Saturday, Sep 19, 2026

صفحه نخست » فوری، نخستین حمله بزرگ و چندلایه حوثی‌ها به عربستان

saudiH2.jpgخبرنامه گویا - حملات حوثی‌های یمن به عربستان سعودی وارد مرحله تازه‌ای شده است. این گروه مورد حمایت جمهوری اسلامی روز شنبه ۲۸ شهریور اعلام کرد با شمار زیادی موشک بالستیک، موشک کروز و پهپاد، «اهداف حساس» در ریاض و تأسیسات شرکت آرامکو در شهر بندری ینبع را هدف قرار داده است.

همزمان، تصاویر منتشرشده از ریاض ستون عظیمی از دود سیاه و شعله‌های آتش را در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی ملک خالد نشان می‌دهد.

فرودگاه ریاض لحظاتی پس از حمله موشکی حوثی‌ها:

خبرنگاران رویترز نیز از شنیده شدن چند انفجار در پایتخت عربستان خبر داده‌اند. مقام‌های سعودی پیش از آن برای ریاض و الخرج هشدار «تهدید هوایی خصمانه» صادر کرده و از مردم خواسته بودند در مکان‌های امن بمانند. این هشدارها بعداً لغو شد.

گزارش‌های دیگر حاکی از آتش‌سوزی در یک مخزن سوخت در محدوده فرودگاه ریاض و ایجاد اختلال در پروازهاست. وال‌استریت ژورنال گزارش داده یک حمله هوایی تأسیسات ذخیره سوخت هواپیما در فرودگاه را هدف قرار داده است، هرچند هنوز مشخص نیست عامل اصابت موشک بوده یا پهپاد.

این نخستین بار در دور تازه درگیری‌هاست که ریاض با چنین هشدار مستقیمی روبه‌رو می‌شود. همزمان هشدارهای هوایی در جده و ینبع نیز صادر شده؛ شهری که یکی از مهم‌ترین مراکز نفتی عربستان در ساحل دریای سرخ را در خود جای داده است.

حوثی‌ها می‌گویند این عملیات در پاسخ به حملات هوایی عربستان به یمن و اتهام ریاض درباره تلاش برای هدف قرار دادن مکه انجام شده است.

حوثی‌ها تهدید کرده‌اند حملات به خاک و زیرساخت‌های عربستان را ادامه دهند و از سیاست «محاصره در برابر محاصره و تشدید در برابر تشدید» سخن گفته‌اند.

دامنه تهدیدهای حوثی‌ها اکنون به متحدان ریاض نیز کشیده شده است. در ویدیویی از گفت‌وگوی محمد البخیتی، از مقام‌های ارشد حوثی، با شبکه عراقی iNews، او ترکیه و پاکستان را نسبت به ورود به درگیری در حمایت از عربستان هشدار می‌دهد و می‌گوید در صورت مداخله، حوثی‌ها با آنها نیز برخورد خواهند کرد.



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy