خبرگزاری هرانا - جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات محمد نوریزاد، فعال مدنی، کارگردان و روزنامه نگار، امروز در دادگاه انقلاب گرگان برگزار شد. آقای نوری زاد در تاریخ ۱۹ تیرماه پس از حضور در شعبه اول دادسرای اوین، بازداشت و ابتدا به زندان اوین و پس از ۴ روز به زندان گرگان منتقل شده بود. وی نهایتاً در تاریخ ۳۱ تیرماه با تودیع قرار از زندان گرگان آزاد شده بود.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، صبح امروز دوشنبه ۱۴ مردادماه ۱۳۹۸، در شعبه ۱ دادگاه انقلاب گرگان به ریاست قاضی قربانی، جلسه رسیدگی به اتهامات محمدنوریزاد برگزار شد.
آقای نوریزاد با انتشار یک فایل صوتی در کانال تلگرامی خود اعلام کرد که در جلسه دادگاه که با حضور قاضی، نماینده دادستان و فردی از وزارت اطلاعات برگزار شده است، اتهامات "تبلیغ علیه نظام" و "توهین به رهبری" علیه وی مطرح شده است.
وی همچنین میگوید که یک دقیقه پیش از شروع جلسه به محل برگزاری دادگاه رسیده است و قاضی برای "به رخ کشیدن برتری خود" تا ساعت ۱۰ به وی اجازه ورود نداده است.
مطالب بیشتر در هرانا ـ سایت مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران
محمد نوریزاد در تاریخ ۱۷ تیرماه با دریافت ابلاغیهای به شعبه اول دادسرای اوین احضار و در تاریخ ۱۹ تیرماه ۱۳۹۸، در شعبه اول دادیاری دادسرای اوین حاضر و پس از تفهیم اتهام و صدور قرار، بازداشت به زندان اوین منتقل شد. وی پس از ۴ روز در تاریخ ۲۲ تیرماه به زندان گرگان منتقل شده بود.
آقای نوریزاد نهایتاً در تاریخ ۳۱ تیرماه با تودیع قرار از زندان گرگان آزاد شد. گفته میشود بازداشت وی در پی شکایت دادگستری گرگان و در ارتباط با سفر به آققلا در جریان سیل بوده است.
هرانا در خردادماه ۹۷ از بازداشت کوتاه مدت محمد نوریزاد به همراه چند فعال مدنی دیگر که برای دیدار با خانواده رامین حسینپناهی، زندانی سیاسی محکوم به اعدام زندان مرکزی سنندج به منزل خانواده این زندانی در دهستان قروچای از توابع دهگلان رفته بودند، خبر داده بود.
وی همچنین در تاریخ ۲۷ مردادماه سال گذشته نیز به همراه ۳ تن از وکلای دادگستری در مقابل ساختمان مجلس در تهران بازداشت و ساعاتی بعد آزاد شده بود.
محمد نوریزاد کارگردان، فیلمنامهنویس و روزنامهنگار ۶۶ ساله ایرانی است. او از روزنامهنگاران تندرو و مذهبی محسوب میشد که در سالهای پایانی دهه هشتاد به صف منتقدان فعال جمهوری اسلامی پیوست و در سالهای اخیر به جهت فعالیتهای مدنی و ملاقات با خانوادههای زندانیان سیاسی بارها بازداشت و حبس شده است.
هفت پرده از زندگی جواد ظریف که شاید ندانید