چقدر تلخ است پس از ديدار با شخص سخنگو اينگونه مواضع تكرار ميشود
تهران- خبرگزاري كار ايران
روزبه ميرابراهيمي از چهار متهم وبلاگنويسي كه پرونده آنها مفتوح است، در پاسخ به اظهارات جمال كريميراد؛ سخنگوي قوه قضائيه و وزير دادگستري مبني بر اينكه اين "(اين) وبلاگنويسان كه در صدا و سيما چهرهشان مطرح شد خودشان خواستند كه بيايند و بگويند اتهاماتشان چيست" توضيحاتي را طي نمابري به دفتر اين خبرگزاري ارسال كرد.
به گزارش "ايلنا"، در قسمتي از اين توضيحات آمده است: سكوت، گاهي اوقات آفاتي را در پي دارد كه اگر شكسته نشود، به قلب واقعيات منجر و شايد هم انحرافي را حادث شود كه آگاهانه يا ناآگاهانه باشد. جناب آقاي كريميراد؛ سخنگوي قوه قضائيه و وزير دادگستري دولت جمهوري اسلامي در اظهاراتي كه در زمان بازديد از خبرگزاري ايسنا انجام دادند و در روزنامههاي روز يكشنبه يك آبان منعكس گرديده، باز هم گوش چشمي به پرونده موسوم به وبلاگنويسان داشتند و در پاسخ به سوال خبرنگار اين خبرگزاري در مورد تفاوت برخورد با پروندهها و چرايي اعلام اتهام و اسامي پرونده وبلاگنويسان از تلويزيون فرمودند «وبلاگنويساني كه در صداوسيما چهرهشان مطرح شد خودشان خواستند كه بيايند و بگويند اتهاماتشان چيست»، شرق يك آبان 84.
اين توضيحات ميافزايد: به توصيه برخي از مقامات اينجانب مدتهاست سكوت اختيار كردم و در انتظار هستم تا دادگاه در مورد من و اتهامات مطروحه تصميم مقتضي را اتخاذ نمايد و سخت اميدوارم دادگاهي عادلانه و منصفانه را شاهد باشم تا نه حقي از كسي ضايع شود و نه اميدي نااميد گردد و البته حقايقي گفته شود كه تابحال ناگفته مانده است.
در طول يكسالي كه از آن ماجراي تلخ گذشته است بنده به همراه ديگر دوستان در ديدار با مقامات مختلف قضايي شرح آنچه بر ما گذشته بود را بيان كردم و سكان را به دلسوزان ديگري سپردم تا آنان اين كشتي را به سرمنزلي برسانند كه شايسته است.
همه آناني كه با حسن نيت سخنان ما را شنيدند ميدانند كه چرا آن چهار نفر (كه من يكي از آنان هستم) در مقابل دوربينهاي تلويزيون حاضر شديم و آن سخنان را بر زبان رانديم. حتماً همه آن خبرنگاران حاضر در جلسه به اصطلاح خبري آن روز در دادسراي تهران ميدانند كه آن چهار متهم از كدام در خارج شدند و ناگهان با دوربينهاي تلويزيون روبرو گشتند و حتماً بسياري ديگر هم ميدانند كه سه تن از آن چهار متهم از چه ساعتي از صبح در آن مكان حاضر بودند، چقدر تلخ است كه پس از گذشت اين مدت و ديدارهاي فراواني كه در مورد اين پرونده انجام شد و ديدار مجزايي كه با شخص سخنگو داشتيم اينگونه مواضع و شرح واقعه را تكرار و تكرار كرديم.
در انتهاي اين توضيحات اينگونه ادعا شده است: يك بار ديگر لازم ميدانم تكرار كنم حضور در مقابل دوربينهاي تلويزيوني و نوشتن ندامتنامهها هيچ كدام به اختيار نبوده و اگر لازم باشد همانگونه كه براي محارم نظام شرح واقعه روايت شد، براي افكار عمومي هم با جزئيات روايت خواهم كرد.