ایران بریفینگ - این فیلم را یادتان هست در کوران سیلهای نوروزی سال ۱۳۹۸ که غلامرضا شریعتی استاندارخوزستان به پیرمرد سیلزده گفت: «حرف بیربط نزن! آدم مخالف نظام ، خائن بیتربیت برو گمشو تا ندادم...»
جالب اینجاست درست در همان روزها یعنی فروردین ۱۳۹۸ همسر وفرزندان شریعتی با دریافت ۲۰۰ هزار رشوه از مالک هفتتپه در سفرهای نوروزی در اروپا بسر میبردند!
حالا شاید درست تر بشود پرسید: چه کسی خائن است؟
اسدبیگی مالک هفت تپه و متهم ردیف اول فساد مالی کارخانه هفت تپه امروز گفت : با واسطه ۲۰۰ هزار دلار به همسر استاندار خوزستان پول دادم و هزینه سفر خارجی این خانواده را تقبل کردم !
جالب اینجاست که شریعتی نزدیک ترین استاندار به حسن روحانی است و وقتی رئیس هلال احمر به واسطه فساد مالی استعفا داد تا به زندان برود، روحانی شریعتی را سرپرست سازمان هلال احمر معرفی کرد.
استاندار خوزستان حاضر به توضیح درباره اتهام دریافت دهها هزار دلار رشوه از مدیرعامل هفتتپه نشد
رادیو فردا - به دنبال انتشار گزارشهایی از دادگاه غیرعلنی مدیرعامل هفتتپه مبنی بر «رشوه دهها هزار دلاری او به همسر استاندار خوزستان»، خبرگزاری ایسنا گزارش داده است که استاندار خوزستان حاضر به ارائه توضیح در این باره نشد و فقط گفت: «ماه پشت ابر نمیماند».
غلامرضا شریعتی روز شنبه سوم خرداد در پاسخ به پرسشهای خبرنگاران درباره دادگاه مدیرعامل هفتتپه فقط گفت: «کمی صبر کنید تا همه چیز انشاالله روشن شود».
👈مطالب بیشتر در سایت رادیو فردا
به نوشته ایسنا، وی هچنین یک حدیث هم خواند و گفت باطل با یاد نکردن از میان میرود.
دادگاه رسیدگی به اتهامهای امید اسدبیگی، مدیرعامل نیشکر هفتتپه، به صورت غیرعلنی برگزار میشود اما برخی رسانههای اصولگرا، از جمله «خبرگزاری دانشجو»، جزئیاتی از این دادگاه را منتشر کردهاند.
این رسانهها پس از دومین جلسه دادگاه که ۳۰ اردیبهشت برگزار شد گزارش دادند که امید اسدبیگی هزینه ۲۰ هزار دلاری یکی از سفرهای استاندار و خانوادهاش را به همسر استاندار داده و همچنین از طریق یک واسطه نیز مبلغ ۲۰۰ هزار دلار به همسر استاندار پرداخت کرده است.
یک فعال رسانهای اصولگرا که در این دادگاهها شرکت میکند میگوید نماینده دادستان در دومین جلسه دادگاه گفت: «امید اسدبیگی اعتقاد دارد هر شخصی را میتوان با پول خرید و در عملکردش این را ثابت کرده است.»
بنابر همین گزارش، نماینده دادستان همچنین به برخی اتهامهای مطرحشده درباره روابط مالی اسدبیگی «با دادستان کشور و پسرش»، «حجتی، وزیر جهاد کشاورزی» و «جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور» اشاره کرده است.
از سوی دیگر شماری از رسانهها و فعالان نزدیک به دولت و اصلاحطلبان نیز مدعی شدهاند به میان کشیده شدن پای استاندار خوزستان در این پرونده انگیزههای جناحی دارد.
امید اسدبیگی متهم ردیف اول پرونده رسیدگی به «تخلفات ارزهای دولتی» است که به همراه ۲۰ تن دیگر متهم به «اخلال در نظام ارزی و پولی کشور از طریق قاچاق عمده ارز و معاملات غیرمجاز ارزهای دولتی» هستند.
بنابر گزارش کوتاهی که تلویزیون جمهوری اسلامی از اظهارات مسعود شاهمحمدی، نماینده دادستان در این پرونده، پخش کرد مبلغ دریافت ارز دولتی و میزان تخلف در آنها رکورد زده و به بیش از ۱.۴ میلیارد دلار میرسد.
شرکت نیشگر هفتتپه در سال ۹۴ به بخش خصوصی واگذار شد. کارگران این مجتمع صنعتی با اعلام اینکه در جریان این خصوصیسازی تخلفات متعددی روی داد و پس از آن نیز مشکلات صنفی آنان تشدید شد، چندین دور تجمعات اعتراضی برگزار کردند که اوج آنها در آبان و آذر ۹۷ بود.
شماری از کارگران این شرکت و فعالانی که اعتراضات را بازتاب میدادند بازداشت شدند و دو تن از آنان، اسماعیل بخشی و سپیده قلیان، پس از آزادی اولیه و بازگو کردن شکنجههایی که بر آنها رفته بار دیگر زندانی شدند.
علاوه بر امید اسدبیگی، چند تن دیگر از مدیران یا مرتبطان شرکت نیشکر هفتتپه نیز متهم به میلیاردها دلار تخلف ارزی شدهاند که از آن جمله میتوان به مهرداد رستمی چگینی، رئیس هیأت مدیره این شرکت، اشاره کرد که متهم ردیف دوم در این پرونده است.
پشت پرده سیاست ایران در ارسال بنزین به ونزوئلا