دوشنبه 14 دی 1394   صفحه اول | درباره ما | گویا

تازه‌ترین فیلم اصغر فرهادی از جشنواره فجر کنار گذاشته شد


اصغر فرهادی

رادیو زمانه ـ جشنواره فیلم فجر بدون فیلم «فروشنده» ساخته اصغر فرهادی برگزار می‌شود.

هیأت انتخاب سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر در یک اقدام عجیب، نیمه‌شب اسامی فیلم‌های شرکت‌کننده در بخش اصلی این جشنواره را اعلام کرد. ۲۲ فیلم با موضوعاتی درباره خانواده، زندگی عاطفی جوانان و چند فیلم پرحادثه با پیام‌های اخلاقی مورد تأیید نظام در مهم‌ترین جشنواره سینمایی ایران برای به دست آوردن جایزه سیمرغ با هم رقابت می‌کنند.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


فیلم «فروشنده» ساخته اصغر فرهادی، سینماگر سرشناس ایرانی و برنده جایزه اسکار در بین فیلم‌های بخش اصلی جشنواره فیلم فجر نیست. همچنین فیلم «سنتوری، مرد پائیزی» تازه‌ترین ساخته داریوش مهرجویی و «مینا» به کارگردانی حمید نعمت‌الله نیز در مهم‌ترین بخش جشنواره فیلم فجر شرکت داده نشده‌اند.

محمد حیدری، دبیر جشنواره فیلم فجر به رسانه‌های داخلی گفته است: «هیچ فیلم دیگری به بخش سودای سیمرغ اضافه نمی‌شود. اسامی قطعی همین اسامی است که اعلام شده و فیلم دیگری اضافه نخواهد شد.»

«امکان مینا» به کارگردانی کمال تبریزی، «دختر» به کارگردانی سید رضا میرکریمی و «لانتوری» به کارگردانی رضا درمیشیان در بخش اصلی جشنواره فیلم فجر با فیلم‌های دیگر، از جمله با فیلم «رسوایی» از مسعود ده‌نمکی و «بادیگارد» از ابراهیم حاتمی‌کیا رقابت می‌کنند.

محمد احسانی، شهرام اسدی، فریدون جیرانی، محمد باقر قهرمانی، حسین کرمی، علیرضا شجاع نوری و رضا مقصودی اعضای هیأت انتخاب جشنواره فیلم فجراند.

سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر به دبیری محمد حیدری ۱۲ تا ۲۲ بهمن برگزار می‌شود.

اسامی فیلم‌های بخش اصلی جشنواره فیلم فجر:

آبنبات چوبی به کارگردانی حسین فرحبخش
امکان مینا به کارگردانی کمال تبریزی
آخرین بار کی سحر را دیدی به کارگردانی فرزاد موتمن
اژد‌ها وارد می‌شود به کارگردانی مانی حقیقی
بادیگارد به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا
به دنیا آمدن به کارگردانی محسن عبدالوهاب
بارکد به کارگردانی مصطفی کیایی
خشم و هیاهو به کارگردانی هومن سیدی
دختر به کارگردانی سید رضا میرکریمی
دلبری به کارگردانی سید جلال دهقانی اشکذری
رسوایی به کارگردانی مسعود ده‌نمکی
زاپاس به کارگردانی برزو نیک‌نژاد
سیانور به کارگردانی بهروز شعیبی
عادت نمی‌کنیم به کارگردانی ابراهیم ابراهیمیان
کفش‌هایم کو به کارگردانی کیومرث‌پور احمد
لانتوری به کارگردانی رضا درمیشیان
مالاریا به کارگردانی پرویز شهبازی
نفس به کارگردانی نرگس آبیار
نقطه کور به کارگردانی مهدی گلستانه
نیمه شب اتفاق افتاد به کارگردانی تینا پاکروان
وارونگی به کارگردانی بهنام بهزادی
هفت ماهگی به کارگردانی هاتف علیمردانی


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016