* چرا بايد شعري بگوييم كه در قافيهاش بمانيم
تهران- خبرگزاري كار ايران
نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي گفت: اظهارات رييسجمهوري در خصوص حضور زنان در استاديوم موجب چالش و چند دستگي در درون جريان دينمدار و اصولگرايان شد كه بايد توسط رييسجمهوري به شكل مناسب، منطقي و در چارچوب مباني شرعي و مصالح جامعه حل شود.
علي سعيدي در گفتوگو با خبرنگار "ايلنا"، با بيان اينكه مصلحت نبود رييسجمهوري در خصوص ناهنجاريهاي جامعه و بدحجابي موضعگيري كند، گفت: ناهنجاريهاي اجتماعي مسالهاي است كه تمام خانوادههاي متدين را ناراحت كرده است، متاسفانه برخي نميخواهند به ضوابط و مقررات تن دهند و معيارهاي جامعه ديني را رعايت كنند كه بايد با سرانگشت تدبير با آنها برخورد شود.
وي ادامه داد: كرامت زن مسلمان به اين نيست كه در هر شرايطي وارد شود، به خصوص در شرايط هيجانهاي كاذب كه امروز رقابت كارتلها و جريانهاي سياسي دنيا در فوتبال به وجود آورده و در بسياري موارد غيرقابل كنترل است.
سعيدي افزود: در بازي ايران و استراليا با اينكه زنان در استاديوم نبودند، ما در خيابان شاهد صحنهها و اتفاقاتي بوديم كه غيرقابل تحمل بود، حال با اين وضعيت ممكن است كنترل از دست همه بيرون برود.
نماينده ولي فقيه در سپاه اظهار داشت: اينكه ميگويند اظهارات رييسجمهوري براي متاهلين بوده، توهين بزرگتري است يعني بايد كسي بماند كنار در استاديوم به شناسنامهها نگاه كند كه يك دختر و پسر عضو خانواده هستند يا نه؟ چرا بايد شعري بگوييم كه در قافيهاش بمانيم، اميدوارم رييسجمهوري با هوشمندي و تدبيري كه دارد، اجازه ندهد اين مساله به چالش تبديل شود.
سعيدي خاطرنشان كرد: نبايد اجازه دهيم اين مساله به چالش جدي در جامعه تبديل شده و ما و مسوولين را از مسايل اصلي جامعه دور كند، نبايد ذهن جريانهايي كه دل در گرو دين و مسايل انقلاب دارند، در درگيري ناخواسته و ناخواندهاي كه ادامه آن چندان ثمري ندارد، مشغول شود.
وي با بيان اينكه طبقات متدين و مذهبي از اين حركت استقبال نميكنند، تصريح كرد: ما نبايد به گونهاي تصميم بگيريم كه اكثريت جامعه مذهبي و متدين با ما مسالهدار شوند، متاسفانه در اين مورد اختلاف جدي است و يك طرف بحث شرعي است كه من از ارزيابي غير منصفانه و دور از منطق برخي برداران كه ميگويند با فتواي مراجع نميتوان مانع حضور زنان در ورزشگاه شد، متاسفم.
نماينده ولي فقيه در سپاه خاطر نشان كرد: مراجع فقيد و مدرسين حوزه از اصولي تبعيت ميكنند و با هيچكس عقد اخوت ندارند، براي آنها فرقي نميكند كه يك روحاني در راس قوه مجريه باشد يا يك غيرروحاني بلكه تا زماني كه آن فرد به اصولگرايي پايبند است، از او حمايت ميكنند اما اگر ديدند اشتباهي كرد يا زمينه اشتباهي فراهم شده است، به او هشدار ميدهند.
سعيدي موضعگيري زنان در مقابل نظام را آفتي براي كشور عنوان كرد و گفت: بايد از التهاب علني و رسانهاي كردن اين مساله كه موجب شكاف و درگيري ميشود، جلوگيري كرد و اين مباحث را به مذاكرات خصوصي تبديل و به بررسي كارشناسانه موكول كرد.
وي پيشنهاد داد كه نمايندهاي از سوي رييسجمهور، هيات رييسه مجلس، جامعه مدرسين، سازمان ترتيب بدني و مراجع جوانب امر را از لحاظ شرعي و اجتماعي بررسي كنند.