- ردصلاحيت خاتمی، تفکری خام است
تهران- خبرگزاری کار ايران
دبير کل جامعه اسلامی مهندسين با اشاره مواضع مشايی درخصوص رژيم اشغالگر قدس، گفت: کمترين کاری که مشايی میتواند انجام دهد، استعفا است.
به گزارش خبرنگار «ايلنا»، محمد رضا باهنر در نشستی که به مناسبت روز خبرنگار در دفتر جامعه اسلامی مهندسين برگزار شد، تصريح کرد: مشايی، هم بايد استعفا دهد و هم از مردم به دليل اظهاراتش عذرخواهی کند زيرا از موقعيتی که نظام در اختيارش قرار داد، استفادهای کرده که حق نداشته است.
وی با بيان اينکه "اگر رحيم مشايی استعفا نداد، رييس جمهور بايد برخورد جدی با وی بکند"، به موضع گيریهای روز گذشته نمايندگان مجلس نسبت به معاون رئيسجمهور اشاره کرد و افزود: در ابتدا تصور کرديم که اظهارات مشايی به دليل عدم تسلط وی بر واژههاست و از واژهای به صورت اشتباه استفاده کرده است اما پس از مدتی، مشخص شد که مشايی با موضع روشن اين حرفها را زده است و اظهارات وی بسيار سخيف و با مواضع راهبردی نظام، تفاوت داشته است.
باهنر به رسميت نشناختن اسراييل را از اصولیترين مواضع نظام عنوان کرد و گفت: با آمريکا و انگليس اختلاف داريم اما آنها را نامشروع نمیدانيم، البته دخالتهای آمريکا در کشورهای ديگر را نامشروع میدانيم اما حکومت و کشوری به نام اسراييل را مشروع ندانسته و به رسميت نمیشناسيم، زيرا آنها خانههای مردم فلسطينی را غصب و آنها را اخراج کردند و حکومتی جعلی به نام اسراييل تشکيل دادند.
نماينده اصولگرای مجلس هشتم تاکيد کرد: اظهارات مشايی ارتباطی با موقعيت شغلی و سمت وی ندارد و وی در موقعيتی نيست که بخواهد سياستهای راهبردی نظام را تبيين کند، بنابراين ضرورت دارد، رئيسجمهور با افرادی که با تکيه بر مناصب مهم کشوری ، اظهارات متضاد با منافع ملی را مطرح میکنند، برخورد کند.
فراکسيون اصولگرايان مجلس در آينده نزديک راهاندازی میشود
باهنر در بخش ديگر نشست خود با خبرنگاران جبهه متحد را تجربه خوبی برای اصولگرايان در انتخابات مجلس هشتم دانست و در عين حال گفت: پس از انتخابات مجلس، نمايندگان به اين نتيجه رسيدند که خودشان تصميم بگيرند و برنتابيدند که گروهی خارج از مجلس، برای آنها تصميم بگيرد، بنابراين با توجه به اين مسايل، جبهه متحد کاربردی نداشت.
وی با اعلام راهاندازی فراکسيون اصولگرايان مجلس در آينده نزديک،گفت: اين فراکسيون بايد حاکميت دموکراسی را به رسميت بشناسد اما امکان اينکه نمايندگان مجلس، تبعيتی از خارج مجلس داشته باشند، وجود ندارد
باهنر با اشاره به اينکه شورای هماهنگی نيروهای انقلاب از چهار يا پنج سال پيش فعاليت خود را آغاز کرده است،خاطر نشان کرد: محدوده فعاليت اين شورا، تهران است و در اين سالها فعاليتهای مستمر اما کمرنگی داشته است که تلاش میشود از اين پس با پتانسيل بيشتری به فعاليت خود در تهران ادامه دهد.
