Saturday, Oct 10, 2026

صفحه نخست » طالبان آب نمی‌دهد، جمهوری اسلامی نفت می‌دهد؛ برادری به سبک حکومت اسلامی!

zangene.jpgزنگنه پس از اعلام خبر واگذاری اراضی در بندر چابهار به افغانستان: با طالبان برای «انتقال نفت ایران از طریق خط لوله» صحبت کردیم

محسن زنگنه، نماینده تربت حیدریه و رئیس کمیسیون ویژه اصل ۴۴ در مجلس شورای اسلامی، در پی بازتاب گسترده سخنان پیشین خود درباره واگذاری ۱۱۰ هکتار از اراضی بندر چابهار به افغانستان و اینکه «افغانستان می‌تواند سرزمینی متعلق به خود در منطقه آزاد داشته باشد»، در ویدیویی جدید با متهم کردن برخی رسانه‌ها به «شیطنت و دشمنی»، از برنامه‌ریزی‌های جدید و «آغوش باز» جمهوری اسلامی برای همکاری با حکومت طالبان خبر داد.

زنگنه با اشاره به محاصره دریایی ایران گفت: «امروز با افغانستان بر سر انتقال نفت ایران از طریق خط لوله صحبت کردیم و امیدواریم در سال‌های آینده شاهد تاسیس پالایشگاه‌های بزرگ نفتی در غرب افغانستان باشیم.» او همچنین به توافق بر سر احداث ۷۰۰ کیلومتر خط‌آهن و شهرک‌های صنعتی مشترک با افغانستان اشاره کرد.
این امتیازدهی‌ها و «پروژه‌های میلیاردی» با طالبان در حالی مطرح می‌شود که این نماینده مجلس هیچ اشاره‌ای به نقض مکرر «معاهده هیرمند» و پرداخت نشدن حقابه قانونی ایران از سوی طالبان نکرد. موضوعی که بحران شدید بی‌آبی و خشکسالی را برای مردم سیستان و بلوچستان به همراه داشته است. طالبان در سال‌های اخیر از اجرای «معاهده هیرمند» و رهاسازی ۸۲۰ میلیون مکعب آب این رودخانه به سوی هامون خودداری می‌کنند.



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy