دبير کل جامعه اسلامی مهندسين با اشاره به اينکه بايد تلاش کنيم تا اصولگرايان به وحدت دست پيدا کنند، تصريح کرد : البته اصولگرايان نمیتوانند به وحدت صد درصدی برسند چرا که احمدی نژاد علاوه بر طرفداران جدی که دارد در بين اصولگرايان مخالفان جدی هم دارد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی جامعه اسلامی مهندسين ،محمدرضا باهنر در جمع اعضای جامعه اسلامی مهندسين در حسينيه جواد الائمه اصفهان با اشاره به تقسيم بندی سالهای بعد از انقلاب به دهههای دفاع مقدس، سازندگی و اصلاح طلبی گفت : در دوران سازندگی کارهای اصلی و زيربنائی کشور صورت گرفت، در دوران اصلاح طلبی که به تعبير مقام معظم رهبری اصلاح طلبی بدون اصولگرايی واصولگرايی بدون اصلاح طلبی معنايی ندارد، متاسفانه فضا به دست تندرو هائی افتاد که دنبال ساختار شکنی بودند و پروژه خوب و قابل دفاع اصلاح طلبی اصولگرايانه صرفا شکست خورد.
وی با ناميدن دهه چهارم به عنوان دهه پيشرفت و عدالت ، اظهار داشت : دولت نهم ضمن اينکه اصولگرائی را زنده کرد، با کار و تلاش و خدمت رسانی بدون منت و با روحيهای ايثارگرايانه ،اخلاق سال ۵۷ و ۵۸ را احيا کرد به صورتی که خدمتگذاران ملت به اين نتيجه رسيدند که يا بايد خدمت کنند و يا اينکه کنار روند.
دولت نهم در کنترل تورم ناموفق بوده است
دبيرکل جامعه اسلامی مهندسين با تاکيد بر اينکه دولت نهم نواقصی هم دارد، تصريح کرد: مثلا دولت نهم در زمينه کنترل تورم ناموفق بوده است ، ما در مجلس هم خيلی فرياد زديم و گفتيم که فقط پول نمیتواند باعث پيشرفت شود ولی متاسفانه در يک سيکل سياسی افتاديم و نتوانستيم تورم را کنترل کنيم.
وی تصريح کرد: البته درزمينه کنترل رشد نرخ بيکاری وافزايش اشتغال موفق بوديم،اما اگر نتوانيم همين مسئله را درست هدايت کنيم مشکل افزايش نرخ بيکاری هم به افزايش نرخ تورم افزوده میشود.
باهنر برعالمانه نگريستن به کارهای مثبت ومنفی تاکيد کردوگفت : تورم يک پديده غيرقابل شناختی نبود و ما میباست اين مشکل را با توجه به افزايش قيمت نفت پيش بينی میکرديم . ما از ۲ تا ۳ سال قبل بودجه عمرانی را بايد آرام آرام افزايش میداديم، ما میگفتيم که اگر درآمد نفت افزايش يافت، میبايست نرم نرم پيش میرفتيم. ما نبايد به بانکها فشار میآورديم که آنها وام بدون حساب و کتاب بدهند. منابع بانکها که مال دولت نيست، مال مردم است. به عنوان مثال از کل منابع مالی بانک ملی ۹۲ درصد موجودی بانک مال مردم است از همين حسابهای من و شما و تنها ۸ درصد از آن مال دولت است ، دولت فقط برای اين۸درصد میتواند تصميم بگيرد و حق ندارد در مورد ۹۲ درصد تصميم بگيرد.
نائب رئيس مجلس شورای اسلامی در ادامه تاکيد کرد: همه کارها خوب عالم را نمیتوان با بالا رفتن درآمد نفت و افزايش درآمد ناشی از آن انجام داد.
رشد اقتصادی سند چشم انداز با بنگاه های زودبازده محقق نمی شود
باهنر با اشاره به اهداف چشم انداز بيست ساله کشور گفت: به شرطی ما در سال ۱۴۰۰ در منطقه اول میشويم که سالی ۸ در صد رشد اقتصادی داشته باشيم،سالی ۲.۵درصد بهرهوری بنگاههای ما افزايش يابد.اين گونهکه ما حرکت میکنيم، نمیشود ما در سال ۱۴۰۰ در منطقه اول شويم.
وی افزود: ما يکسری کارخانه در کشور داريم که تنها روزی ۳ ساعت کار میکنند.يا مواد اوليه ندارند و يا اينکه مشتری ندارند اگر اقتصاد را میخواهيم راه بياندازيم با بنگاههای زودبازده نمی توان اين کار را کرد، مديريت اقتصاد کشور در زمانی که درآمد نفت افزايش يابد سختتر از زمانی است که درآمد نفتی پائين داريم.
