ایرنا - یک عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان میگوید: جریان اصلاحطلبی، میانهای با تحریم انتخابات ندارد، اما اگر مردم نخواهند به صحنه بیایند، کاری از اصلاحطلبان ساخته نیست.
بهتازگی محسن صفایی فراهانی یکی از چهرههای سیاسی اصلاحطلب در گفتوگو با خبرآنلاین، تاکتیک اصلاحطلبان برای انتخاب بین گزینه بد و بدتر را رد کرده و گفته است اگر واقعاً شرایط تغییر نکند، بنده خودم رای نخواهم داد. حاضر نیستم بین بد و بدتر انتخاب کنم. باید بتوانیم نیروی توانا و آگاه با شرایط مناسب روانه مجلس کنیم.
محمود میرلوحی، فعال سیاسی اصلاحطلب و عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان نیز در واکنش به این تحلیل، به ایرناپلاس میگوید: من قرائنی از اینکه شورای عالی اصلاحطلبان بخواهد تصمیمی مغایر با مشارکت در انتخابات بگیرد، نمیبینم.
این عضو شورای عالی سیاستگذاری توضیح میدهد: من تحریم انتخابات را بر جبین اصلاحطلبان نمیبینم. ما سه نوع برخوردِ تحریم، حضور غیرفعال و حضور فعال در برابر انتخابات داریم. ممکن است اصلاحطلبان رویکردی بین حضور غیرفعال و حضور فعال داشته باشند.
میرلوحی همچنین معتقد است: جریان اصلاحطلبی، میانهای با تحریم انتخابات ندارد، اما اگر مردم نخواهند به صحنه بیایند، کاری از اصلاحطلبان ساخته نیست. حتی من در بعضی از نشستهای حزبی میبینم که نیروهای مطرح اصلاحات حضور ندارند و این بحث مطرح میشود که چه ضرورتی دارد که در انتخابات شرکت کنیم؟ این در حالی است که این نکته در انتخابات سال ۹۴ مطرح نبود و همه برای منافع ملی به میدان آمدند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب در این باره که آیا اصلاحطلبان در صورت پابرجا بودن نظارت استصوابی همچنان در انتخابات شرکت خواهند کرد، میگوید: همچنان اصل مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، راهبرد اصلاحطلبان است. اما بالاخره باید بحث نظارت استصوابی بررسی شود، چراکه آنچه امروز در حال رخ دادن است، آثار همین نظارت استصوابی است. مانند مجلس شورای اسلامی دوره دهم که میتوانست نیروهای برند، مطرح و نمایندگان واقعی مردم را در خود داشته باشد، اما حالا با ضعفهایی روبهروست؛ مجلسی که میتوانست نیرومند و در مقابل چالشهای بینالمللی مقاوم باشد. البته من خودم در مجموع با مجلس دهم موافق بودم و از آن هم دفاع میکنم، اما قطعاً میشد مجلس بهتری تشکیل شود تا نیروهای کارآمدتر و شجاعتری به مجلس راه یابند.