شنبه 24 تیر 1385

شيراک: ايران دست گشوده‌ ما را برای صلح جهانی بپذيرد، ايسنا

* پيشنهادی سخاوتمندانه را به تهران عرضه کرديم
* گروه هشت پيامی از اتحاد را به تهران ارسال می‌کند


خبرگزاری دانشجويان ايران - تهران
سرويس: انرژی هسته‌يی


رييس جمهور فرانسه گفت که نشست گروه هشت پيام اتحاد و استواری را درباره‌ی برنامه هسته‌يی ايران به تهران ارسال خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، ژاک شيراک، رييس جمهور فرانسه در نامه‌ای که در روزنامه کريستين ساينس مونيتور منتشر شد نوشت که چهار هدف را در اين نشست دنبال خواهد کرد که پرداختن به گرمايش زمين، افزايش بودجه برای فايق آمدن بر فقر و بيماری‌های همه گير، حمايت از آفريقا و مبارزه با تروريسم و اشاعه‌ی سلاح‌های کشتار جمعی را به ويژه با پرداختن به مسايل ايران و کره شمالی شامل می‌شود.

وی گفت که از نظر فرانسه دليل وجودی گروه هشت آماده کردن پاسخ‌های مشترک به چالش‌های مشترک است و روش گروه هشت که مبتنی بر تما‌س‌های شخصی رهبران است، دنبال کردن اجماع در روح مسووليت مشترک است.

شيراک با اشاره به اينکه در اين نشست به مسايل امنيتی پرداخته خواهد شد مساله ايران را در اين مقوله قرار داده و با جاه طلبی خواندن خواست‌های ايران افزود: جاه‌طلبی‌های هسته‌يی ايران عامل نگرانی است.

وی با سخاوتمندانه خواندن پيشنهاد پنج عضو دايم شورای امنيت و آلمان موسوم به ۱+۵ به ايران نوشت: اروپا با حمابت روسيه، آمريکا و چين رويکردی ديپلماتيک را اتخاذ کرد و ما پيشنهادی سخاوتمندانه را به ايران عرضه کرديم که به حقوقش در زمينه انرژی هسته‌يی غير نظامی، مشروط بر پايبندی‌اش به تعهدات منع اشاعه، احترام می‌گذارد.

رييس جمهور فرانسه ادامه داد: تمايل دارم مقامات ايران دست گشوده‌ی ما را به خاطر ايران و برای صلح و ثبات سراسر جهان بپذيرند.

وی افزود: نشست سن پترزبورگ پيامی از اتحاد و استواری را برای آنها ارسال خواهد کرد.

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


شيراک هم چنين نوشت: ميزبانی روسيه در نشست گروه هشت که نتيجه‌ی روندی است که از سال ۱۹۹۶ و به ابتکار فرانسه آغاز شد، اهميتی نمادين دارد. پاسخگويی به دعوت رييس جمهور پوتين به معنای کنار گذاشتن مشاجرات منسوخ جنگ سرد و حرکت به همراه يکديگر به سوی آينده‌ای مبتنی بر صلح و همکاری است.

وی افزود: اين به معنای به رسميت شناختن پيشرفت روسيه و جايگاهش در اروپاست و ميزبانی گروه هشت در سن پترزبورگ هم چنين روسيه را متعهد می‌سازد؛ چرا که آينده‌ای مشترک مستلزم ارزشهای مشترک در زمينه‌ی حکومت قانون، حقوق بشر آزادی و هر چيزی است که در پيشرفت و شان بشر سهيم است.

دنبالک:

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'شيراک: ايران دست گشوده‌ ما را برای صلح جهانی بپذيرد، ايسنا' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016