دبيرکل جامعه اسلامی مهندسين در ادامه انتقادهای خود از سياستهای اقتصادی دولت نهم گفت: طبق قانون در هر سال بايد دولت ۱۰ درصد از وابستگی خود به نفت را کم کند، اما متاسفانه تاکنون در اين دولت چنين نشده است.ما نبايد با فروش نفت و درآمد ناشی از آن حقوق کارمند و پزشک و معلم را افزايش دهيم .زمانیکه ۲۰ درصد حقوق را افزايش می دهيم ۲۵ درصد بر تورم افزوده میشود که اين اصلا مناسب نيست.
دولت نهم در اقتصاد و فرهنگ سياست راهبردی ندارد
وی افزود: ما در بهمن ماه امسال وارد دهه چهارم انقلاب اسلامی میشويم،زمانی اصلاح طلبان میگفتند ۱۰ تا ۱۵ سال يکسری از افراد جامعه زير چرخهای اقتصاد له میشوند تا بتوانيم بعد از اين زمان عدالت را پياده نمائيم که درآن زمان مقام معظم رهبری مخالفت نموده و فرمودند که شما حق چنين کاری را نداريد، ما که نمیتوانيم عدالت را از برنامههای انقلاب حذف کنيم و بعد از مدتی پياده سازيم،از آن طرف هم يکسری از افراد عدالت را در مبارزه با خلق ثروت میدانند که اين هم غلط است، ما نبايد فقر را توزيع کنيم.بايد از ايجاد و خلق ثروت حمايت کنيم،اين است معنای دهه چهارم انقلاب.
باهنر به مذموم بودن توليد ثروت در سالهای گذشته گفت : اما امروزطبق اصل ۴۴ توليد ثروت بايد مقدس شمرده شود و يک اپيدمی شود.ثروت بايد توليد شود ، يک ريال ما بايد دو ريال گردد.
نماينده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پايان سخنان خود گفت: دولت نهم از فلز خدمت و جرثومه عدالت خواهی است، اما سياست راهبردی در اقتصاد و فرهنگ را ندارد و يا اينکه به آن خوب فکر نکرده است.ما بايد با کمک همديگر با روحيه بسيجی و عالمانه کار را جلو ببريم و اين است معنای ختم به خير شدن جريان اصولگرائی و امتداد حاکميت اصولگرائی.
با نظر ناطق نوری درباره دولت وحدت ملی موافق نيستم
براساس اين گزارش پس از سخنرانی باهنر حاضران در جلسه به طرح پرسشهای خود پرداختند، سئوال اول در خصوص طرح دولت وحدت ملی بود که از سوی ناطق نوری مطرح شده بود، دبيرکل جامعه اسلامی مهندسين در خصوص اين طرح گفت : ما هميشه از رهنمونهای جامعه روحانيت مبارز استفاده کردهايم ولی در مورد صحبتهای جناب آقای ناطق نوری در مورد دولت وحدت ملی و .. بايد بگويم که اينها حرف و حديث است و با نظر ايشان در اين مورد موافق نيستيم.
هاشمی رفسنجانی را بايد از سه پنجره نگريست
او در پاسخ به يکی از حاضران در خصوص موضع گيریهای صريح هاشمی رفسنجانی در مقابل دولت، اظهار داشت: آقای هاشمی از افراد اصيل انقلاب و دلسوزان نظام است، ، او جزو هيئت امنای انقلاب اسلامی است،هاشمی را میبايست از پنجره های مختلف نگريست. يک پنجره ،پنجره هيئت امنای انقلاب اسلامی است که کاملا مثبت است و پنجره ديگر ازپنجره دولت سازندگی است که نقاط مثبت و منفی دارد، مثلا از نظر فرهنگی بعد از تهاجم فرهنگی عليرغم تذکرات رهبری عملکرد دولت وی خوب نبود، يک پنجره هم از ديد خانواده ايشان و مسايل پيرامون خانوادگی ايشان است که می بايست جداگانه نگريست.
اصولگرايان به وحدت صد درصدی نمی رسند
باهنر در خصوص پيش بينی خود از انتخابات نيز گفت: پيش بينی انتخابات آينده سخت است، ما بايد به مردم بگوئيم کماکان به حاکميت جريان اصولگرائی رای دهند، اگر اصلاح طلبان به صورت جدی جلو بيايند ما بايد فکر ديگری بکنيم.
وی تصريح کرد: بايد تلاش کنيم تا اصولگرايان به وحدت دست پيدا کنند البته اصولگرايان نمیتوانند به وحدت صد درصدی برسند چرا که احمدی نژاد علاوه بر طرفداران جدی که دارد در بين اصولگرايان مخالفين جدی هم دارد.
دبيرکل جامعه اسلامی مهندسين در پاسخ به آخرين سوال که در خصوص پرونده و اظهارات پاليزدار بود نيز گفت: آقای پاليزدار چهره ای است که تعدادی اطلاعات درست و غلط به جامعه داد و شايد ديری نمیپايد که در يک دادگاه علنی مسائل و حقيقت افشا شود، قوه قضائيه محترم هم مراقب باشد تا در اين مهم متهم به انتقامگيری از بابت پيگيری نمايندگان مجلس و تحقيق و تفحص آنها از اين قوه نشود.