Friday, Feb 1, 2019

صفحه نخست » کارنامه ۴۰ ساله جمهوری اسلامی به زبان آمار و ارقام

anniv2_020119.jpgنابودی انسان، تخریب اجتماعی، مرگ سرزمینی، جنگ و تروریسم دولتی

- 40 سال حاکمیت این نظام و رفتار و عملکرد آن در این مدت، ضرورت لازم برای پایان دادن به موجودیت آن را تائید می‌کند. هر روز ادامه‌ی این حکومت مذهبی، فقط بیلان خونین و ویرانگر آن را سنگین و طولانی‌تر خواهد کرد.

کیهان لندن - آیا نظام «جمهوری اسلامی ایران» پس از ۴۰ سال حاکمیت، موفق بوده است؟ کارنامه و نتیجه عملی این نظام فکری و مذهبی برای مردم و سرزمین ایران چه بوده است؟ آمار و ارقام موجود- حتی با در نظر گرفتن دقیق نبودن و کامل نبودنشان- بر چه چیزی گواهی می‌دهند؟ آیا کارنامه و بیلان ۴۰ ساله این نظام تائیدی بر موفقیت این ایدئولوژی است یا سند ورشکستگی آن؟

تلاش این نوشتار آن است تا با کمک فاکت‌ها و ارقام و اطلاعات گردآوری شده (عمدتا برگرفته یا بر اساس منابع مختلف حکومتی)، نشان داده شود حاصل «جمهوری اسلامی» به مثابه یک حکومت اسلامی، برای مردم ایران مرگ و جنایت و تحقیر و سرکوب و حاصل آن برای سرزمین ایران، ویرانی و نابودی فزاینده بوده است.

چهار دهه حاکمیتِ حکومت اسلامی بر ایران با همه‌ی پیامدهای مرگبار و ویرانگرش بهترین دلیل است که باید به ادامه نظام کنونی بر ایران پایان داد و همچنین باید در ساختار سیاسی ایران بعد از «جمهوری اسلامی» از هرگونه دخالت مذهب و ایدئولوژی در حکومت بطور قاطع جلوگیری به عمل آورد. نظام «جمهوری اسلامی» نه تنها حکومتی علیه منافع ملی ایران، بلکه تهدیدی جدی علیه بشریت، حقوق بشر و صلح و همزیستی منطقه‌ای و جهانی است. ۴۰ سال حاکمیت این نظام و رفتار و عملکرد آن در این مدت، ضرورت لازم برای پایان دادن به موجودیت آن را تائید می‌کند. هر روز ادامه‌ی این حکومت مذهبی، فقط بیلان خونین و ویرانگر آن را سنگین و طولانی‌تر خواهد کرد.

آنچه در زیر می‌آید یک بُرش کوچک و تنها ارائه چند نمونه از چند حوزه محدود برای نشان دادن چهره واقعی‌تری از محصولات نظامی به نام جمهوری اسلامی بعد از۴۰ سال است.

نابودی انسان، بی‌ارزش بودن جان و کرامت انسان

بخشی از آمار کشته‌شدگان و مرگ و میر ایرانیان در دوره ۴۰ سال جمهوری اسلامی
اعدام شدگان

جدول آمار اعدام شدگان: حداقل تعدادِ اعدام‌های انجام شده از بهمن سال ۱۳۵۷ تا آذر ۱۳۹۷: ۲۶۳۲۵ نفر

جنگ ایران و عراق

باشگاه خبرنگاران جوان: کشته‌شدگان جنگ ایران و عراق: ۲۲۵۵۷۰ نفر
مجروحین: ۵۷۴۱۰۱ نفر(۲۳۷۸۱۹ نفر معلولین ۲۵ تا ۷۵% و ۳۳۶۲۸۲ نفر معلولیت زیر ۲۵%)
اسیر جنگی: ۴۳۱۷۳ نفر

کودک‌سربازان کشته شده در جنگ ایران و عراق: ۳۶۰۰۰ نفر

فوروم ایرانیان: دانش‌آموزان اعزام شده به جبهه در طول جنگ هشت ساله با عراق: ۵۵۰ هزار نفر

مرگ و میر جاده‌ای

وبسایت ایران: کشته‌شدگان حوادث جاده‌ای: ۲۷۷ هزار نفر (از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۷)
مصدومین: چهار میلیون و سیصد هزار نفر (از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۷)

رادیو فردا: بر اساس گزارش پژوهشکده بیمه مرکزی ایران، در میان ۱۹۰ کشور جهان، ایران پس از کشور آفریقایی سیرالئون، بالاترین نرخ مرگ ‌ومیر در جاده‌ها را دارد. ۵۱ درصد جانباختگان رانندگی بین ۲۰ تا ۵۰ سال سن دارند و هشت درصد جانباختگان کودکان هستند.

فقر در ایران عامل مرگ ۱۰ هزار نوزاد در سال

رادیو زمانه: محمد حیدری، رئیس اداره سلامت نوزادان وزارت بهداشت چهارشنبه ۲۱ آذر گفت: «به ازای هر هزار تولد ۸،۲۷ نوزاد به دلیل فقر اقتصادی در کشور می‌میرند و با توجه به تولد سالانه حدود یک میلیون و ۴۰۰ نوزاد هر سال بیش از ۱۰ هزار نوزاد به این علت از بین می‌روند.»

مرگ به دلیل حوادث کاری

کیهان لندن: طی ۱۰ سال گذشته یعنی از سال ۱۳۸۷ تا سال ۱۳۹۶، ۱۵هزار و ۹۹۷ نفر در حوادث ناشی از کار [اکثرا به دلیل تامین نبودن ایمنی کار] جان خود را از دست داده‌اند که از این تعداد ۱۵هزار و ۷۶۷ نفر مرد و ۲۳۰ نفر زن بوده‌اند.

حسن‌هاشمی‌ قاضی‌زاده، وزیر بهداشت و درمان که ماه گذشته (آذر ۱۳۹۶) از مقام خود استعفا کرد، شمار کارگران فوتی بر اثر حادثه در محل کار را سالانه بیش از ۲ هزار تن اعلام کرده بود. به گفته او روزانه حداقل ۱۰۰ کارگر در ایران براثر حوادث کار «معلول» می‌شوند. وزیر بهداشت و درمان پیشین در سال گذشته به صراحت فقدان ایمنی کارگاه‌ها را علت اصلی مرگ کارگران در محل کار دانسته و گفته بود: ۴۰ درصد کارگاه‌ها ایمنی لازم را ندارند.

مطالب بیشتر در کیهان لندن

مرگ به دلیل آلودگی هوا

ایلنا: به گفته‌ی حناچی شهردار تهران، در سال ۹۴ ، ۴۵۷۳ نفر بر اثر ذرات معلق بالای ۲.۵ میکرون از دنیا رفته‌اند. سالانه ۱۴۹۴ نفر به دلیل بیماری‌های تنفسی و آلودگی به بیمارستان مراجعه می‌کنند. در سال ۹۴ ذرات معلق نسبت به قبل کاهش یافته و با این وجود این آمار ۳.۱ برابر استانداردهای جهانی است.
توضیح: این آمار فقط مربوط به یک سال و فقط مربوط به شهر تهران می‌باشد.

ایسنا: عباس شاهسونی سرپرست گروه «سلامت هوا» مرکز محیط زیست و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی میزان مرگ به دلیل آلودگی هوا در ایران فقط برای سال ۹۴ را ۹۷ ۱۲۸ نفر اعلام کرد.

