Friday, Feb 14, 2020

صفحه نخست » چگونه کرونا به کشتی کروز با ۳۷۱۱ مسافر و خدمه نفوذ کرد؟

cruise_021120.jpgیورونیوز - بزرگترین شیوع ویروس کرونا در خارج از چین، در یک کشور دیگر نیست بلکه در یک کشتی تفریحی کروز است که هر روز افراد مبتلا به این ویروس در این کشتی بیشتر گزارش می‌شود.

کشتی دایموند پرنسس که ۱۴ روز را در آسیای شرقی گذرانده بود با گزارش نتیجه مثبت آزمایش یکی از مسافران قدیمی‌اش که ۲۵ ژانویه در هنگ‌کنگ از کشتی پیاده شده بود، در تاریخ ۳ فوریه در بندر یوکوهامای ژاپن پهلو گرفت.

فرد مبتلا که بود؟

رسانه‌ها فرد مبتلا را یک مرد حدود ۸۰ ساله هنگ‌کنگی توصیف می‌کنند که در تاریخ ۲۰ ژانویه در ژاپن سوار کشتی تفریحی شد و پنج روز بعد در زادگاهش یعنی هنگ کنگ از کشتی پیاده شد. او در هنگ‌کنگ مورد آزمایش قرار گرفت و در نهایت اعلام شد که وی مبتلا به ویروس جدید کرونا شده است. بنابراین مقام‌های هنگ‌کنگی به مسئولان کشتی کروز ماجرا را منتقل کردند و این کشتی در نهایت در یوکوهامای ژاپن لنگر انداخت و در نخستین آزمایش اعلام شد که دست‌کم ۱۰ نفر به این ویروس آلوده شده‌اند.

اما این پایان ماجرا نبود.

این کشتی چند مسافر دارد؟

کشتی دایموند پرنسس زمانیکه مجبور شد به قرنطینه بروند ۲۶۶۶ مسافر و ۱۰۴۵ خدمه داشت. پس از بررسی و آزمایش شماری از مسافران هر روز تعداد افراد آلوده بیشتر شد تا اینکه در آخرین آمار در تاریخ ۱۳ فوریه (۲۴ بهمن) ۲۱۸ نفر از جمله پنج خدمه کشتی آلوده به ویروس گزارش شدند. این بزرگترین شیوع ویروس در خارج از چین است. در واقع حدود شش درصد مسافران و خدمه این کشتی مبتلا به بیماری کووید ۱۹ شده‌اند.

کشتی باید در یک قرنطینه ۱۴ روزه باقی بماند. پیش‌بینی می‌شود قرنطینه در تاریخ ۱۹ فوریه به پایان برسد. استفانو راورا کاپیتان کشتی اعلام کرده است که تمامی افراد ۸۰ سال و بیشتر مورد آزمایش قرار گرفته‌اند.

سن حدود ۸۰ درصد از مسافران این کشتی ۶۰ سال و بالاتر است، ۲۱۵ نفر در دهه ۸۰ سالگی خود قرار دادند و ۱۱ نفر هم در دهه ۹۰ سالگی هستند.

کسانیکه که تست ویروس جدید روی آن‌ها مثبت گزارش می‌شود از کشتی خارج و به مراکز پزشکی منتقل می‌شوند.

مسافران در اتاق‌های خود محصور شده‌اند و زمان اندکی را می‌توانند روی عرشه کشتی بگذرانند.

هم اکنون کادر پزشکی که اکثر آن‌ها داوطلبانه در این کشتی حضور دارند شامل ۴۵ پزشک، ۵۵ پرستار و ۴۵ داروساز هستند.

حدود نیمی از مسافران کشتی ژاپنی هستند اما مسافرهای دیگری از حدود ۵۰ کشور دیگر جهان نیز سوار این کشتی هستند که از جمله آن‌ها می‌توان به ۴۲۸ آمریکایی اشاره کرد. افراد آلوده غیر از ژاپن تاکنون از کشورهای آرژانتین، استرالیا، کانادا، چین، فیلیپین، اوکراین، بریتانیا، نیوزیلند، فرانسه و آمریکا گزارش شده‌اند.

آیا خدمه کشتی در معرض خطر بیشتری هستند؟

خدمه کشتی به کار خود ادامه می‌دهند اما یکی از آن‌ها به سی ان ان گفته که می‌ترسد که خدمه در معرض خطر بیشتری باشند زیرا به مانند مسافران قرنطینه نمی‌شود.

خدمه این کشتی در محل کار خود باقی مانده‌اند و از مسافران آلوده مراقبت می‌کنند. آن‌ها با پوشیدن لباس مخصوص، ماسک و دستکش کار می‌کنند.

گاکو هاشیموتو معاون وزیر بهداشت ژاپن به سی ان ان گفت: «در تلاش هستیم تا با همه افراد حاضر در کشتی به‌طور یکسان رفتار کنیم.»

وی افزود: «می‌دانیم که خدمه کشتی مانند مسافران اتاق‌های اختصاصی ندارند و آن‌ها همچنان باید روی عرشه کشتی کار و کمک کنند، بنابراین همه برابر نیستند. با این حال ما برای پیشیگیری از شیوع ویروس به همه دستورالعمل‌های یکسان ارائه می‌کنیم.»

مسافران قرطینه شده چطور خود را سرگرم می‌کنند؟

قرنطینه این کشتی گردشگری، چندین اجتماع آنلاین را در واتس‌اپ و فیس‌بوک ایجاد کرده است تا مسافران از انزوا خارج شوند و اطلاعات خود را به اشتراک بگذارند. آن‌ها علاوه بر تبادل اطلاعات بر حفظ روحیه و روحیه دادن به یکدیگر نیز متمرکز شده‌اند.

برخی از مسافران در توئیتر نیز فعال هستند و آخرین گزارش‌ها درباره وضعیت خود را به‌طور مرتب گزارش می‌کنند. از وعده‌های غذایی خود عکس می‌گیردند و روزشماری می‌کنند که زمان قرنطینه به پایان برسد. البته گفته شده است که به زودی به افراد بالای ۸۰ سال که نتیجه آزمایش آن‌ها منفی بوده است اجازه خروج از کشتی داده می‌شود.

اما علاوه بر این‌ها، مسئولان این کشتی امکانات دیگری را فراهم کرده‌اند، آنها هشت کانال تلویزیونی ماهواره‌ای جدید اضافه کرده‌اند و بیش از ۸۰ نسخه ویدئوی جدید طبق درخواست‌ها شامل فیلم در زبان‌های مختلف، کنسرت و فیلم‌های بدنسازی تهیه و توزیع کرده‌اند.

روزنامه‌های مختلف نیز در ۳۶ زبان هر روز بین مسافران توزیع می‌شود.

بسته‌های بازی مخصوص کودکان و بزرگسالان نیز از دیگر سرگرمی‌هایی است که در شرایط قرنطینه به مسافران ارائه می‌شود.



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy