یکشنبه 12 آبان 1387   صفحه اول | درباره ما | گویا


پرخواننده ترین ها

دیدنیها >> ساخت فیلم غیراخلاقی در مورد پیلین، شیعه آنلاین

لاری فلینت در این فیلم از یک بازیگر بسیار شبیه به پیلین استفاده کرده و نام شخصیت درون فیلم نیز سارا پیلین است.

در بخش‌های مختلف فیلم، انواع لباس‌ها و عینک پیلین به گونه‌ای استفاده شده که بازیگر هرچه شبیه‌تر و چهره‌ای نزدیک‌تر به "سارا پیلین" واقعی داشته باشد.

پیلین در این فیلم غیراخلاقی، با هدف برقراری روابط خارجی با دو مرد از روسیه رابطه نامشروع برقرار می‌کند.

گفتنی است سارا پیلین در یکی از سخنرانی‌های خود اعلام کرده بود که منزلش در آلسکا نزدیک به مرز روسیه است. این سخن پیلین به شدت مورد انتقاد برخی شهروندان و مقامات آمریکایی قرار گرفت.

گفتنی است بخش‌هایی از این فیلم در پایگاه‌های الکترونیکی آمریکا به نمایش در آمده و برای فروش به عرضه گذاشته شده است.

تعداد دوست پسران

از سوی دیگر جسیکا سمبسون بازیگر و خواننده سرشناس آمریکایی طی اظهاراتی با هدف تخریب چهره عمومی پیلین گفت: او تاکنون بیش از 30 دوست پسر داشته و من لیست آن را در اختیار دارم.

وی در ادامه افزود: در نظر دارم اواخر این هفته این لیست را منتشر کنم و در اختیار رسانه‌های عمومی قرار دهم. پیلین با تمام آنان رابطه نامشروع برقرار کرده است.

جسیکا سمبسون همچنین گفت: 6 تن از آنان از ایالت هاوایی، یک تن از آنگلند، 5 تن از آیداهو و بقیه آنان از ایالت خود "پیلین" یعنی آلسکا بوده‌اند.

در پایان گفتنی است در صورت درست بودن ادعای این بازیگر و خواننده سرشناس آمریکایی، این مسأله به یک رسوایی واقعی برای پیلین خواهد بود به ویژه اینکه وی به عنوان چهره‌ای متدین و رادیکال شناخته می‌شود.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 





Copyright: gooya.com 2016