مرگ به دلیل استعمال دخانیات

عصر ایران: به گفته‌ی دکتر محمدرضا مسجدی ، رئیس جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات کشور، سالانه نزدیک به ۶۰ هزار نفر در کشور به دلیل استعمال دخانیات و بیماری‌های ناشی از آن فوت می‌کنند (مشخص نیست مبنای آمارگیری از چه زمانی است. از اول انقلاب ۱۳۵۷ به بعد؟ اگر نه از چه زمانی؟ اما اگر مبنا آمارگیری سال ۱۳۵۷ قرار داده شود، به این معنی است که در طول ۴۰ سال حاکمیت جمهوری اسلامی ۲٫۴۰۰٫۰۰۰ نفر به دلیل استعمال مواد مخدر و بیماری‌های ناشی از آن فوت کرده‌اند.)

تخریب اجتماع؛‌ تشدید، تعمیق و گسترش آسیب‌های اجتماعی

بخشی از آمار آسیب‌های اجتماعی در ایران در دوره ۴۰ سال جمهوری اسلامی
آمار ازدواج کودکان در ایران

ایسنا: سالانه حدود ۴۰ هزار دختر زیر ۱۵ سال در ایران ازدواج می‌کنند و بیش از هزار دختر زیر ۱۵ سال طلاق می‌گیرند.

ازدواج دختران زیر ۱۸ سال

ایسنا: یک پژوهشگر اجتماعی با استناد بر پژوهش صورت گرفته گفت ۱۷ درصد از ازدواج‌های کشور مربوط به دختران زیر ۱۸ سال است.

وجود ۱۵ هزار بیوه زیر ۱۵ سال در کشور

ایسنا: شهربانو امانی، عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: ۱۴ هزار کودک بیوه زیر ۱۸ سال در کشور وجود دارد.

ایسنا: به گفته‌ی دکتر فرشته روح افزا مدیر رصد و آمار شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده، بر اساس آمار، تعداد دخترانی که در شهرستان‌های مختلف، در سن پایین ازدواج می‌کنند، بین دو الی سه نفر هستند و در کل کشور حدود ۴۳ هزار دختر زیر ۱۵ سال ازدواج کرده‌اند.

ایران از نظر تعداد زندانیان، در رده ۱۰ کشور اول دنیا قرار دارد

رادیو فردا: عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزوده که «بر اساس آمار در سال ۵۸ از هر ۱۰۰ هزار نفر، ۲۳ نفر زندانی بوده‌اند که این میزان در سال ۹۶ به ۲۸۰ نفر به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر رسیده است.»

ورودی زندانی ۳ برابر ظرفیت زندان‌های کشور

سلامت نیوز: محمدعلی پورمختار، نماینده مجلس با بیان اینکه سازمان زندان‌ها با کمبود جا و مکان مواجه است، در سال ۹۶ خاطرنشان کرده بود: در حال حاضر ۲۲۵ هزار زندانی داریم در حالی که گنجایش زندان‌های ما ۱۴۰ هزار نفر است و این باعث می‌شود هزینه سنگینی به قوه‌ قضاییه تحمیل شود. این در حالی است که همین دو روز قبل موسوی‌چلک، رییس انجمن مددکاری اجتماعی عنوان کرده سالانه حدود ۴۳۰ هزار نفر وارد زندان‌ها می‌شوند که حدود سه برابر خارج از ظرفیت زندان‌های کشور است.

۱۳میلیون خانوار کشور زیر خط فقر مطلق بسر می‌برند

اقتصاد آنلاین: محاسبات بازوی پژوهشی مجلس نشان می‌دهد نزدیک به ۱۲ درصد از خانواده‌های ساکن در شهر تهران با درآمد زیر دو‌میلیون‌ و ۶۰۰ هزار تومان زیر خط فقر مطلق قرار دارند و توانایی مالی برای تأمین حداقل‌های معیشتی خود را نداشته‌اند. نکته جالب توجه در این گزارش سبقت نرخ خط فقر روستایی استان البرز و تهران به نسبت دیگر مناطق کشور است، نرخ فقر روستایی استان تهران و البرز با ۱۴٫۵ درصد بالاترین نرخ فقر در میان مناطق روستایی دیگر است؛ اما بالاترین نرخ فقر مطلق مربوط به استان سیستان‌ وبلوچستان است. در این استان ۴۲٫۲ درصد از خانوارهای شهری (چهارنفره)، ۳۴ درصد روستایی و ۳۸ درصد به ‌طور میانگین در این استان زیر خط فقر مطلق و با درآمدی کمتر از ۶۰۰ هزار تومان هستند. با‌وجود‌ این بیشترین تعداد افراد درگیر فقر مطلق در استان تهران هستند؛ دو‌ میلیون ‌و ۶۳ هزار نفر از افراد ساکن در تهران در فقر مطلق بسر می‌برند؛ گرچه مرکز پژوهش‌های مجلس نرخ فقر و تعداد فقرای کل کشور را ارائه نکرده است؛ اما طبق بررسی‌ها از اطلاعات این گزارش، حدود ۱۳‌‌میلیون‌ و ۳۲۶‌هزار ‌و ۷۳۰ نفر از افراد جامعه زیر خط فقر مطلق هستند.

جزئیات گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس نشان می‌دهد، ۱۵٫۳درصد از خانوارهای چهارنفره ساکن تهران زیر خط فقر مطلق قرار دارند و در مناطقی مانند استان‌های محرومی‌مانند سیستان ‌وبلوچستان به ‌مراتب بیش ‌از‌ این است. در استان سیستان‌ و بلوچستان بالغ بر ۳۸ درصد مردم و در کرمان حدود ۳۲ درصد زیر خط فقر مطلق هستند. تعداد افرادی که در سیستان‌ و بلوچستان به‌ عنوان فقیر مطلق شناسایی شده‌اند، حدود یک‌‌‌ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر و در کرمان بالغ بر یک ‌میلیون و ۳۰۰ هزارنفر هستند.

این خط فقر مطلق برای سال ۹۵ در نظر گرفته شده که نرخ تورم زیر ۱۰درصد بود و حداقل دستمزد برای یک خانواده چهارنفره حدود ۹۰۰ هزار تومان تعیین شده بود و می‌توان پیش‌بینی کرد با توجه به تورم ۴۰درصدی برآوردی، خط فقر مطلق امسال [۱۳۹۷] به چهار میلیون ‌تومان برسد.

فقر مطلق عدم دسترسی به حداقل‌های معیشت در جامعه را بررسی کرده و تحت تأثیر توزیع درآمد در جامعه نیست. در مطالعات مربوط به این نوع فقر به موضوع تأمین حداقل نیازهای اساسی پرداخته می‌شود.

اعتیاد و معتادین
ایران دومین مصرف کننده مواد مخدر در جهان است

بی بی سی: آنتونیو دلئو مدیر دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم مرتبط سازمان ملل متحد در ایران، می‌گوید که این کشور با ۲.۲۶ درصد میزان شیوع مصرف مواد اعتیادآور از نوع مخدرها، رتبه دوم جهان را به خود اختصاص داده است.

۵٠ هزار معتاد خیابانى در ایران

کیهان لندن: سخنگوى ستاد مبارزه با مواد مخدر جمهورى اسلا‌مى‌ ‌مى‌گوید، ایران حدود ۵٠ هزار معتاد خیابانى دارد که نزدیک به ١۵ هزار نفر آنان در خیابان‌هاى تهران سرگرم کشیدن مواد مخدر مختلف هستند. در حالی که ظرفیت پذیرش تنها ٩ هزار معتاد را داریم. افشار در مورد زنان معتاد خیابانى هم توضیح داد که براى نگهدارى ٢٠٠ معتاد زن جا داریم ولى تعداد واقعى زنان معتاد خیابانى را دقیقا نمى‌دانیم.

