Monday, May 18, 2020

صفحه نخست » ویروس کرونا ممکن است به طور طبیعی از بین برود

corona_1.jpg• رئیس سابق سازمان جهانی بهداشت: مصونیت ما در برابر این بیماری بیش از آن چیزی است که تخمین زده می‌شد

ایندیپندنت فارسی - به گفته رئیس سابق سازمان جهانی بهداشت، ویروس کرونا ممکن است «قبل از تولید هرگونه واکسنی به طور طبیعی از بین برود.»

پروفسور «کارول سیکورا» که پیش از این دبیر برنامه سرطان سازمان جهانی بهداشت بود، روز شنبه گفت: «ما در همه جا الگویی تقریبا مشابه را شاهد هستیم. به نظرم مصونیت ما در برابر این بیماری بیش از آن چیزی است که تخمین زده می‌شد. هنوز لازم است که روند شیوع ویروس را آهسته سازیم، ولی ممکن است خود به تدریج ناپدید شود. به نظر من این وضعیت احتمالی ممکنی است.»

اظهارات امیدبخش او یک روز بعد از آن بیان شد که تحقیقی جدید در نشریه بین‌المللی امور پزشکی با استفاده از معیار محلی نرخ شیوع با استفاده از «نرخ آر»، تخمین زد که تاکنون حدود ۱۹ میلیون نفر در بریتانیا به این ویروس مبتلا شده‌اند.

تلاش کارشناسان بیماری‌های مسری برای بررسی و تخمین نرخ واقعی شیوع این ویروس در اواسط ماه مارس، با تصمیم دولت مبنی بر کنار گذاشتن آزمایش‌گیری گسترده و ردیابی افراد در تماس با بیماران مبتلا، با مانع مواجه شد.

مطالب بیشتر در سایت ایندیپندنت فارسی

گرچه امیدها برای بازگشت به وضعیتی که هیات دولت آن را «وضعیت عادی جدید» توصیف کرده است، بستگی به آزمایش‌گیری‌های گسترده و ردیابی افراد در تماس قرار گرفته با مبتلایان خواهد داشت، اما بسیاری معتقدند که بازگشت کامل به وضعیت سابق و بهره بردن از تمام آزادی‌های اجتماعی، تنها وقتی ممکن خواهد بود که واکسنی برای این بیماری تولید شده باشد.

بوریس جانسون آخر هفته گذشته تاکید کرد که «تنها راه حل در طولانی مدت، پیدا کردن یک واکسن یا دارو برای درمان این بیماری است»، که به گفته او ممکن است بیش از یک سال به طول انجامد. او اعتراف کرد: «تحت بدترین وضعیت احتمالی، ممکن است هرگز واکسنی پیدا نشود.»

نظرسنجی جدید موسسه آپینیوم (Opinium) نشان می‌دهد که عموم مردم نیز به گونه‌ای مشابه امیدهای خود را معطوف به یافتن واکسنی برای این بیماری کرده‌اند. به یافته محققان، بیش از یک چهارم پاسخ‌دهندگان در بریتانیا می‌گویند تا وقتی واکسنی برای این بیماری پیدا نشود، از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده نخواهند کرد.

مت هنکاک، وزیر بهداشت بریتانیا، پیش‌تر گفته بود که دولت از «تمام امکانات» خود برای یافتن واکسن استفاده می‌کند و دو پروژه اصلی برای یافتن واکسن در دانشگاه آکسفورد و کالج سلطنتی لندن، حداقل ۴۲. ۵ میلیون پوند برای آزمایش‌های خود در زمینه واکسن دریافت کرده‌اند.

سیر جان بل، استاد دانشگاه آکسفورد و از اعضای کارگروه دولت برای ویروس کرونا، این هفته گفت که نتایج اولیه ممکن است تا ماه ژوئن آماده شود. این تیم امیدوار است که در صورت موفقیت این آزمایش، بتواند یک میلیون واکسن را تا ماه سپتامبر تولید و توزیع کند.

پروفسور سیکورا که اکنون رئیس پزشکی بیمارستان روثرفورد است، اظهارات امیدبخش خود را در توییتر با این جملات به پایان برد: «هیچ کس نمی‌تواند ادعا کند که می‌داند قطعا در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد. من معتقدم در شرایطی ناشناخته، وضعیت احتمالی مذکور ممکن است. ما باید به حفظ فاصله در اجتماع ادامه دهیم و امیدوار باشیم که میزان شیوع بهبود یابد.»



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy