Wednesday, Jul 29, 2020

صفحه نخست » ماجرای عضویت دختر روحانی در هیئت علمی دانشگاه

fararu29.jpgفرارو - بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در نامه‌ای به زالی، رئیس این دانشگاه، خواستار شفاف سازی پرونده مریم روحانی، فرزند رئیس جمهور در جذب هیئت علمی این دانشگاه شد.

متن نامه به شرح زیر است:

استاد ارجمند جناب آقای دکتر زالی
رئیس محترم دانشگاه

سلام علیکم

با صلوات بر محمد (ص) و آل پاکش، ضمن تشکر از زحمات جنابعالی در عرصه مقابله با کرونا، احتراماً با توجه به شایعات و شائبه‌هایی که در خصوص انتخاب خانم دکتر مریم روحانی، فرزند ریاست محترم جمهوری، به عنوان عضو هیئت علمی گروه مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بدون طی شدن روال قانونی ایجاد شده است، من جمله عدم درخواست گروه مربوطه و تأیید رئیس دانشکده و نیز عدم ارتباط رشته تحصیلی ایشان (بیوتکنولوژی پزشکی) با گروه مذبور، از جنابعالی به عنوان رئیس دانشگاه و رئیس هیئت اجرایی جذب دانشگاه، تقاضا می‌گردد همچون همیشه که دأب جنابعالی بر شفافیت بودن است، در این خصوص روشنگری‌های لازم را مبذول فرمایید.

بسیج دانشجویی طبق وظیفه شرعی خود مبنی بر عدالتخواهی در حیطه آموزش، مطالبه‌گری در این موضوع را تا حصول نتیجه ادامه خواهد داد.

پیشاپیش از توجه جنابعالی متشکریم؛ و من الله التوفیق
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

1111.jpg

تسنیم: دختر روحانی عضو هیئت علمی شهید بهشتی شد؟ مسئولان ذی‌ربط پاسخگو نیستند

به گزارش تسنیم، حدود 45 روز پیش برخی مطلعین از مسائل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در تماس با خبرگزاری تسنیم اعلام کردند که ظاهراً برخی مسئولان دانشگاه بنا دارند خانم مریم روحانی دختر حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور را به عنوان عضو هیئت علمی گروه مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی این دانشگاه به خدمت بگیرند اما این مسئله مورد اعتراض برخی از مسئولان است.

مراجعه به سایت دانشگاه در آن زمان نشان می‌دهد که چنین اتفاقی رخ نداده است و هنوز خانم مریم روحانی عضو هیئت علمی این دانشگاه محسوب نمی‌شود.

در همان هنگام(اردیبهشت 99) خبرنگار تسنیم با برخی مسئولان دانشگاه، از جمله آقایان آرش خجسته (مدیر گروه مربوطه) و دکتر صدوقی مسئول هیئت جذب دانشگاه تماس گرفت تا این مسئله را از آنها جویا شود.

آقای آرش خجسته در آن زمان درباره این خبر ابتدا به خبرنگار تسنیم تأکید می‌کرد که این موارد چه ارتباطی با خبرگزاری دارد؟! اما پس از گفت‌وشنود مکرر با تسنیم گفت که هر فردی می‌تواند درخواست بدهد و بر اساس شایستگی بررسی و تصمیم‌گیری خواهد شد. اما اینکه کسی بتواند جذب بشود یا خیر را باید هیئت جذب نظر بدهد. گروه هم حتماً ارزیابی می‌کند و نظرش را به هیئت جذب اعلام می‌کند.

آقای خجسته در این گفت‌وگو هیچ نکته‌ای درباره خانم مریم روحانی نگفت و اصرار داشت که راجع به چنین نامی صحبت نکند. او تأکید می‌کرد من به عنوان کارمند دانشگاه مجاز نیستم به خبرگزاری توضیحی بدهم.

اما پس از آن خبرنگار تسنیم با آقای دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی و دبیر هیئت جذب این دانشگاه تماس گرفت تا موضوع را از او جویا شود. آقای صدوقی نیز تأکید می‌کرد که اصلاً نام خانم مریم روحانی را ندیده است چرا که دانشگاه به دلیل مسائل کرونا مدتی تعطیل بوده و او هم حضور ذهنی درباره اسامی که درخواست عضویت در هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی داده‌اند ندارد. آقای صدوقی تأکید می‌کرد که حدود 200-300 نفر درخواست کرده‌اند و او اسم آنها را نمی‌داند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه اما گفته می‌شود ظاهراً اعتراض‌هایی در این زمینه هست و حتی کارهای ایشان در حال انجام است، گفت که اجازه بدهید بررسی کنم و از همکاران در این باره بپرسم!

