریکایی در ایران دید

american.jpgخبرنامه گویا - درو بینسکی، جهانگرد و یوتیوبر آمریکایی که چند بار به ایران سفر کرده، می‌گوید تصویری که جهان بر اساس رفتار و تبلیغات جمهوری اسلامی از ایران ساخته، با واقعیت زندگی، فرهنگ و دیدگاه‌های بسیاری از مردم این کشور تفاوتی عمیق دارد. به گفته او، ایران یکی از «بدشناخته‌شده‌ترین کشورهای جهان» است و باید میان مواضع رسمی حکومت و واقعیت زندگی مردم تمایز قائل شد.

بینسکی با اشاره به نخستین سفرش به ایران در ماه رمضان می‌گوید تقریباً هیچ‌یک از کسانی که دیده بود روزه نبودند و مردم تنها به‌دلیل محدودیت‌های حکومتی نمی‌توانستند در ملأعام غذا بخورند.

این جهانگرد آمریکایی همچنین از حضور خود در یک مهمانی رقص زیرزمینی در ایران سخن می‌گوید و می‌افزاید: «هرگز ندیده بودم انسان‌ها با این سرعت ودکا بنوشند.» اشاره او به مهمانی‌های پنهانی و مصرف مشروبات الکلی، در حالی است که تولید، فروش و مصرف الکل در جمهوری اسلامی ممنوع و جرم‌انگاری شده است.

بینسکی در ادامه، ایرانیان را مردمی «بسیار مهمان‌نواز» توصیف می‌کند و می‌گوید آنان آمریکایی‌ها را دوست دارند و همواره مشتاق گفت‌وگو درباره آمریکا هستند. به گفته او، مواضع رسمی جمهوری اسلامی درباره آمریکا را نباید با نگاه و رفتار مردم ایران یکسان دانست؛ زیرا میان سیاست‌های حکومت و دیدگاه شهروندان فاصله‌ای آشکار وجود دارد.



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy