ناصر حجازى دروازه بان دوران دور فوتبال ايران و دروازه بان دوم قرن اخير آسيا به اين نتيجه رسيده است تا در انتخابات رياست جمهورى شركت كند. او از معدود مربيان ايرانى است كه زبان انگليسى مى داند. او ليسانس زبان انگليسى دارد و سال ها مربيگرى تيم محمدان بنگلادش را عهده دار بوده است. ناصر حجازى كاملاً مطمئن است كه نسل جوان كه احتمالاً بسيارى از آنها طرفداران استقلال هستند به او راى خواهند داد بگذريم از اينكه احتمالاً ميانسالانى كه بازى حجازى را در جوانى ديده اند هم به زعم دروازه بان مشهور ايران به او راى خواهند داد. با ناصر حجازى درباره برنامه هايش براى رياست جمهورى حرف زديم و اولين سئوالى كه كرديم اين بود كه چگونه مى تواند چنين مسئوليتى را بپذيرد، بدون اينكه قبل از آن كار مديريتى انجام داده باشد، البته ناصر حجازى اين انصاف را دارد كه مربيگرى تيم ملى را كاملاً متمايز از رياست جمهورى بداند، اما حجازى به اين سئوال جواب داده است: مگر شهيد رجايى قبل از رياست جمهورى چه سمتى داشته است.
ناصر حجازى خواسته ملت را در حال حاضر تنها معيشتى مى داند و اينكه مردم مى خواهند در آسايش زندگى كنند. «هر رئيس جمهورى كه بيايد بايد با فقر مبارزه كند، فقر و محروميتى كه در همه جاى كشور مى توان ديد.»
حالا چگونه مى توان اين فقر را از بين برد، اين سئوالى است كه حجازى به آن فكر كرده است اما كلى و سربسته جواب مى دهد: «اگر رئيس جمهور بشوم به سه قشر جوانان، معلمان و نيروى انتظامى توجه ويژه اى مى كنم. اگر اين سه قشر مسائل شان حل شود، بسيارى از مشكلات مملكت حل خواهد شد. اين را هم بدانيد كه مملكت ما ثروتمند است و اين ثروت در حال حاضر در خيلى موارد به هدر مى رود، فقط به اين مسئله توجه كنيد كه من و شما خيلى از افراد را مى شناسيم كه در پنج سمت مختلف مسئوليت دارند و حقوق مى گيرند و مطمئناً در هيچ كدام هم موفق عمل نمى كنند.»
مطمئناً رئيس جمهور فقط به مسائل داخلى نظارت نمى كند، او بايد در عرصه بين المللى هم خودى نشان بدهد. حجازى در اين بازى مى گويد: «در سياست خارجى مشاوران عالى را انتخاب مى كنم تا بتوانند خطوط سياست خارجى را تعيين و اجرا كنند، كسانى در نظام هستند كه مى توان از آنها استفاده كرد، در واقع رئيس جمهور در همه موارد فقط ۲۰ درصد نقش دارد و اين مشاوران هستند كه كارها را اداره مى كنند و انتخاب مشاورين قوى مى تواند تاثير گذار باشد.»
اينكه حجازى چه كسانى را انتخاب مى كند به ملاك و معيار هاى حجازى برمى گردد. او معتقد است كه در سطح وزير و مشاوران نبايد به كمتر از فوق ليسانس رضايت داد، نام معاون اولش را هم به ما مى گويد: دكتر احمد نيك كار اصفهانى كه دكتراى مديريت دارد و به گفته حجازى به چند زبان زنده دنيا مسلط است.
حجازى معاون اولش را كسى انتخاب كرده كه قبلاً نايب رئيس فدراسيون فوتبال در زمان عابدينى بوده است.
نيك كار از كسانى است كه در ليگ فوتبال آمريكا و تاسيس اين ليگ نقش بانى و موسس را داشته است.
پس از اينكه معاون اول حجازى مشخص شد از او پرسيديم كه اطرافيان دروازه بان سابق تيم ملى چه نظرى درباره ثبت نامش براى رياست جمهورى داشتند: «بيشتر استقبال كردند و عده اى هم مى گفتند كه اشتباه كردى كه ثبت نام كردى، دليلشان هم اين بود كه سياست كارى است كه دروغ بايد گفت و تو آدم دروغگويى نيستى به همين دليل موفق نمى شوى.» برخلاف دوستان معترضش، ناصر حجازى معتقد است كه اصولاً صداقت چيز خوبى است و دروغ هم لازمه سياست نيست و اگر با طرفين برخورد صادقانه داشته باشيم در همه حال جواب مثبت خواهيم گرفت، حتى در عرصه سياست.
گرچه ناصر حجازى از همان ۱۰۱۰ نفرى است كه براى رئيس جمهور شدن ثبت نام كرده اند ولى به اين شرايط اعتراض دارد. به گمان او نبايد وضعيت به گونه اى باشد كه هر كسى بتواند براى رئيس جمهور شدن ثبت نام كند. به نظر او مشكل عمده در اين تراكم ثبت نام، ضعف قانون است، حجازى قانونگذاران را مكلف مى داند تا قانونى وضع كنند كه هر كسى نتواند براى ثبت نام به وزارت كشور بيايد. يك نكته ديگر باقى مانده است، حجازى پول تبليغات انتخاباتى اش را از كجا خواهد آورد. خودش مى گويد كه پولى در بساط ندارد، اما دوستان و هوادارانش از همين حالا حمايت همه جانبه شان را اعلام كرده اند و حتى حاضر شده اند ستاد انتخاباتى حجازى را در شهرستان ها راه بيندازند.
اما تمام اين حمايت ها به شرطى است كه شوراى نگهبان ناصر حجازى را تائيد صلاحيت كند. ناصر حجازى هيچ دليلى نمى بيند كه رد صلاحيت شود. «من به هر حالا سال ها به اين مملكت خدمت كرده ام و در دوران جنگ هم از مملكت بيرون نرفته ام و زير موشك باران هم بوده ام، دليلى نمى بينم كه شوراى نگهبان مرا رد صلاحيت كند.» ناصر حجازى البته از همين الان مى گويد كه در صورت رد صلاحيت در مطبوعات اعتراض خواهد كرد.