رای اعتماد به کردان نبايد پسلرزه داشته باشد
دبير کل جامعه اسلامی مهندسين، در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر معتبر نبودن مدرک تحصيلی وزير کشور، به تشريح روند انتصاب وزرا پرداخت و تصريح کرد: رای اعتماد به وزرا نبايد پس و پيش لرزه داشته باشد، زيرا در اين صورت سنگ بر روی سنگ بند نمیشود.اينگونه بحثها نبايد دنبال شود و ارزش ندارد، زيرا مسايل مهمتری در کشور وجود دارد که بايد به آنها پرداخت، نه اينکه وقت خود را به دستی يا نادرستی مدرک کردان اختصاص دهيم. اين مسايل به مصلحت نيست.
باهنر تصريح کرد: حتی اگر مدرک تحصيلی کردان دارای ابهام باشد، مشروعيت رای نمايندگان به وی زير سوال نمیرود و نمايندگان حق استيضاح دارند.
نماينده مجلس شورای اسلامی در پاسخ به خبرنگاری که مدعی بود کردان در مورد مدرک تحصيلیاش دروغ گفته است،اظهار داشت:تنها معصومين هستند که دروغ نمیگويند. فردی را میشناسيد که به صورت سهوی يا عمدی دروغ نگفته باشد؟ بحث مدرک کردان با جنبه سياسی مطرح میشود که نمايندگان نبايد خود را معطل آن کنند.
اجماع صد در صدی اصولگرايان غير ممکن است
باهنر با تاکيد بر اينکه با توجه به فضای موجود اجماع صد در صدی اصولگرايان غير ممکن است، اظهار داشت: تلاش میشود تا اکثريت اصولگرايان به اجماع برسند. در انتخابات مجلس نيز نتوانستيم به اجماع صد در صد برسيم و در برخی شهرها دو کانديدای اصولگرا حضور داشتند.
وی يکی از مصاديق کانديداتوری در انتخابات رياست جمهوری در ميان اصولگرايان را احمدینژاد عنوان کرد و گفت: خبرهايی داريم که بخشی از اصولگرايان روی احمدی نژاد تفاهم ندارند و بالعکس.اگر اکثريت بر روی فردی غير از احمدینژاد هم به تفاهم برسند، باز هم افرادی هستند که مخالفت کنند اما هنوز به طور جدی بحثی در مورد مصاديق نشده است و تلاش میکنيم که يک کانديدا از ميان اصولگرايان معرفی شود اما هنوز قابل پيش بينی نيست.
ردصلاحيت خاتمی،تفکری خام است
باهنر در پاسخ به خبرنگار ديگری که نظر وی را در مورد برخی اظهارات مبنی بر احتمال رد صلاحيت خاتمی جويا شد، گفت: اين اظهارات را قبول ندارم.خاتمی به تازگی اعلام کرده که خبر مهمی میدهد. رد صلاحيت خاتمی، تفکر خامی است زيرا خاتمی دارای شخصيت و جايگاهی در نظام است که میتواند به عنوان کانديدا در صحنه حاضر شود که رای دادن يا ندادن من به وی بحثی جداست.
وی با تاکيد بر اينکه خاتمی مانند احمدینژاد موافقان و مخالفان جدی دارد، گفت: رد صلاحيت خاتمی حرف سبک و بی مغزی است.
اين فعال سياسی همچنين با تبريک روز خبرنگار ، اين شغل را از سختترين مشاغل دانست و تصريح کرد: خبرنگار در معرض تندبادهای سياسی، فرهنگی و اقتصادی قرار دارد و بايد نگاه ويژهای به آنها شود.
باهنر با بيان اينکه هر فرد گرايشات ويژه سياسی برای خود دارد، از خبرنگاران خواست تا مانع تاثيرگذاری مواضع سياسی در درج اخبار شوند و گفت: جدا کردن اين دو موضوع سخت و پاشنه آشيل خبرنگاری انتشار خبر بدون توجه به مواضع سياسی و فرهنگی خبرنگار است.
وی هنر خبرنگار را درج اخبار تاثيرگذار برای مسولان و مردم دانست و گفت: مديران سياسی، فرهنگی و اقتصادی بايد به ارايه خدمات متقابل به خبرنگاران بپردازند، اما در اين مسير بايد اصالتها حفظ شود.