دویچه وله: طبق آمار رسمی ستاد مبارزه با مواد مخدر، در ایران مجموعا دو میلیون و ۸۰۸ هزار نفر مصرف‌کننده «مستمر» مواد مخدر وجود دارد. این آمار نشانگر افزایش بیش از دو برابری شمار معتادان به نسبت سال ۱۳۹۰ است. مطابق آمار رسمی ده درصد معتادان ایران را زنان تشکیل می‌دهند. این آمار همچنین از تولد سالانه ۷۵۰۰ نوزاد معتاد در ایران خبر می‌دهد. در عین حال کارشناسان شمار واقعی معتادان به مواد مخدر در ایران را بیشتر از آمار رسمی برآورد می‌کنند.

اقتصاد آنلاین: در سال ۹۶ در شعاع ۵۰۰ متری مدارس ۱٫۹ تن انواع مواد مخدر را از خرده فروشان کشف و ضبط شده است.

جام جم: رییس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا همچنین درباره سن اعتیاد گفت: سن اعتیاد یک مقداری پایین آمده است و حدود یکی دو سالی کمتر شده است. اما اینکه این سن به چقدر رسیده است را باید از ستاد مبارزه با مواد مخدر پرسید.

کاهش سن مصرف مواد مخدر به ۱۱ سال

ایسنا: حسن لطفی نماینده رزن در مجلس و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به کاهش سن مصرف مواد مخدر به ۱۱ سال از نبود آموزش‌های پیشگیرانه در مدارس انتقاد کرد. به گزارش ایسنا، حسن لطفی در گفتگو با «خانه ملت» نسبت به کاهش سن مصرف مواد مخدر به ۱۱ سال و افزایش تمایل دانش‌آموزان به مصرف هشدار داد و گفت: متاسفانه تا کنون راهکارهای مسئولان برای جلوگیری از گرایش نوجوانان و جوانان به سمت مصرف مواد مخدر کارآمد نبوده و کاهش سن مصرف مواد مخدر نیز نشانه عدم موفقیت سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر است.

ایرنا: مجید ابهری آسیب‌شناس و رفتارشناس اجتماعی کاهش سنی اعتیاد در کشور را تایید کرده است و اظهار می‌کند: در حال حاضر حداقل سن اعتیاد ۱۴ سال است.

سلامت روانی جامعه
بهداشت روانی جامعه ایران در مخاطره است

دویچه وله: دکتر فرید فدایی متخصص اعصاب و روان و عضو انجمن روانپزشکان ایران می‌گوید ۲۰ درصد افراد جامعه دچار یکی از انواع بیماری یا اختلالات روانی به درجات خفیف تا شدید هستند [...] او می‌گوید گرچه بسیاری از بیماری‌های روانی منشاء ژنتیک دارد اما بعضی از آنها ناشی از عوامل محیطی است: «برای مثال فقر، بیکاری و مهاجرت اجباری بر اثر جنگ میزان بیماری‌های روانی را بالا می‌برد و آنها را تشدید می‌کند» [...] نتیجه تحقیقی که کنگره سالانه انجمن علمی‌ روانپزشکان ایران در مهر ۱۳۹۶ ارائه کرد، نشان می‌داد که ۲۳،۴۴درصد افراد مورد مطالعه اختلالات روانی دارند. این مطالعه روی ۳۶ هزار نفر در شش گروه سنی بالای ۱۵ سال انجام شده بود. این مطالعه تایید می‌کرد که اختلال‌های روانی در شهرها بیشتر از روستاها و شهرستان‌هاست و با سواد و فقر نسبت مستقیم دارد [....] رئیس انجمن روانپزشکان ایران پیشتر گفته بود که افسردگی، اضطراب و پرخاشگری در رده‌های نخست شایع‌ترین اختلال‌های روانی کشور قرار دارند. او وسواس، اختلالات خواب و اختلالات رفتاری را نیز به این سیاهه افزوده و گفته بود که شمار زنان مبتلا به افسردگی، دو برابر مردان است.

کوروش محمدی، رئیس انجمن آسیب‌شناسی اجتماعی ایران با اشاره به افسردگی نهادینه‌ شده در جامعه ایران می‌گوید که «خشم در جامعه» یکی از دلایل اصلی ایجاد افسردگی در میان شهروندان است. محمدی در گفتگو با خبرگزاری ایلنا با اشاره به اینکه ایران جزو یکی از ۱۰ کشور اول افسرده دنیاست گفت، جامعه ایران از میزان بالایی از خشم برخوردار است.

رئیس انجمن آسیب‌شناسی اجتماعی ایران ریشه‌های خشم را از جمله در گذشته فرد و فضای زندگی کنونی او می‌کاود. میزان دشواری‌ها، تبعیض‌های اجتماعی، فاصله طبقاتی، ناکامی‌های پیشین و اینکه فضای زندگی کنونی فرد از چه حدی از شادی و نشاط برخوردارست در میزان خشم تأثیر بسزایی می‌گذارد. محمدی می‌گوید، آمار دقیقی از میزان خشم در ایران وجود ندارد، اما با توجه به برخی «معضلات اجتماعی می‌توان گفت که ایرانیان درگیر خشونت هستند». او میزان طلاق‌، قتل، نزاع‌های دسته‌جمعی و اعتیاد در کشور را از عواملی خواند که رد پای خشم را نمایان می‌سازد، به گونه‌ای که می‌توان گفت «سایه خشونت بر همه زوایای زندگی مردم ایران قابل لمس است.»

تخریب و نابودی سرزمین ایران، آب و هوا، محیط زیست و حیات وحش
وضعیت محیط زیست در ایران

بزرگترین بحران محیط زیست در ایران موضوع خشکسالی است و تبدیل شدن ایران به یک کشور کم‌آب. این مسئله در سی چهل سال گذشته آغاز شده و در ده پانزده سال اخیر مانند بقیه‌ی منطقه‌ی خاورمیانه وارد مرحله‌ی عبور از حد آستانه شده است.

عبور از حد آستانه این است که طبیعت، زمانی که ذخیره‌های خود را از دست داد، اصطلاحاً مقاومت را رها می‌کند و شروع به مردن می‌کند. این نشانه‌های مردن طبیعت در ایران به تدریج آشکار شد. این یک مسئله‌ی علمی‌ است و نه احساسی.

برخی از نشانه‌های آن در سال ۹۳ آشکار شد و از طرف وزارت نیرو رسماً اعلام شد که در نیمی‌ از دشت‌های ایران (که حدود ۳۰۰ دشت را شامل می‌شود) امکان کشاورزی وجود ندارد، چون آبی وجود ندارد و سطح آب‌های زیرزمینی آنقدر پایین رفته که قابل استفاده نیست.

اخیراً معاون سازمان جنگل‌ها و مراتع اعلام کرد که نزدیک هفتاد درصد تالاب‌های ایران بطور کامل خشک شده‌اند. ‫

اینها نشانه خشکیدگی است نه خشکسالی. خشکسالی یک پدیده‌ی موقت اقلیمی‌است و برطرف می‌شود، اما خشکیدگی یک پدیده‌ی کاملاً ژئومورفولوژیکی است. معمولاً خشکسالی اگر فکری به حالش نشود تبدیل می‌شود به خشکسالی کشاورزی، و اگر مدیریت نشود تبدیل به خشکیدگی می‌شود. ما الان دچار خشکیدگی شده‌ایم و یکی دیگر از نشانه‌های آن همین ریزگردها است که بخشی از آنها ناشی از مردن دشت‌ها است چون نمی‌توانند خاک‌شان را حفظ کنند و آن را در اختیار باد قرار می‌دهند. به اعتقاد من، که بیست سال است اخبار محیط زیست را دنبال می‌کنم، سال ۹۳ بدترین سال برای محیط زیست ایران بود، و فکر می‌کنم سال‌های آینده بدتر از این هم خواهد شد.

بخش عظیمی‌از مساحت ایران در معرض مرگ سرزمین قرار گرفته است که این شامل استان اصفهان، کرمان، یزد، هرمزگان، عمده‌ی مساحت استان فارس، سیستان و بلوچستان، قم، خراسان مرکزی و جنوبی، و استان سمنان هم می‌شود. همین الان هم عمده‌ی دشت‌های این مناطق مرده‌اند و قابل کشاورزی نیستند، زیستگاه‌های جانوری‌شان نابود شده‌اند و این روندی است که شتابان پیش می‌رود.

بحران آب در ایران

خبر آنلاین: بررسی وضعیت آب در کشور نشان می‌دهد در ۱۰سال اخیر در کشور میزان بارندگی حدود ۱۱ درصد نسبت به متوسط بلندمدت کاهش یافته و به‌تبع آن نیز حجم جریان سطحی در دوره مشابه حدود ۴۴ درصد کاهش یافته است. نکته قابل توجه این است که کاهش در مقدار بارندگی به‌دلیل وقوع خشکسالی و تغییر اقلیم صورت می‌گیرد؛ ولی کاهش در حجم جریان سطحی علاوه بر این امر، به‌دلیل برداشت‌های بالادست نیز صورت می‌گیرد. این موضوع باعث شده است که در ۱۵ سال اخیر مجموع حجم مخازن سدها در کشور حداکثر تا نصف از آب پر باشد. در این سال‌ها هیچگاه مخازن سدها بطور کامل پر نبوده است. از تعداد ۶۰۹ دشت در کشور ۳۵۵ دشت با افت سطوح سفره آب زیرزمینی مواجه است. وضعیت کل چاه‌های موجود در کشور: حدود ۴۵ درصد آنها غیرمجاز هستند.

ترویج خرافه‌پرستی، تقویت نهادهای مذهبی و تبلیغی

همزمان با گسترش فقر و بیکاری و تخریب سرزمینی ایران و هرچه بیشتر ضعیف شدن علم و دانش، سرمایه‌های ملی ایران و هزینه‌های نجومی‌ بودجه سالانه کشوری صرف گسترش خرافه‌پراکنی و تقویت نهادهای دینی و مذهبی و نهادهای سرکوبگر می‌شود. راهی برای غارت اموال عمومی و پول به جیب زدن نهادهای مختلف. از این طریق، حکومت قشری را به لحاظ اقتصادی وابسته به خود کرده تا به دلیل دفاع از منافع خود و خانواده‌هایشان هم که شده برای حفظ نظام در مقابل مردم معترض بایستند.

ایسنا: بودجه نهادهای مذهبی در سال ۹۸

خبر آنلاین: در سال ۹۸، پیش‌بینی شده است یک هزار و ۸۰۴ مداح بیمه می‌شوند و به ازای بیمه هر فرد، یک میلیون و ۹۴۰ هزار و ۱۰۰ تومان در نظر گرفته شده که در نهایت ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، بیمه کردن مداحان در کشور برای دولت هزینه در برداشته است.

بودجه تعیین اوقات شرعی از طرف موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران

قطره: برای هر روز، هزینه‌ای برابر با یک میلیون و ۱۹۰ هزار و ۱۰۰ تومان در نظر گرفته شده است. یعنی اگر اوقات شرعی هر روز را شامل اذان صبح، اذان ظهر، اذان مغرب و نیمه شب شرعی در نظر بگیریم، تعیین هر کدام از این اوقات در هر روز، حدود ۳۰۰ هزار تومان هزینه دارد.

افزایش بودجه برخی نهادهای سرکوب و ایدئولوژیک

صدای آمریکا: بودجه قرارگاه «خاتم‌الانبیا» میزان ۳۳۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان پیشنهاد شده که ۷۶ میلیارد تومان نسبت به سال قبل افزایش دارد.

نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه پاسداران (از ۱۰۲ میلیارد تومان در سال ۹۷ به بیش از ۱۱۴ میلیارد تومان در سال ۹۸)، ستاد مرکزی راهیان نور (از ۲۲ میلیارد تومان در سال ۹۷ به ۲۵ میلیارد تومان در سال ۹۸) و بسیج سازندگی (از ۲۲ میلیارد تومان به ۲۵ میلیارد تومان) از دیگر نهادهایی هستند که بودجه‌شان برای سال آینده افزایش پیدا کرده است. بودجه نیروی انتظامی‌ هم نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده و به ۱۵ هزار و ۷۳ میلیارد تومان رسیده است.

کیهان لندن: دکتر حسن منصور اقتصاددان و استاد دانشگاه آمریکایی اقتصاد و تجارت پاریس می‌گوید که لایحه بودجه ۹۸ تنها منابع و مخارج خارج از نگین ولایت را نشان می‌دهد. بودجه امسال مانند بودجه سال‌های گذشته و حتی بیشتر از آنها، کهنه‌گرا و فرهنگ‌ستیز است. بودجه موسسات تبلیغات اسلامی و حوزه‌های علمیه چند برابر بودجه دانشگاه‌ها و موسسات پژوهش علمی کشور است.

صدور انقلاب؛ قربانی کردن منافع ملی ایران در پای منافع سلطه‌جویی اسلامی- شیعی

مداخله‌های سیاسی- نظامی جمهوری اسلامی در ایجاد یا گسترش جنگ‌های منطقه‌ای و نیابتی و خسارات انسانی ناشی از آن، نشانه‌ای از آن است که جمهوری اسلامی نه تنها تهدیدی علیه ایران و ایرانی، بلکه تهدیدی علیه صلح و ثبات و همزیستی منطقه‌ای و جهانی می‌باشد. منازعاتی که حاصل آن جنگ و مرگ و ویرانی و قحطی و بیماری و گسترش کینه و نفرت‌پراکنی و خونریزی بوده و البته همواره تنگدست‌ترین انسان‌ها و خانوادهایشان اولین قربانیان آن بوده‌اند. نگاهی تیتروار به برخی از این وقایع:

یورو نیوز: جنگ سوریه و حمایت از بشار اسد، دیکتاتور سوریه، جنگی با حداقل ۵۱۱ هزار کشته از مارچ ۲۰۱۱ تا مارچ ۲۰۱۸
بی بی سی: جنگ سوریه، جنگی با ۶.۱ میلون آواره در داخل کشور و ۵.۶ میلیون نفر پناهجو در خارج از سوریه
صدای آمریکا: جنگ یمن، جنگی با: ۱۰ هزار کشته و حدود ۲ میلیون آواره
بی بی سی: جنگ یمن، جنگی با بیش از هفت و نیم میلیون کودک در معرض سوء تغذیه شدید

جمهوری اسلامی: تروریسم دولتی و تهدیدی جهانی
عملیات‌های تروریستی جمهوری اسلامی علیه اهداف غیرایرانی در چهارچوب «صدور انقلاب»

پژواک ایران: برخی از عملیات تروریستی جمهوری اسلامی در خارج از ایران در دهلی‌نو، تفلیس، بانکوک، باکو، ترکیه، استکهلم (اهداف غیر ایرانی)
دویچه وله: انفجار مقر تفنگداران دریائی آمریکا در بیروت ۱۹۸۳: مرگ ۲۴۱ نظامی آمریکایی و ۵۸ نظامی فرانسوی
انفجار در برج‌های خُبَر در عربستان سعودی: کشته شدن ۱۹ سرباز آمریکائی و زخمی‌شدن حدود ۴۰۰ نفر
بی بی سی: انفجار مرکزهمیاری یهودیان آرژانتین: ۸۵ نفر کشته، بیش از ۲۰۰ نفر زخمی‌
بی بی سی: ارسال مواد منفجره به مکه و پیامد‌های خونبار آن ۱۳۶۶: کشته شدن ۴۰۲ نفر

*گردآوری و تنظیم: حنیف حیدرنژاد



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: info@gooya.com تبلیغات: advertisement@gooya.com Cookie Policy