اردشير محصص، نقاش، طراح و کاريکاتوريست ايرانی شامگاه پنجشنبه هجدهم مهرماه در هفتاد سالگی، در شهر نيويورک درگذشت.
اين طراح و کاريکاتوريست سرشناس، سالها با بيماری دست به گريبان بود.
اردشير محصص در سال ۱۳۱۷ در رشت متولد شد. او بعد از پايان تحصيلات در رشته حقوق، به طراحی روی آورد. بسياری از آثار او در رشتههای طراحی و هنرهای تجسمی، مضمونی سياسی و اجتماعی داشتند.
اردشير محصص در سال آخر تحصيل خود در دانشگاه حقوق، طراحی را به عنوان حرفه و مهم ترين کار زندگی خود برگزيد.
وی پس از فارغ التحصيل شدن در کتابخانه يکی از وزرات خانه ها مشغول به کار شد اما پس از يک سال استعفا کرد و طراحی را به عنوان حرفه خود انتخاب کرد.
اردشير محصص در اين زمينه بعدها گفته بود که طی يک سال همه کتاب های اين کتابخانه را خواند و بعد استعفا کرد تا به آنچه علاقه داشت، يعنی طراحی، روی آورد.
اردشير محصص مدتی با «کتاب هفته» به سردبيری احمد شاملو همکاری کرد و سپس به روزنامه کيهان رفت.
نخستين مجموعه طراحی های اردشير محصص با نام « کاکتوس» در سال ۱۳۵۰ منتشر شد.
در سال ۱۳۵۴ نمايشگاهی از آثار اردشير محصص در گالری گراهام نيويورک برگزار شد. اين نمايشگاه نام اين طراح ايرانی در عرصه بين المللی مطرح کرد.
در سال ۱۳۸۵ برای نخستين بار پس از انقلاب آثار محصص در ايران به نمايش گذشته شد که با استقبال گسترده علاقه مندان مواجه شد.
همچنين در بهار سال ۱۳۸۶ نوزده اثر ديده نشده اردشير محصص در نمايشگاهی با عنوان اردشيرستان در گالری همای تهران به نمايش گذاشته شده بود.
همچنين در سال ۲۰۰۶، مجموعه آثار اردشير محصص در موزه هنرهای مدرن نيويورک به نمايش گذاشته شد.
از اردشير محصص: مجموعه های با اردشير و صورتک هايش، اردشير و هوای توفانی، تشريفات، شناسنامه، لحظه ها، وقايع اتفاقيه، ديباچه و تبريکات منتشر شده است.
همچنين از ديگر آثار اردشير محصص کتاب های «اردشير محصص، تاريخی کوتاه» و «زندگی در ايران» در ۱۹۹۴ توسط انتشارات ميج در آمريکا انتشار يافته است.