آقای صدوقی تأکید می‌کرد که مصاحبه‌های هیئت علمی قرار است بعد از ماه رمضان انجام شود و اصلاً در حال حاضر خبری نیست!

اما پس از چندی با مراجعه به سایت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مشخص شد که نه تنها خبرهایی بوده، بلکه نام خانم مریم روحانی این بار رسماً به عنوان عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی درج شده است!

4444.jpgبر همین اساس مجدداً با آقای آرش خجسته مدیر گروه مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی تماس گرفتیم! به ایشان گفتیم که شما در تماس پیشین ما در اردیبهشت ماه گفته‌بودید هیچ اطلاعی ندارم ولی الان اسم خانم مریم روحانی رسماً روی سایت دانشگاه‌تان به عنوان عضو هیئت علمی آمده است. آقای خجسته تأکید می‌کرد که دبیرخانه جذب مشخص است و می‌توانید تماس بگیرید و از خودشان بپرسید. اما جهت اطلاع باید بگویم که مسیر جذب دانشگاه متفاوت با گذراندن طرح و پروژه است. درباره خانم مریم روحانی مسیر جذب را مطمئن باشید طی نشده است.

خبرنگار تسنیم به آقای خجسته گفت که اما اسم خانم روحانی به عنوان عضو هیئت علمی درج شده، نه فردی که می‌خواهد طرح یا پروژه‌ای را در دانشگاه بگذراند! که آقای خجسته پاسخ داد: "ممکن است آنها که سایت دستشان است از این موضوع اطلاعی نداشته باشند! ولی قطعاً جذب صورت نگرفته است. ما الان همکاران زیادی داریم که طرح می‌گذرانند. لذا شما اگر با هیئت جذب تماس بگیرید به شما خواهند گفت که درباره ایشان جذبی صورت نگرفته است. 6-7 نفر به صورت قراردادی و پروژه‌ای طرح تحقیقاتی می‌گذرانند!"

در پاسخ به سوال مجدد تسنیم مبنی بر اینکه پس چگونه اسمشان به عنوان عضو هیئت علمی درج شده؟ آقای خجسته جواب داد: ممکن است اسمشان در سایت اینچنین درج شده باشد، ما در این باره خساست به خرج نمی‌دهیم!

خبرنگار تسنیم پرسید که "شما می‌گویید 6-7 نفر الان دوره طرح می‌گذرانند، اما چگونه از بین اینهمه آدم فقط اسم خانم مریم روحانی نسبت به اردیبهشت ماه تغییر کرده و اضافه شده است؟"؛ آقای خجسته پاسخ داد: "فقط ایشان نیست. افراد مختلفی هستند که پروژه می‌گذرانند. ممکن است دانشگاه پس از پروژه از آنها راضی نباشد و روند جذب هیئت علمی را طی نکنند. لذا افراد زیادی می‌آیند و می‌روند. مثلاً الان اسم خانم اعظم رحیم‌پور در سایت هست ولی ایشان اصلاً جذب دانشگاه نرفته است. از بین دوستانی که اسمشان روی سایت هست فقط خانم سیم‌زر حسین‌زاده مراحل جذب را طی کرده است."

به آقای خجسته تأکید کردیم که اما خانم اعظم رحیم‌پور در همین سایت دانشگاه شما در رزومه‌اش خود را استادیار دانشگاه شما اعلام کرده! چطور می‌گویید که جذب نشده است؟ و اگر جذب نشده چطور چنین رزومه‌ای روی سایت قرار داده است؟ آیا هرکدام از این افراد هر رزومه‌ای که دوست داشت می‌تواند روی سایت قرار دهد؟

آقای خجسته جواب داد: "این صفحه دست خودشان است، ما کنکاش نمی‌کنیم که چرا می‌نویسید عضو هیئت علمی! اما اینها هیچکدامشان جذب دانشگاه نشده‌اند غیر از خانم حسین‌زاده. شما به ضرس قاطع از من بپذیرید که خانم مریم روحانی و بقیه غیر از خانم حسین‌زاده جذب نشده‌اند! امسال فقط در مسئله جذب، خانم حسین‌زاده را داشتیم."

خبرنگار تسنیم مجدداً از آقای خجسته پرسید که خانم مریم روحانی دکترای خودشان را از کدام دانشگاه گرفته‌اند که شما می‌گویید می‌توانند طرح یا پروژه خودشان را در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بگذرانند؟ که آقای خجسته پاسخ داد من نمی‌توانم به شما بگویم!

خبرنگار تسنیم گفت: اما بقیه‌افراد حاضر در این لیست در رزومه خودشان محل اخذ دکترا را اعلام کرده‌اند و این اصلاً چیز محرمانه‌ای نیست! و فقط قسمت رزومه خانم مریم روحانی کاملاً سفید و خالی است. که مجدداً آقای خجسته پاسخ داد این صفحه در اختیار خودشان است و می‌توانند روی سایت بگذارند!

پیرو عدم پاسخ‌های روشن آقای خجسته، بار دیگر با آقای صدوقی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تماس گرفتیم. ایشان در مکالمه‌ی کوتاهی که به نظر می‌رسید بیش از هر چیز از سر باز کردن خبرنگار باشد، تاکید کرد که این را باید از آقای دکتر فرهادی نسب بپرسید. الان جذب ایشان هستند. از آقای صدوقی پرسیدیم یعنی شما الان هیچ سمتی در جذب ندارید؟ که گفتند: "من هستم ولی کارهای جذب را دکتر فرهادی نسب انجام می‌دهند!"

آقای دکتر فرهادی‌نسب آنچنانکه در سایت دانشگاه آمده مشاور همین آقای صدوقی هستند!

خبرنگار تسنیم از آقای صدوقی خواست که این موضوع را پیگیری و در گفت‌وگوی مجدد با خبرنگار ما شفاف سازی کنند و یا اینکه از آقای فرهادی نسب بخواهند که درباره این مسئله توضیحاتی بدهند که برای جامعه شائبه ایجاد نکند. ایشان از روز شنبه هفته جاری(سه روز پیش) قول داده بود که بلافاصله مسئله را پیگیری و صبح یکشنبه پاسخ دهد! اما همچنانکه از ابتدا نیز مشخص بود، ظاهراً تمام این وعده‌ها برای از سر باز کردن خبرنگار است!

خبرنگار تسنیم در این حین با یکی دیگر از اعضای هیئت جذب دانشگاه نیز تماس گرفت. او تاکید داشت که چیزی از او به عنوان مصاحبه منتشر نشود اما به هر حال می‌گفت در جلساتی که شرکت کرده یادش نمی‌آید نامی از خانم مریم روحانی مطرح شده باشد!

پیگیری‌های مداوم چند روزه خبرنگار تسنیم برای گفتگو با آقای دکتر زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز به جایی نرسیده و ایشان به هیچوجه پاسخگوی تماس‌های تلفنی خود نیست.

با توجه به مسائلی که از یکی دو سال پیش راجع به تحصیل غیرقانونی آقای حسین فریدون برادر رئیس‌جمهور در دانشگاه شهید بهشتی مطرح شد، جامعه دانشگاهی طبیعتاً حق دارد که خواهان شفاف‌سازی در چنین مواردی باشد. اگر کار هیئت جذب دانشگاه کاملاً قانونی است و یا اگر به کارگیری خانم مریم روحانی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به هر طریقی قانونی است بهتر است مسئولان این دانشگاه توضیح روشنی به جامعه ارائه کنند.

جستجوی خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه خانم مریم روحانی دکترای خود را از کدام دانشگاه گرفته است، بی‌نتیجه ماند. تنها خبری که درباره تحصیل ایشان در دسترس است ، دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد ایشان در رشته زیست‌شناسی در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی است که در دی‌ماه سال 1392 انجام شده است. احتمالاً پس از آن خانم روحانی دکترای خود را هم گذرانده باشد اما آقای خجسته اطلاعاتی در این باره در اختیار خبرنگار قرار نداد و بخش رزومه تحصیلی ایشان هم در سایت دانشگاه، خالی است.



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy